Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

p.s bazarkow jakby co mam troche fantow z checia przekaze gorzej z zrobieniem bazarka :-(

[quote name='Zahra as-Sahra']Dziekuje wszystkim za obecnosc, zapraszajcie znajomych. Deklaracje bazarkow dla miska tez mile widziane:) Kazda pomoc sie liczy, jednorazowe wplaty tez :):):)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Zahra as-Sahra']Tu jest link do fb, udostepniajcie prosze!
[URL]https://www.facebook.com/events/481051195359401/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49#[/URL][/QUOTE]
udostępniam Pikusia. Trzeba koniecznie przedłużyć wydarzenie bo zaraz będzie nieaktywne!!!!!

Posted

[quote name='renatka_s']Zaglądam do Pikusia, niestety finansowo nie mogę pomóc[/QUOTE]

[quote name='margoth137']kochany kudłacz, ale kompletnie nie mam jak teraz pomóc:-([/QUOTE]
Witamy na wątku i prosimy chociaż zaglądać ;)

[quote name='milagros19853201']moge sie skromnie dolozyc 5 zl deklaracja stala i jak cos poprosze info na pw gdzie podeslac bo ost mam o 24 h za krotka dobe i czasem zdarza sie zapomniec
piekne psisko[/QUOTE]
Wielkie dzieki, już ślę numer konta
[quote name='milagros19853201']p.s bazarkow jakby co mam troche fantow z checia przekaze gorzej z zrobieniem bazarka :-([/QUOTE]

moze jest ktoś kto by zrobił bazarek?

Posted

[quote name='maarit']Cudowne psisko:loveu:[/QUOTE]

[quote name='phase']Zagladam do Pikulca.. Z zalem serca nie moge pomoc bo jestem w trakcie szukania pracy... Na pewno jak cos znajde to cos przeleje na konto.[/QUOTE]
Witamy kolejen ciocie u Pikusia :loveu:
[quote name='ludwa']Mogę zadeklarować 15 zł stałej dla olbrzyma[/QUOTE]
Z całego serca dziękuje:Rose:

Posted

Dziękuję za zaproszenie.

Jestem w trakcie leczenia mojego 14 letniego psiaka i już poszło na to parę stówek.
Nie bardzo wiem jak pomóc..........

Gdzie jets pies? Gdzie ma trafić na DT ? Na pierwszej stronie ktoś wlklejał link do miejsca gdzie ma trafić pies, ale to link na jakieś forum, a mnie chodzi konkretnie o miejscowość.

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję za zaproszenie.

Gdzie jets pies? Gdzie ma trafić na DT ? Na pierwszej stronie ktoś wlklejał link do miejsca gdzie ma trafić pies, ale to link na jakieś forum, a mnie chodzi konkretnie o miejscowość.[/QUOTE]
Pies jest w okolicach Łodzi a ma jechac w okolice Grójca-Zaha as Saha wie dokładnie gdzie ma jechać ;)
[quote name='azalia']Piękny pies,ale czy nie można mu zmienić imienia?

Pikuś,moim zdaniem zupełnie do niego nie pasuje.

Pomyślę,ile mogę zadeklarować.[/QUOTE]
Moim zdaniem tez nie pasuje, tak dostał jakoś roboczo od Pani ze schroniska(bo tam nie ma wcale imion) i tak sie jakoś juz przyzwyczaiłam;)
[quote name='agnisia100']I ja deklaruje 10zł miesięcznie przez pół roku ,a potem zobaczymy. Przepraszam,że tak mało. Proszę mi przypominać jakby co , bo jestem zakręt i nie będę pamiętać.[/QUOTE]

[quote name='Maruda666']Cudowny psiak :) Trochę się ostatnio rozszalałam, ale dla takiego cuda wyskrobię jeszcze 20zł stałej.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za deklaracje:Rose:
[quote name='Nette']I ja przyszłam z zaproszenia - piękne psisko, wierzę, ze wyjdzie na prostą. Na razie finansowo nie wspomogę, ale będę zaglądać...[/QUOTE]
witamy na wątku :)

Posted

[quote name='MALWA']

Gdzie jets pies? Gdzie ma trafić na DT ? Na pierwszej stronie ktoś wlklejał link do miejsca gdzie ma trafić pies, ale to link na jakieś forum, a mnie chodzi konkretnie o miejscowość.[/QUOTE]
Informacji o tym gdzie jest pies na razie nie udostepniamy, tak na wszelki wypadek. Hotel do ktorego ma trafic misiek jest w okolicy Grojca, prowadzi go joaaa. To ja wkleilam link. To forum - to Molosy, glowne miejsce dzialania naszej grupy - Adopcji Kaukazow. W tym hotelu trzymamy juz jednego naszego podopiecznego - Gambita, tak ze miejsce jest sprawdzone, naprawde dobre. Mamy staly kontakt z joaaa, regularnie dostajemy informacje i zdjecia.