Poker Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ale dobre wiadomości . Miejmy nadzieję ,że z tej mąki będzie bardzo dobry chleb. Quote
Figunia Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 nie wyszła mi kombinacja z jednym wpisem...więc wykasowałam. Quote
Figunia Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Czyli miłość od pierwszego spojrzenia? ;) Byle sunia p. Kasi, też się w Lońci zakochała :) Może jeszcze nie miłość, ale sympatia i wielka życzliwość - to i tak bardzo dobrze rokuje na przyszłość... :) No i właśnie w tym sęk, aby ta sympatia i dobre nastawienie przeniosło się na Jej sunię, że o Loni już nie wspomnę... A przed chwilą skończyłam rozmawiać z Panią Kasią, która zadzwoniła z pytaniem, czy Lonia nie zmarzła, nie przemokła wracając do domu... Quote
Figunia Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ale dobre wiadomości . Miejmy nadzieję ,że z tej mąki będzie bardzo dobry chleb. Tak to wygląda, jak chodzi o ludzi. Teraz wszystko w łapkach tych dwóch suczydełek...:) 1 Quote
anica Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Aniu, ja myślę że wszystko będzie dobrze :) troszkę mnie mniej ,bo robię badania, ale sercem i tak jestem z Wami! ale to przecież wiecie ;) Quote
Figunia Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Wiemy, wiemy. Jeśli któraś z wiernych Cioć nagle "znika", to wiadome jest, że ma po temu b. ważne powody. Aniu kochana, super dobrych wyników życzę, a jeszcze lepszego zdrowia i samopoczucia!!!! Quote
Bgra Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Wiemy, wiemy. Jeśli któraś z wiernych Cioć nagle "znika", to wiadome jest, że ma po temu b. ważne powody. Aniu kochana, super dobrych wyników życzę, a jeszcze lepszego zdrowia i samopoczucia!!!! dołączę się do życzeń zdrowia ! :) sama też wiem co to choroba,ja swojej może nie polubiłam,ale zaakceptowałam,tak lżej mi żyć . mizianka dla Lonieczki :) Quote
anica Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Dziękuję, kochane jesteście :) dobrze wiem ,że życzymy sobie (nawzajem) jak najlepszego zdrówka! tak mało nas do pomocy a tak wiele bid, którym chciałoby się pomóc... ... też staram się nie przejmować, raczej boję się zmagania z naszą służbą zdrowia( terminy, kolejki, i kasa ,jeśli musisz mieć wyniki to płać!) jak się pracuje po 10godź i mam prawie 9cio miesięczną rozrabiarę w domu, to czasem można... "nie ogarnąć" ;) ... wiem, wiem! są tacy, którzy mają gorzej! :( Quote
Figunia Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 dołączę się do życzeń zdrowia ! :) sama też wiem co to choroba,ja swojej może nie polubiłam,ale zaakceptowałam,tak lżej mi żyć . mizianka dla Lonieczki :) Loniusia wymiziana - dziękuję :) Tobie Ciociu, także życzę zdrowia. Za zdrowie Alesia kciuki nieustanne. W ogóle to wszyscy dobrzy ludzie powinni być zdrowi i szczęśliwi. I zwierzaki, oczywiście też! Wiem, to takie nieco infantylne, ale gdyby na naszej planecie istniała sprawiedliwość, to tak by było. Musiałoby tak być, po prostu. Quote
Figunia Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Dziękuję, kochane jesteście :) dobrze wiem ,że życzymy sobie (nawzajem) jak najlepszego zdrówka! tak mało nas do pomocy a tak wiele bid, którym chciałoby się pomóc... ... też staram się nie przejmować, raczej boję się zmagania z naszą służbą zdrowia( terminy, kolejki, i kasa ,jeśli musisz mieć wyniki to płać!) jak się pracuje po 10godź i mam prawie 9cio miesięczną rozrabiarę w domu, to czasem można... "nie ogarnąć" ;) ... wiem, wiem! są tacy, którzy mają gorzej! :( Aniu, gdybym mogła jakoś pomóc, to daj znać... Quote
anica Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Dziękuję Aniu :) chyba będziesz mogła mi pomóc ale to może napiszę jutro na PW bo padam... Quote
b-b Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Trzymam kciuki za wszystkich choruszków. Zdrowiejcie kochani :) Quote
anica Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Zajrzałam z pozdrowionkami dla wszystkich, którzy są z nami od p Kasi, która teraz bawi się na chrzcinach na pięknym Podkarpaciu Quote
Figunia Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Jak miło!!!! My też serdecznie pozdrawiamy Panią Kasię wraz z Rodziną!:) Quote
Nadziejka Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 zagladam z serdecznosciami ciociu Aniu sciskauniam mocno mocno za ten domus ktory sie szykuje Lonusi oby wszystko dobrze bylo ciociu Quote
Figunia Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Oby tak było Ewuś, bo już czas najwyższy, by ten krasnalek powędrował do SWOJEGO domku!!! Quote
anica Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Wszystko w swoim czasie :) p Kasia właśnie wraca do domciu, po drodze przesyłając Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich Pań( cioć, przetłumaczę na dogo ;)) i jutro będzie dzwoniła do Anusi :) czekamy,,,, Quote
b-b Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 A ja ciągle zaglądam i trzymam kciuki za spotkanie suń :) Quote
Bogusik Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 I ja zaglądam do Lonieczki i mooooocno kciuki zaciskam za przyjazne spotkanie obu suń ! Quote
Figunia Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Aniu, dziękuję za wieści! :) Ciocie drogie, kciuki będą bardzo potrzebne, bo jak już nie raz pisałam, Lonia do innych psów to taka mała zołza jest. A nawet kawał cholernicy - nie owijając w bawełnę...Ale, może akurat pokaże się z lepszej strony (czasem tak robi) i zrobi nam niespodziankę. Quote
anica Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Aniu, zobaczymy jak będzie! może Lonia wyczuje( psim swendem?!) że to właśnie ,decyduje się... jej domek ;) moja ukochana Jasieńka, była bardzo nietowarzyska( do ludzi i zwierząt) a 3razy ,nas zaskoczyła! :) Quote
Figunia Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Właśnie na taki "cud" Aniu, liczę. A też na wyrozumiałość, cierpliwość i determinację Pani Kasi. Bo bez tego, ani rusz... Quote
Figunia Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Nasze spotkanie z suniami odłożone o kilka dni, bo Pani Kasia się rozchorowała po podróży... Quote
halszka Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 P.Kasi życzę szybkiego powrotu do zdrówka a za udane spotkanie suniek zaciskam kciuki z całych sił Quote
Recommended Posts