Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jade najprawdopodobniej jutro do schroniska dogadac sie ze szczegolami z kierownikeim co do zabrania owczarka w niedziele i przy okazji porobie fotki Mimi...tylko ja ich nie umiem wstawiac tutaj:( wiec moze jest ktos chetny? przeslalabym na maila i ktos zyczliwy by wkleil?? :)

Posted

agusiazet napisał(a):
Niki - możesz mi przesłać ([email protected]) lub napiszę Ci instrukcję wklejania - to jest proste!

hmmm ja jestem maksymalny laik komputerowy!! dobrze ze zarejestrowalam sie na dogo i umiem posty pisac hihi:crazyeye:

a tak powaznie, to ja naprawde nie znam sie na komputerach wogole, potrafie tylko pisac maile, posty na forum, siedziec na gg i ogladac stronke zamojskiego schroniska ...kumpela sie smieje ze caly moj mozg pochlaniety jesy przez myslenie jak tu domek dla jakiegos psiaka wykombinowac albo jak nauczyc lub oduczyc czegos czyjegos pieska:roll:
fakt wiekszosc dnia mysle o psach, bo albo z nimi akurat pracuje (w sensie szkolenia) albo jestem w swojej zwyczajnej pracy a i tak mysle jak by tu cos wykombinowac z jakims psem...swir ze mnie:eviltong:
wyslalam Tobie agusiazet na maila dawne zdjecia, ale jakosc mierniutka:-(

Posted

mnie dogo wczoraj ogolnie bardzo ciezko chodzilo ( jak ja sie wnerwialam! )...dzis oczywiscie jak to u mnie nastapila zmiana planow( moj samochod padl, znajomemu cos wypadlo) i nie jade do schroniska;(
ale jade jutro odebrac owczarka dla kolegi wiec troche tam posiedze ( jak ja sie boje ze pies zle zareaguje i bedzie problem z wsadzeniem go do samochodu:( )...
takze bede miec duzo czasu zeby porobic zdjecia Mimi i Gine tez znajde:)
moze uda mi sie przekonac pracownikow do wyprowadzenia mimi z klatki to zdjatka beda fajniejsze:)
oczywiscie potem wszystko przesle na maila:D

Posted

no to trzymac kciuki, za mnie w rozmowie z pracownikami, za pogode zeby dopisala, za Mmi zeby sie nie wiercila tylko ladnie pozowala i za aparat zeby dzialal...a i jeszcze za samochod bo powiedzieli ze dziala na slowo honoru:( !!! trzymac kciuki!!!

Posted

bylam w schroniksu, niestety zdjec Mimi nie mam, siedziala w kąciku( bardzo sie przestarszyla pana, ktory wyprowadzal mi owczarkaz tego samego boksu) byla tak zestresowana ze zrezygnowalam ze spacerku z nią dzis:(
co do Mimi to tak chcialabym ją wziasc na stale ale narazie nie mam mozliwosci bo mam teraz ciezki miesiac( praca,szpital, przeprowadzka, moj pies i ciagle zalatwianie innym domkow pochlanaiaja mi cale dnie)
mysle, ze wszytsko sie wyklaruje pod koniec miesiaca:)

Posted

a ja bylam w lublinie (studia) i tam troszke dzialalam ( ale nie w schronisku bo nie moglam sie dogadac z tamta dyrekcja:( ...w lublinie zajmowalam sie pomocą ludziom, ktorzy maja przerozne problemy wychowawcze ze swoimi psiakami, doradzaniem w wyborze przyszlego pieska, pierwszymi dniami w domu po wyciagniecu ze schroniska itp itd)...a teraz wrocilam do rodzinnego zamoscia a ze bez psow to ja nie potrafie zyc wiec ...jestem:D

Posted

nooo....zabrana przeze mnie dzisiaj Onka dojechala juz do domu...prawie całą trzygodzinną podróż przespala,takze obylo sie bez zadnych komplikacji, zaprzyjaźniła się już ze starym domownikiem (malutki staruszek) i zaczęla poznawac uroki wlasnego domu i kochających, troskliwych wlascicieli...
...chyba mam lzy w oczach...to takie uczucie tam w srodku...
ulga, satysfakcja, szczescie?... hmm dla takich chwil warto zyc...jestem pewna, ze wszyscy dogomaniacy mnie doskonale rozumieja:)
hmm romarzylam sie:)
a teraz ide spac, bo jutro kolejny dzien a ja mam kolejnych chetnych, ktorym mam wybrac ze schroniska psiaka:)
i dobranoc mojej kochanej Mimi ...na dobranoc ( a moze juz na dziendobry?) na pierwszą!

Posted

no tak widac ze dzis sobota, 11 a tutaj nikogo, wszyscy smacznie spią...w ramach wyjasnienia dla tych ktorzy nie są dzis w tym pieknym mieście, tutaj dzis chlodno i pada, posępny, smutny dzien, psiaki pochowane po budach albo powtulane w siebie nawazajem w kątach...Mimi nie widac ( moge sie zalozyc ze zajeła miejscowke w budzie ...niby taka cicha, spokojna ale spryciul zniej jest)...no to hop na pierwszą!