malawaszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 czy Toga została adoptowana bo nie widzę jej na stronie już a Fionka szczoteczka jest nadal? ona może być mixem sznaucerka Quote
Dea Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 tak, pisałam już wcześniej, Toga adoptowana:p Fionka bardziej mi na foksterierka wygląda chyba?? Mix sznaucerki to chyba te dwie w S12... Do Krawatki link do wątu dodany:p Czy ktoś może pomóc ogłosić na jamnikach Snupiego? Coraz smutniejszy, coraz biedniejszy jest:-( Wyżeł wpada chyba w deprechę, teraz siedzi w kojcu z Astim Quote
Angie :) Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):biedne psiaki o dawno mnie nie bylo - Funia, Lucjusz, Lisek i Lusia calkowicie zawladnely moja uwaga - a tu takie zmiany :lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Upały pewnie im najbardziej doskwierają!! Quote
Dea Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 a może maleńka koteczka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117713 Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Na tym wątku poszukują właśnie takiego psiaczka!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117356 Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wrzuciłam go juz na ten wątek, ogłos go na ox.pl , bo nic na jego temat nie wiem, więc cię nie wyręczę . Quote
Dea Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 PILNIE POTRZEBNE TYMCZASY!!! W schronie jest 5 maluchów, bez matki, podrzucone pod auto na pogotowiu. Dwa z nich dzisiaj biorą na tymczas moi znajomi, ale jeszcze trzy... One w schronie mają minimalne szanse na przeżycie:placz: Quote
Dea Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 a to kotki w schronisku - tam nie ma kociarni, więc są trzymane w kiosku ruchu. Cztery z nich oswojone, czarny półdziki, da się dotknąć, ale pogłaskać już nie. Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dea a nie bedziesz przypadkiem jechala przez Krakow - pilna sprawa - polamane lapki ale jest osoba ktora chce psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117413 Quote
Dea Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Angie :)']Dea a nie bedziesz przypadkiem jechala przez Krakow - pilna sprawa - polamane lapki ale jest osoba ktora chce psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117413 Angie nie, jadę przez Katowice, Częstochowę i potem już prosto na W-wę. Dla niezorientowanych - Angie będzie nową rodziną dla naszej schroniskowej Kropeczki - staruszeczki. W przyszłym tygodniu ruszamy w drogę:multi: Quote
Herspri Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja niestety mam już cały dom zajęty :shake: A tak BTW kotów, u mnie pod blokiem często widuję czarną kotkę - jest strasznie pro-ludzka, oswojona i wygląda na to że porzucona. Żywi się w śmietniku i pod balkonami. Schronisko nasze przyjmuje koty ? Bo 2 lata temu jak dzwoniłam w sprawie kota to mi powiedziano że zajmują się tylko psami ... Quote
_bubu_ Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 czy w waszyn schronisku nie przewinął sie taki psiak? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117977 Quote
Dea Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Herspri napisał(a):Ja niestety mam już cały dom zajęty :shake: A tak BTW kotów, u mnie pod blokiem często widuję czarną kotkę - jest strasznie pro-ludzka, oswojona i wygląda na to że porzucona. Żywi się w śmietniku i pod balkonami. Schronisko nasze przyjmuje koty ? Bo 2 lata temu jak dzwoniłam w sprawie kota to mi powiedziano że zajmują się tylko psami ... Oficjalnie nie ma kociarni, nie ma odpowiednich warunków i nie ma pozwolenia na utworzenie. Te nie wiem jak się znalazły, niektóre są już dłuuugo, chyba czas pokazać je światu i spróbować znaleźć normalne domy...:-( Quote
Dea Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 na stronie 1 dodałam dwa psy. Zaraz huskiemu założę wątek, bo jest szansa na hotelik i resocjalizację u wiosny, ale musimy uzbierać fundusze. Miałam pewne osoby, niestety mi się wycofały:-( A dwa szczeniaki: Grubcia i Fizia już na tymczasie. Mają biegunkę (wystraszyłam się, że parwo), ale apetyt spory, i są bardzo ruchliwe. Jutro idą do weta. Pozostałe trzy niestety w schronie. Quote
Dea Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 szczeniaki na tymczasie dzisiaj zaliczyły weta - odrobaczenie, zastrzyk uodparniający, antybiotyk, no i mają nużycę...:-( Zaktualizowałam nieco stronę schronu, parę nowych psów dodanych. Quote
madzia828 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 biedne maluszki:-(:-( czyli te co w schronie zostały też mają nużycę? moze założyć im osobny watek i szukać Dt dla nich:roll: Quote
Dea Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Przypuszczam, że wszystkie mają nużycę. W poniedziałek jadę zobaczyć co z nimi, wtedy można by założyć wątek - jeśli będą żyły... a póki co może by rozgłosić gdzie się da, że szukamy DT? Quote
madzia828 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 eh.. aż się boję myśleć co z maluchami:roll: Quote
Dea Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 ja też, za to te na tymczasie trochę lepiej, choć dalej mają mocną biegunkę. Jutro jadę zawieźć tam kurczaki, to zobaczę jak się mają:lol: Quote
Pandisia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Właśnie się dowiedziałam że collaczek znalazł domek, :multi: tak się cieszę i zaraz daję cynka Alicji (ona mu założyła wątek na collaczkowym) Biedne maluszki :-( Quote
Recommended Posts