Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj miałam tel. w sprawie Daktyla, ale pani "jakaś taka"... no i po informacji o wizycie przed lub poadopcyjnej szybko rzuciła, że się jeszcze zastanowią.

Ale zawsze jakieś pocieszenie, że odzew jest :)

Posted

Na to nic nie poradzimy...  Jest mnóstwo miejsc, gdzie "jacyś tacy" dostają psy bez żadnych wizyt...:(

Ponad miesiąc temu moi sąsiedzi przynieśli do domu sześciotygodniową szczeniorkę, którą dostali w ciemno. Z ogłoszenia w necie.

Na szczęście są w porządku, a sunia miała byc oddana do schroniska, gdyby nikt jej nie wziął.

Na razie nie wychodzi, ale już słyszę, jak tam skrzeczy piętro niżej. :) Teraz też. ;)

Posted

Na to nic nie poradzimy...  Jest mnóstwo miejsc, gdzie "jacyś tacy" dostają psy bez żadnych wizyt... :(

Ponad miesiąc temu moi sąsiedzi przynieśli do domu sześciotygodniową szczeniorkę, którą dostali w ciemno. Z ogłoszenia w necie.

Na szczęście są w porządku, a sunia miała byc oddana do schroniska, gdyby nikt jej nie wziął.

Na razie nie wychodzi, ale już słyszę, jak tam skrzeczy piętro niżej. :) Teraz też. ;)

Dobrze, że ludzie w porządku i sunia będzie szczęśliwa.

Jak widzę ogłoszenia typy : "Oddam w dobre ręce śliczne szczeniaki"ciśnienie mi się podnosi.

Niektórzy bezmyślnie rozmnażają psiaki i koty, bo szczeniaczki i kociaki są śliczne i na pewno znajdą domy. Masakra

Posted

Rozliczenie:

Stan konta na 26 październik wynosił -272,65 zł
Wpłaty:
+100 zł Elisabeta
+200 zł Elisabeta
+15 zł Ewelina F.
+35 zł asiuniab
+200 zł jess
Razem: +277,35 zł

Koszty:
-300 zł hotelowanie
-110 zł usunięcie guzka
-60 zł RTG (2 zdjęcia)
-15 zł przejazdy do lecznicy na zabieg
Razem: -485 zł

+277,35 zł - 485 zł = -207,65 zł
Stan konta na 25 listopad wynosi -207,65 zł.

Posted

Jess, dziękujemy bardzo za pomoc.   :iloveyou:

Na bazarku Lucyny i Ingrid już byłam...  Fajne fanty.  :smile:

Lucynko, ...  :iloveyou:

Daktylos to mimo wszystko szczęściarz.   ;-)

Posted

No widze,ze Daktylek to szczesciarz... :) dziekuje Lucynko :kiss_2: dziekuje Ingrid :kiss_2:  miziaki od czarnulka :calus:

na bazarku jeszcze nie bylam...ale zaraz zajrze,pewnie jak zwykle fajny bazarek.. :)

Posted

Jestem, Daktylku. Jestem jak zawsze. :)

Chociaż Twój banerek zniknął na razie z mojego podpisu.

Powędruję trochę z Punią. Sunia większośc życia spędziła w schronach. I czeka tam na lepszy los. :(

Przeżyła wszystko psie zło. Śmierc Opiekunki, schronisko, powrót z adopcji i znowu schronisko...