Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem już i czekam.

Lonia spokojna...hmm, tak dziś szalała na trawie i w domu rozrabia,...jakby nie ten siwy pyszczek, to ktoś mógłby pomyśleć, że to jaka młódka...Spokojna jest, owszem...gdy śpi... :)

Mam nadzieję, że to nie taki znowu starszy Dziadek, tylko taki powiedzmy 60 paro letni...

Posted

Poker, jasne...będę o to pytać.

Najgorsze jest to, że zupełnie nie wiem, jak Lonia będzie się czuła w domu, gdzie jest tylko pan - mężczyzna.

Mam wrażenie, że lepiej byłoby, gdyby była to Babcie, nie Dziadek...ale, w końcu, co ja wiem...

Oczywiście już trochę panikuję i mam wiele obaw. 

Żeby to cholercia było bliżej...żeby można było zrobić zapoznanie i próbę...i w razie czego zaraz ją zabrać.

Posted

Aniu 

Loniusiu 

zagladam pozdrawiam i kciuki sciskam 

dobrej nocki spokojnej kochane

Ewuniu, z tego wszystkiego wczoraj zapomniałam napisać, że pieniążki od Ciebie już mam na koncie!!! 15 zł Dziękuję serdecznie i wpisuję na 1 stronę.

Posted

Figuniu, może nie bądź zakładnikiem  telefonu od potencjalnego DS Loni. Jak będzie mu zależało to i 20 razy zadzwoni.Inaczej wykończysz się emocjonalnie, a szkoda by było.

Posted

Muszę wychodzić, choćby z Lonią. A to już 4, czy 5 wyjść jest.

Ale tak, jak piszecie, jak komuś będzie zależało, to będzie dzwonił do skutku.

Posted

Dzisiaj przyszło mi na myśl ,żeby zadzwonić do Pana i... najnormalniej spytać, dlaczego, się umówił i nie zadzwonił?  ale po namyśle... odpuściłam!  po co stresować ludzi( i siebie)... co nam da?  ta odpowiedź??... kasuję nr telefonu.....

Posted

Dzisiaj znowu mnie na rozmyślania zebrało... czy my w razie czego( nastawiam się na pozytywne myślenie i nadzieję że Lonia znajdzie domek!) tak na wszelki wypadek,  mamy plan B?

Posted

Figuniu wpadłam się przywitać:)muszę wiele nadrobić,mam tu widzę wiele do przewertowania :)ale to już jutro

spokojnej nocy :)

Witaj Bgra :)

Mam nadzieję, że polubisz Lonie, choć ona to całkowite przeciwieństwo plaskatych pysiaków. Ma taki wąziutki i długaśny ryjek...jak jaki mrówkojad...:)

Posted

Zaciskam kciuki ciociu Aniu 

serdecznosci sle 

ogromne

Ewuniu, dziękuję za kciukanie :). To pewnie stąd tyle tych telefonów :). Ale jeszcze postaraj się bardziej kochana... :) ...bo na razie sprawy urywają się nieoczekiwanie i Lonia nadal " do wzięcia"...

Pozdrawiamy!!!!

Posted

Dzisiaj znowu mnie na rozmyślania zebrało... czy my w razie czego( nastawiam się na pozytywne myślenie i nadzieję że Lonia znajdzie domek!) tak na wszelki wypadek,  mamy plan B?

Plan B...Chyba jednak jestem optymistką, bo takiego nie mam. 

Nie mam pojęcia, co zrobię jesienią, jesli Lonia nie znajdzie DS.

Niby tyle miesięcy przed nami, ale to zleci, wiadomo. Ale, co mam zrobić? Oddać ją w pierwsze lepsze ręce???

Nie, nie chcę o tym jeszcze myśleć.