Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Jestem już i czekam. Lonia spokojna...hmm, tak dziś szalała na trawie i w domu rozrabia,...jakby nie ten siwy pyszczek, to ktoś mógłby pomyśleć, że to jaka młódka...Spokojna jest, owszem...gdy śpi... :) Mam nadzieję, że to nie taki znowu starszy Dziadek, tylko taki powiedzmy 60 paro letni... Quote
Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Poker, jasne...będę o to pytać. Najgorsze jest to, że zupełnie nie wiem, jak Lonia będzie się czuła w domu, gdzie jest tylko pan - mężczyzna. Mam wrażenie, że lepiej byłoby, gdyby była to Babcie, nie Dziadek...ale, w końcu, co ja wiem... Oczywiście już trochę panikuję i mam wiele obaw. Żeby to cholercia było bliżej...żeby można było zrobić zapoznanie i próbę...i w razie czego zaraz ją zabrać. Quote
Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ewunia, Halszka - dziewczyny kochane, oby to był ten domek, gdzie Lonia będzie szczęśliwa!!!!:) Quote
Bogusik Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Cały czas podczytuję i też czekam w napięciu na relacje...Kciuki,jak zawsze mocno....! :) Quote
Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Jestem od godziny pod telefonem i nic...Czyżby zapomnieli..??? Quote
Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Cały czas podczytuję i też czekam w napięciu na relacje...Kciuki,jak zawsze mocno....! :) Ciociu - dziękuję za kciuki :). Potrzebne są bardzo! Quote
Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 No i tel. nie zadzwonił. Już po 22 i muszę wyjść z Lonia. Myślę, że dziś już nie zadzwonią. Może jutro... Quote
Nadziejka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Aniu Loniusiu zagladam pozdrawiam i kciuki sciskam dobrej nocki spokojnej kochane Quote
Figunia Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Aniu Loniusiu zagladam pozdrawiam i kciuki sciskam dobrej nocki spokojnej kochane Ewuniu, z tego wszystkiego wczoraj zapomniałam napisać, że pieniążki od Ciebie już mam na koncie!!! 15 zł Dziękuję serdecznie i wpisuję na 1 stronę. Quote
Poker Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Figuniu, może nie bądź zakładnikiem telefonu od potencjalnego DS Loni. Jak będzie mu zależało to i 20 razy zadzwoni.Inaczej wykończysz się emocjonalnie, a szkoda by było. Quote
anica Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Dokładnie TAK!... żeby nie zapędzać się z ocenami... powiem ,że Czekamy dalej :)...na TEN! telefon :) Quote
Figunia Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Muszę wychodzić, choćby z Lonią. A to już 4, czy 5 wyjść jest. Ale tak, jak piszecie, jak komuś będzie zależało, to będzie dzwonił do skutku. Quote
anica Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Dzisiaj przyszło mi na myśl ,żeby zadzwonić do Pana i... najnormalniej spytać, dlaczego, się umówił i nie zadzwonił? ale po namyśle... odpuściłam! po co stresować ludzi( i siebie)... co nam da? ta odpowiedź??... kasuję nr telefonu..... Quote
Figunia Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Pewnie, lepiej chyba odpuścić. Prawdy pewnie i tak nie powiedzą... Quote
Bgra Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Figuniu wpadłam się przywitać:)muszę wiele nadrobić,mam tu widzę wiele do przewertowania :)ale to już jutro spokojnej nocy :) Quote
Nadziejka Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Zaciskam kciuki ciociu Aniu serdecznosci sle ogromne Quote
anica Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Dzisiaj znowu mnie na rozmyślania zebrało... czy my w razie czego( nastawiam się na pozytywne myślenie i nadzieję że Lonia znajdzie domek!) tak na wszelki wypadek, mamy plan B? Quote
Figunia Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Figuniu wpadłam się przywitać:)muszę wiele nadrobić,mam tu widzę wiele do przewertowania :)ale to już jutro spokojnej nocy :) Witaj Bgra :) Mam nadzieję, że polubisz Lonie, choć ona to całkowite przeciwieństwo plaskatych pysiaków. Ma taki wąziutki i długaśny ryjek...jak jaki mrówkojad...:) Quote
Figunia Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Zaciskam kciuki ciociu Aniu serdecznosci sle ogromne Ewuniu, dziękuję za kciukanie :). To pewnie stąd tyle tych telefonów :). Ale jeszcze postaraj się bardziej kochana... :) ...bo na razie sprawy urywają się nieoczekiwanie i Lonia nadal " do wzięcia"... Pozdrawiamy!!!! Quote
Figunia Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Dzisiaj znowu mnie na rozmyślania zebrało... czy my w razie czego( nastawiam się na pozytywne myślenie i nadzieję że Lonia znajdzie domek!) tak na wszelki wypadek, mamy plan B? Plan B...Chyba jednak jestem optymistką, bo takiego nie mam. Nie mam pojęcia, co zrobię jesienią, jesli Lonia nie znajdzie DS. Niby tyle miesięcy przed nami, ale to zleci, wiadomo. Ale, co mam zrobić? Oddać ją w pierwsze lepsze ręce??? Nie, nie chcę o tym jeszcze myśleć. Quote
Nadziejka Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Figuniu no tak kochana tak czlek mysli i martwi dzien i noc serdecznosci sle niocunkowe Quote
Nadziejka Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 55 zl 25 gr wyslalam przed chwilenka do Ciebie Figuniu z bazareczku dla Loni i biedaczkow http://www.dogomania.com/forum/topic/146420-rozliczam-wysylam-pieniazkidziekuje-kramik-malutki-co-uleczy-troszke-smutki-dla-3kg-malenstw-bezdomnych-i-dla-loni-do-16-kwiecien-g-2200/ Quote
Recommended Posts