Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli miłość od pierwszego spojrzenia? ;)

Byle sunia p. Kasi, też się w Lońci zakochała :)

Może jeszcze nie miłość, ale sympatia i wielka życzliwość - to i tak bardzo dobrze rokuje na przyszłość... :)

No i właśnie w tym sęk, aby ta sympatia i dobre nastawienie przeniosło się na Jej sunię, że o Loni już nie wspomnę...

A przed chwilą skończyłam rozmawiać z Panią Kasią, która zadzwoniła z pytaniem, czy Lonia nie zmarzła, nie przemokła wracając do domu...

Posted

Ale dobre wiadomości . Miejmy nadzieję ,że z tej mąki będzie bardzo dobry chleb.

Tak to wygląda, jak chodzi o ludzi.

Teraz wszystko w łapkach tych dwóch suczydełek...:)

• Upvote 1
Posted

Aniu, ja myślę że wszystko będzie dobrze :) 

troszkę mnie mniej ,bo robię badania, ale sercem i tak jestem z Wami! ale to przecież wiecie ;)

Posted

Wiemy, wiemy. 

Jeśli któraś z wiernych Cioć nagle "znika", to wiadome jest, że ma po temu b. ważne powody.

Aniu kochana, super dobrych wyników życzę, a jeszcze lepszego zdrowia i samopoczucia!!!!

Posted

Wiemy, wiemy. 

Jeśli któraś z wiernych Cioć nagle "znika", to wiadome jest, że ma po temu b. ważne powody.

Aniu kochana, super dobrych wyników życzę, a jeszcze lepszego zdrowia i samopoczucia!!!!

dołączę się do życzeń zdrowia ! :)

sama też wiem co to choroba,ja swojej może nie polubiłam,ale zaakceptowałam,tak lżej mi żyć .

mizianka dla Lonieczki :)

Posted

Dziękuję, kochane jesteście :)  dobrze wiem ,że życzymy sobie (nawzajem) jak najlepszego zdrówka!  tak mało nas do pomocy a tak wiele bid, którym chciałoby się pomóc...

... też staram się nie przejmować, raczej boję się zmagania z naszą służbą zdrowia( terminy, kolejki, i kasa ,jeśli musisz mieć wyniki to płać!)  jak się pracuje po 10godź i mam prawie 9cio miesięczną rozrabiarę w domu, to czasem można... "nie ogarnąć" ;)

... wiem, wiem!  są tacy, którzy mają gorzej! :(

Posted

dołączę się do życzeń zdrowia ! :)

sama też wiem co to choroba,ja swojej może nie polubiłam,ale zaakceptowałam,tak lżej mi żyć .

mizianka dla Lonieczki :)

Loniusia wymiziana - dziękuję :)

Tobie Ciociu, także życzę zdrowia. Za zdrowie Alesia kciuki nieustanne.

W ogóle to wszyscy dobrzy ludzie powinni być zdrowi i szczęśliwi. I zwierzaki, oczywiście też!

Wiem, to takie nieco infantylne, ale gdyby na naszej planecie istniała sprawiedliwość, to tak by było. Musiałoby tak być, po prostu.

Posted

Dziękuję, kochane jesteście :)  dobrze wiem ,że życzymy sobie (nawzajem) jak najlepszego zdrówka!  tak mało nas do pomocy a tak wiele bid, którym chciałoby się pomóc...

... też staram się nie przejmować, raczej boję się zmagania z naszą służbą zdrowia( terminy, kolejki, i kasa ,jeśli musisz mieć wyniki to płać!)  jak się pracuje po 10godź i mam prawie 9cio miesięczną rozrabiarę w domu, to czasem można... "nie ogarnąć" ;)

... wiem, wiem!  są tacy, którzy mają gorzej! :(

Aniu, gdybym mogła jakoś pomóc, to daj znać...

Posted

stylowi_pl_34432215.jpgzagladam z serdecznosciami ciociu Aniu

sciskauniam mocno mocno za ten domus 

ktory sie szykuje Lonusi

oby wszystko dobrze bylo ciociu

Posted

Wszystko w swoim czasie :)

p Kasia właśnie wraca do domciu, po drodze przesyłając Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich Pań( cioć, przetłumaczę na dogo ;))  i jutro będzie dzwoniła do Anusi :)  czekamy,,,,

Posted

Aniu, dziękuję za wieści! :)

Ciocie drogie, kciuki będą bardzo potrzebne, bo jak już nie raz pisałam, Lonia do innych psów to taka mała zołza jest. A nawet kawał cholernicy - nie owijając w bawełnę...Ale, może akurat pokaże się z lepszej strony (czasem tak robi) i zrobi nam niespodziankę.

Posted

Aniu, zobaczymy jak będzie!  może Lonia wyczuje( psim swendem?!)  że to właśnie ,decyduje się... jej domek ;)

moja ukochana Jasieńka, była bardzo nietowarzyska( do ludzi i zwierząt) a 3razy ,nas zaskoczyła! :)