Hakita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No dobrze, zrobię plakaciki, tylko nie obiecuję, że dziś. Postaram się jak najszybciej. ;) Quote
PaulinaT Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Hakita']No dobrze, zrobię plakaciki, tylko nie obiecuję, że dziś. Postaram się jak najszybciej. ;) Jakby co - prosze też na maila: [email protected] Gośka - widzę, ze zrobiłaś moją metodą, ze spacjami :smile: Quote
supergoga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 No zrobiłam, tylko że juz nie wstawie ani jednego psiaka. Ale co tam, może któryś z nich zrobi wreszcie miejsce innemu. LIcze trochę na wystawę, żeby choć 1 domek. Quote
PaulinaT Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Misieeeeeeeek!!!!!!!!! Do domuuuuuuuuu!!!!!! Quote
Hakita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cioteczki przepraszam za opóźnienia z mojej strony, ale jestem ostatnio w strasznym biegu... Nie dam rady w weekend, bo wyjeżdżam na wesele, ale proszę jeżeli macie gdzieś na mailiku najbardziej akutalne fotki, to proszę wyślijcie mi [email protected], a po weekendzie zrobię plakaciki. Tak będzie mi łatwiej, niż przebijać się przez wątek. ;) Quote
PaulinaT Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gosia wybierze coś na pewno, u mienia zdjęć Miśka brak :) Cjoroba - ile to można w tym schronisku siedzieć i siedzieć????? Quote
PaulinaT Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Misiek szukaj domu na pierwszej stronie nie na entej... na entej stronie domku nie znajdziesz... :shake: Quote
supergoga Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Misiek niby wzbudza zainteresowanie, niby ktoś pytał na wystawie, oderwali 2 numery kontaktowe. Już dwa razy jakas Pani umawiała się z Pawłem na przyjazd do Misia w celu jego adopcji. I nic. Misiek nadal czeka. A powiem Wam, że on i do domu się nadaje. To jedyny w Buku pies, który ma czysto w kojcu - bo on tam nie brudzi. Trzyma ile może i wychodzi załatwiać się na wybiegu. W sobotę, gdy byliśmy z TZ-em je oporządzać tylko u Misia nie miałam nic do roboty prócz nakarmienia i nalania wody. PObiegał i ,,,trawka... Quote
PaulinaT Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Miś... ... chętnie państwu łape poda. Nie chce podać? A to szkoda... ;-) Quote
supergoga Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 To dla mnie zagadka. Młody, śliczny pies - nikomu się nie podoba. A on jest naprawde rewelacyjny. I najważniejsze -NIE BRUDZI W KOJCU, WYCHODZI NA WYBIEG. TRZYMA DO OPORU. Nadaje się wszędzie. Quote
maggiejan Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Młody, przystojny, elegancki brunet (w typie owczarka) poszukuje bratniej duszy - odpowiedzialnego, troskliwego i czułego opiekuna. Satysfakcja gwarantowana! Quote
ocelot Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Misiaczku biegnij po domeczek na pierwszą stronkę Quote
supergoga Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Biega na tą strone i nic. Jakoś nie ma szczęścia. Taki świetny pies z niego. Quote
maggiejan Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Piękny, młody pies w typie owczarka, grzeczny, nauczony czystości - szuka domu lub mieszkania z kochającym panem/panią. Zajrzyj na 1 pierwszą stronę, aby się samemu przekonać. Quote
supergoga Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ja nie rozumiem sprawy z Misiem. Już dawno powinien być we własnym domu. A niestety nadal czeka. Quote
maggiejan Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Obłęd zupełny. Misiu to piękny, wspaniały pies. Gdzie podziewają się wielbiciele?! Quote
supergoga Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Paweł ma rozmawiać z jednym panem szukającym psa (dzięki Moniko). Jak tylko się czegoś dowiem, napiszę. Quote
supergoga Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Fiasko zupełne. Pan nie szukał psa tylko pomocy w psim problemie. Misio nadal szuka domku. Quote
Hakita Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Goisu, a jest wogóle jakiś odzew z ogłoszeń? Aż nie chce mi się wierzyć, że taki piękny psiak tyle czeka...:shake: Quote
supergoga Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Odzew totalnie zerowy. Nikt nie pyta o Misia. Był jeden człowiek oglądac psa - ale był mu za duży. I na wystawie Pan w sprawie Misia rozmawiał ze mną, ale twierdził, nawet go nie widząc w realu, że jak na onka - mały. Odniósł jego wielkość do krzaku i liście w tyle za psem. Koszmar. Po czym pokazał fotki Pumy twierdząc, że o...ten większy. I szkoda że nie widzieliście jego miny gdy powiedziałam, że akurat ta suka jest mniejsza (zgodnie z prawdą). Ot - tacy też są. Co nie zmienia faktu - że Misiek czeka na dom. Quote
supergoga Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Misiek - młodzian prawie, ale młodość przemija - i niebawem zmienię tytuł, a Misio nadal bez swego ludzia. Quote
Recommended Posts