supergoga Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Dzięki Paulina że byłaś z Misiem. Nadal nikt nie chce podzielic się domem z Misiem, takim ot, onkowatym psiakiem. Mam dzis doła i pewnie moje wpisy optymistyczne nie są, niestety. Ale tak bywa. Quote
saga_86 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Zawsze trzeba mieć nadzieję......... Quote
supergoga Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wiem, wiem, ale Miś czeka już w tej klatce tyle czasu. Quote
PaulinaT Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 supergoga napisał(a):Wiem, wiem, ale Miś czeka już w tej klatce tyle czasu. Codziennie jest bliżej happy-endu! ;-) Quote
PaulinaT Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Misiek to wspanialy pies, który bedzie świetnym, wesołym i aktywnym towarzyszem ale także będzie umiał obronić swojego Pana lub Panią jeśli zajdzie taka potrzeba... Quote
supergoga Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 No niestety na razie nie ma takiej potrzeby i takiej mozliwości. Siedzi w schroniskowej klatce i czeka. Quote
Hakita Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dlaczego Misio tyle musi czekać...:-( Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Właśnie nie wiem. Tak się staram. I nic. Quote
Brucio Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a czy Misiek jest na stronce owczarkow, ktora prowadzi Anashar?(Anashar to dogomaniak :lol:) CYTUJE Anashara: Proszę o zgłaszanie ONków do adopcji do mnie na maila [email protected] W mailu prosze o opis: Imię: Wiek: Miasto przebywania: Wątek: (link na dogo) I tutaj dłuższy opis charakteru oraz w załączniku najlepiej 3-4 zdjęcia w min. rozdzielczosci 500x375px. Wszystkie psiaki przysłane do mnie zostaną umieszczone na stronie adopcyjnej owczarków http://owczarekwpotrzebie.com Quote
supergoga Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Na jakis owczarkach jest ale nie wiem, czy na tych. Może wyślę Miśka. Dzięki i dzięki za banerek. Dostawie do Rysia - dwa czarne podpalane :evil_lol:. Quote
Sawanna Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wstawiłam Misia na www.psiakiwpotrzebie.blog.onet.pl ;) PS.Mam pytanie.Czy mogę jedno zdjecie Miśka wykorzystać do plakatu zachęcającego do wejścia na moją stronę o psach w potrzebie? Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ciotki, no to może powtórzymy akcję plakacikową??? :razz: Quote
supergoga Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Tofik, jasne że możesz. I dzięki za pomoc Miśkowi. Gdyby Misiek był Misią, to pewnie miałby domek - bo takowy, wprawdzie z mieszkaniem w budzie i ogrodem, byłby dla takiej suni. Ale Misiek jest facet i tyle. Więc musi domu szukać. Quote
PaulinaT Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dyskryminacja?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Sawanna Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='supergoga']Tofik, jasne że możesz. I dzięki za pomoc Miśkowi. [/quote] Nie ma za co:loveu:dzięx Quote
supergoga Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Podniosę Misia, bo niepokojąco opadł w rankingu szukaczy domków. Ten młody pies za chwile okaże się za stary na domek. Taka szkoda Miśka. Quote
PaulinaT Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Fajny jest i szkoda go. Jak zresztą wszystkie bukowskie. Tyle fajnych psów. I wszystkich szkoda... Quote
supergoga Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Miśka szkoda, bo młody bardzo. Jak się zestarzeje znów nikt go nie weźmie bo za stary będzie. Ech, ludzie, nijak ich zadowolić nie można. Quote
PaulinaT Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 supergoga napisał(a):Miśka szkoda, bo młody bardzo. Jak się zestarzeje znów nikt go nie weźmie bo za stary będzie. Ech, ludzie, nijak ich zadowolić nie można. Jak się zestarzeje to weźmie go taka goopia jak ja :p Oby do tego nie doszło... że się Misiek zestarzeje w schronie... :shake: Quote
PaulinaT Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak byłam u weta ostatnio siedziała w poczekalni starsza Pani która przyszła ze swoją suczką - kropka w kropkę podobną do Miśka! I takja sunia ma wszystko Panią do kochania, ręce do głaskania, dom... a Misiek...? kiedy do niego uśmiechnie się szczęście?? Quote
Recommended Posts