Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ raz na 20 prób udaje mi się logować na dogo więc nie bywam teraz tutaj często:-(. W schronie trochę nowych psów niestety, jest wyżeł, i owczarek... jeszcze dzisiaj spróbuję wrzucić zdjęcia na stronę schroniska.

Posted

[quote name='Dea']Ponieważ raz na 20 prób udaje mi się logować na dogo więc nie bywam teraz tutaj często:-(. W schronie trochę nowych psów niestety, jest wyżeł, i owczarek... jeszcze dzisiaj spróbuję wrzucić zdjęcia na stronę schroniska.[/quote]

a czy ten wyżeł ma około 12m-cy?
komus w okolicy zaginął taki psiak...

Posted

[quote name='Dea']Ponieważ raz na 20 prób udaje mi się logować na dogo więc nie bywam teraz tutaj często:-(. W schronie trochę nowych psów niestety, jest wyżeł, i owczarek... jeszcze dzisiaj spróbuję wrzucić zdjęcia na stronę schroniska.[/quote]Najważniejsze aby dobre wieści tutaj były.

Posted

[B]9 szczeniaków do adopcji!!![/B]!:placz: 6 siedzi z mamą u wetki, a 3 z mamą w schronie...
Doszło dosyć dużo psów, ale jeszcze zdjęć nie mam. A pamiętacie takiego brązowego jamnikowatego? Nawet ktoś go ogłaszał, adoptowany ze schronu ze dwa miesiące temu, teraz ludzie chcą go oddać, bo czasu nie mają, ludzie są beznadziejni:shake:
Co do [B]wyżła[/B], nie widziałam go wczoraj, więc muszę się dowiedzieć, czy czasem właściciel nie odebrał.
[B]Asty[/B] dalej siedzą na łańcuchu. Sterylizacja i kastracja w schronie jest możliwa na koszt schronu, ale zaraz potem trzeba by psa zabrać, nie ma warunków na trzymanie ich po operacji i pilnowanie.

Posted

[quote name='Dea'] A pamiętacie takiego brązowego jamnikowatego? Nawet ktoś go ogłaszał, adoptowany ze schronu ze dwa miesiące temu, teraz ludzie chcą go oddać, bo czasu nie mają, ludzie są beznadziejni:shake: .[/quote]

:angryy: :-x qurcze biedny psiak, [B]Dea[/B] bezduszni -maskotkę w sklepie niech sobie kupią :angryy:

Posted

no a ja tymczasem mam nadzieje ze nie ma juz u Was wyzla bo jutro bede zakladac watek i szukac domu suni wyzlicy,wyrzuconej z auta pod Warszawa:placz::placz:

Posted

moja kolezanka chce szczeniaka tylko nie moze wyrosnac na zbyt duzego.Optymalny wymiar to foksterier -dziewczyny mam super dom!!!a jakie sa te malenstwa co sie urodzily?

Posted

[B]SZCZENIAKI: [/B]są dwa mioty, drugi zamieszczę dzisiaj, mama nieduża, zostały dwa, z drugiego miotu mama jest większa. Wszystkie już w schronie są.
[B]WYżEł: [/B]odebrał właściciel
[B]DOSZłO: [/B]z dziesięć psów:placz:
[B]COLACZEK:[/B] nadal w schronie
[B]AMSTAFF:[/B] nowy!!! 7 miesięcy, przywiązany do płotu pod schroniskiem w nocy, z kartką: 7 mies, wszystkie szczepienia:angryy: