Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już mam plakacik, będę rozsyłać dalej po znajomych oraz powieszę jesli będe mogła w kilku miejscach.
Prosze jak możecie, wysyłajcie plakacik. Może w ten sposób młody Misio znajdzie domek.

Posted

supergoga napisał(a):
:placz: Nikt nie chce pomóc młodemu psiakowi wylądować we własnym domu. Szkoda, bo Misiek ładny psiak.

No właśnie...:placz: :placz: :placz:
On taki cudwony...:loveu:

Posted

Ja porozsyłaam, w pracy powiesiłam. Aga pojedzie jutro do lecznicy i powiesi.
A w schronie Misiek ma w innym kojcu konkutenta - ładnego chudziutkiego onka. Jeszcze nie ma zdjęć, bo skóra i kości. Dobrze by było gdyby Misiek znalazł dom, bo jego koleżanka z boksu Misia jedzie do domu za kilka dni - a gdyby i Misio pojechał - byłaby wolna klatka. A tak - nie ma nic.:shake:

Posted

Owczarkowaty młodzieniec szuka domku...........

Supergoga ja niestety teraz nie mam czasu nawet na ogłoszenia dla kieleckich bid, ale podpowiem,że ostatnio dużo domków sie u nas znajduje na stronie krakowskiezwierzaki:cool3:

Posted

Ja powiesiłam plakaciki na moim osiedlu..sztuk 6. I wczoraj poszłam posprawdzać jak się miewają. Dodam, że wszystkie były na tablicach ogłoszeń, osiedlowych. I co? Wszystkie zostały zdarte. Może dziś lub jutro pojadę do lecznicy to tam poproszę o wystawienie. A kto robi plakaciki? Może moim huskom by zrobić? Pomoże ktoś?

Posted

Nikt nie dzwonił, do tego Misio od wtorku będzie siedział sam, bez koleżanki, bowiem ruda Misia idzie do swego własnego domku.

Misio prosi o chwilę uwagi - prosi o dom!