Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzialam inną sunie, malutenka czarna podpalana, raczej juz starsza ,bo widac siwie wloski...okropnie przeganiana przez pozostale sunie, bylam swiadkiem straszliwej klotni z jakas inna wieksza (wszystkie są od niej wieksze bo ona jest mikrusia), w zasadzie to mikrusia sie nie klocila tylko lezala na ziemi i popiskiwala a ta druga nią zamiatala podloge....:(
jeszcze pare chwil a zabralabym ją pod pache i wyszla...teraz mam dylemat, bo Mimi jest mloda, wiec ma wieksze szanse na adopcje a mikrusia to juz staruszka,chudziutka, wylenilala, taka mala pchelka:(
chyba porobie fotki i zaloze jej wątek...tylko jeszcze nie wiem jak tutaj sie cokolwiek oprocz pisania postow robi:D

Posted

Niki, takie są straszne te schroniskowe tematy - ja jestem za braniem na stałe starszych piesków, bo te młode być może znajdą jeszcze domek, ale to zawsze może być błędne myślenie! Masz zdjęcia tej sunieczki?

Posted

mam ale wyszly slabo bo jak juz po tej klotni przybiegla do mnie(myslalam ze sie porycze) to tak sie wcisnela w kraty, ze na zdjeciu nic poza czarna kulka nie widac:(
narazie mam strasznie skomplikowana sytucaje w domu, totalny zwrot glowy, ale jak sie wybiore do schroniska( bo szukam juz zpieska dla kolejnych ludzi) to zrobie zdjecia i Mimi i Ginie i tej malej Mikrusi:)

Posted

a no czeka:( ja mam teraz okropny dylemat... ale wlasnie szukam dla pani pieska , koniecznie chce malutkiego ( ma male mieszkanie) i wlasnie kocha wszystkie kudlate:) ...porobie Mimi zdjecia i sprobuje pokazac ją tej pani, co prawda ona woli pieska (nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie tak sie upierają ze pieski są lepsze od suczek), ale moze akurat sie w niej zakocha tak jak ja:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Zobaczcie jakie maleństwo odkryła w schronie Niki! Czy nie przypomina trochę Romkowej Zadziorki, przed metamorfozą, tylko trochę bardziej kudłata!

Ale bidulka:-( :-( :-(

Posted

a no bidulka. to wlasnie ta, która tak strasznie atakują inne sunie..ona jest juz staruszką i do tego najmniejsza w boksie...wiec poddaje sie wszystkiemu biernie...musze sie nią zajac zeby choc ostatni lata zycia miala u boku kochajacego czlowieka:)

Posted

no i ja jutro zaczynam powoli przeprowadzke, bede miec spory ogrodek, wiec Mimi z Mikrusią mogą się szykowac na DT ...moja rodzina na razie jest malo przychylnie nastawiona ale mam jeszcze prawie miesiac na przekonanie ich do tego pomyslu ( na razie są za jedną sunią)...:)

Posted

o tyle latwiej bedzie mi ich przekonac, ze są to malutkie sunki wiec moj Tim bedzie wniebowzięty a ja jestem bardzo niezadowolona z tej przeprowadzki ( jestem chyba typem centralnie miastowym), więc na poczatku bedą dla mnie laskawsi:)

Posted

Dzisiaj, to wróciła z Anglii moja najstarsza córka Marta,psa ma odebrać jutro. Pani coś była podejrzliwa i nie zgodziła się go przywieźć do domu, tylko umówiła się z nią w parku, żeby pies ją poznał. A przecież jej mówiłam, że nie ja tylko córka odbierze Sonego. Ponoć bardzo zadowolony z pobytu w hoteliku, wg właściciela, ale trzeba przyznać, że warunki są tam bardzo dobre!!!