Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, pisałam już wcześniej, Toga adoptowana:p Fionka bardziej mi na foksterierka wygląda chyba?? Mix sznaucerki to chyba te dwie w S12...
Do Krawatki link do wątu dodany:p
Czy ktoś może pomóc ogłosić na jamnikach Snupiego? Coraz smutniejszy, coraz biedniejszy jest:-(
Wyżeł wpada chyba w deprechę, teraz siedzi w kojcu z Astim

Posted

PILNIE POTRZEBNE TYMCZASY!!! W schronie jest 5 maluchów, bez matki, podrzucone pod auto na pogotowiu. Dwa z nich dzisiaj biorą na tymczas moi znajomi, ale jeszcze trzy... One w schronie mają minimalne szanse na przeżycie:placz:

Posted

a to kotki w schronisku - tam nie ma kociarni, więc są trzymane w kiosku ruchu. Cztery z nich oswojone, czarny półdziki, da się dotknąć, ale pogłaskać już nie.

Posted

[quote name='Angie :)']Dea a nie bedziesz przypadkiem jechala przez Krakow - pilna sprawa - polamane lapki ale jest osoba ktora chce psiaka:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117413
Angie nie, jadę przez Katowice, Częstochowę i potem już prosto na W-wę. Dla niezorientowanych - Angie będzie nową rodziną dla naszej schroniskowej Kropeczki - staruszeczki. W przyszłym tygodniu ruszamy w drogę:multi:

Posted

Ja niestety mam już cały dom zajęty :shake:
A tak BTW kotów, u mnie pod blokiem często widuję czarną kotkę - jest strasznie pro-ludzka, oswojona i wygląda na to że porzucona. Żywi się w śmietniku i pod balkonami. Schronisko nasze przyjmuje koty ? Bo 2 lata temu jak dzwoniłam w sprawie kota to mi powiedziano że zajmują się tylko psami ...

Posted

Herspri napisał(a):
Ja niestety mam już cały dom zajęty :shake:
A tak BTW kotów, u mnie pod blokiem często widuję czarną kotkę - jest strasznie pro-ludzka, oswojona i wygląda na to że porzucona. Żywi się w śmietniku i pod balkonami. Schronisko nasze przyjmuje koty ? Bo 2 lata temu jak dzwoniłam w sprawie kota to mi powiedziano że zajmują się tylko psami ...

Oficjalnie nie ma kociarni, nie ma odpowiednich warunków i nie ma pozwolenia na utworzenie. Te nie wiem jak się znalazły, niektóre są już dłuuugo, chyba czas pokazać je światu i spróbować znaleźć normalne domy...:-(

Posted

na stronie 1 dodałam dwa psy. Zaraz huskiemu założę wątek, bo jest szansa na hotelik i resocjalizację u wiosny, ale musimy uzbierać fundusze. Miałam pewne osoby, niestety mi się wycofały:-(
A dwa szczeniaki: Grubcia i Fizia już na tymczasie. Mają biegunkę (wystraszyłam się, że parwo), ale apetyt spory, i są bardzo ruchliwe. Jutro idą do weta. Pozostałe trzy niestety w schronie.

Posted

szczeniaki na tymczasie dzisiaj zaliczyły weta - odrobaczenie, zastrzyk uodparniający, antybiotyk, no i mają nużycę...:-(

Zaktualizowałam nieco stronę schronu, parę nowych psów dodanych.

Posted

Przypuszczam, że wszystkie mają nużycę. W poniedziałek jadę zobaczyć co z nimi, wtedy można by założyć wątek - jeśli będą żyły... a póki co może by rozgłosić gdzie się da, że szukamy DT?

Posted

ja też, za to te na tymczasie trochę lepiej, choć dalej mają mocną biegunkę. Jutro jadę zawieźć tam kurczaki, to zobaczę jak się mają:lol:

Posted

Właśnie się dowiedziałam że collaczek znalazł domek, :multi: tak się cieszę i zaraz daję cynka Alicji (ona mu założyła wątek na collaczkowym)

Biedne maluszki :-(