Nadziejka Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Aniu odwiedzam po pracunki i po ataku kurzonkow ....czyli rwy ...o ludu moj ludu jeszcze i to ... kochana Aniu nie spelnie Twej prosbenki wcale a wcale bazarusio jest na trzy serduszka i taki musi pozostac kochana ciociu Quote
halszka Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Przyszłam z bazarku Ewci gdzie wyczytałam,że sunia potrzebuje ogłoszeń,chętnie pomogę,ale potrzebuję tekst,zdjęcia (nie jestem w stanie przeczytać wątku ;) ) oraz imię,nr.do kontaktu a także na jaką miejscowość :) Quote
Figunia Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Aniu odwiedzam po pracunki i po ataku kurzonkow ....czyli rwy ...o ludu moj ludu jeszcze i to ... kochana Aniu nie spelnie Twej prosbenki wcale a wcale bazarusio jest na trzy serduszka i taki musi pozostac kochana ciociu Ewuś, Ty nie dbasz o Siebie...Jakbym była bliżej, to...ech...w tej chwili mam złe myśli...Tak nie można! Prośby mej nie spełnisz, trudno...jakoś sobie z tym poradzę... Quote
Figunia Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Przyszłam z bazarku Ewci gdzie wyczytałam,że sunia potrzebuje ogłoszeń,chętnie pomogę,ale potrzebuję tekst,zdjęcia (nie jestem w stanie przeczytać wątku ;) ) oraz imię,nr.do kontaktu a także na jaką miejscowość :) Halszko, serdecznie dziękuję za chęć pomocy!!!! Jak pisałam, zupełnie nie orientuję się w sprawach ogłoszeniowych, tj. jakie obowiązują zasady. Jak już pisałam, Lonia ma co jakiś czas odświeżane ogłoszenia, od Cioci Anuli. z ub. roku. Jednak nie spodziewam się już telefonów, bo nie było mnie od grudnia w kraju, Lonia była w zastępczym BDT i ewent. telefonów w tym czasie, nikt nie odbierał. Nie wiem, jak długo będą ukazywały się te dotychczasowe ogłoszenia i nie wiem, czy można coś zrobić, by znowu ludzi zainteresować Lonią. Czy zrobić zupełnie nowe, czy coś zmienić w starych. Wiem, że robi się wydarzenie na Facebooku - może tam byłby jakiś odzew. Jak widzisz, proszę o pomoc, ale sama nie wiem, jak ona ma wyglądać...:( Quote
Poker Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Ogłoszenia trzeba robić gdzie się da. Pojawiają się ciągle nowe osoby szukające różnych psów dla siebie. Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Ogłoszenia trzeba robić gdzie się da. Pojawiają się ciągle nowe osoby szukające różnych psów dla siebie. Właśnie na to liczę, że wypatrzy ją ktoś "nowy". Quote
halszka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Figuniu chyba nie ma znaczenia jak długo będą ważne wcześniejsze ogłoszenia,im więcej tym lepiej :) Edit. czy są gdzieś na wątku linki do wcześniejszych ogłoszeń? Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Figuniu chyba nie ma znaczenia jak długo będą ważne wcześniejsze ogłoszenia,im więcej tym lepiej :) Edit. czy są gdzieś na wątku linki do wcześniejszych ogłoszeń? Na wątku Loni chyba linków nie było. Na pewno Anula niebawem się zjawi i da konkretną odpowiedź :) Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 No i właśnie w tym rzecz, że nie znam zasad. Nie wiedziałam, że ogłoszeń może być więcej. Czasem czytam wpisy, że trzeba coś w tekście zmienić, bo jak ogłoszeniodawca pozna, że to ten sam pies, to ogłoszenie odrzuci. Dlatego sądziłam, że może trzeba czekać, aż stare wygasną, albo coś z nimi kombinować... Zdaję się na Was, kochane, pomocne Ciocie :) Quote
halszka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 No i właśnie w tym rzecz, że nie znam zasad. Nie wiedziałam, że ogłoszeń może być więcej. Czasem czytam wpisy, że trzeba coś w tekście zmienić, bo jak ogłoszeniodawca pozna, że to ten sam pies, to ogłoszenie odrzuci. Dlatego sądziłam, że może trzeba czekać, aż stare wygasną, albo coś z nimi kombinować... Zdaję się na Was, kochane, pomocne Ciocie :) tak się dzieję najczęściej na portalu OLX (była tablica) ale na innych można spokojnie wystawiać :) Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 https://www.facebook.com/events/306601752851754/ Lonia jest jednak na Facebooku...znalazłam to na str. 48 jej wątku. Ale czy tam ktoś zagląda, to już zupełnie nie wiem... Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 chciałam sprawdzić, czy wkleję zdjęcie...i się udało... Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/142995-bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-majki-i-kory-zako%C5%84czony/page-6 Gdyby w czym mieło to pomóc, to wklejam link do bazarku ogłoszeniowego Juldan, gdzie na str. 6, post 106 jest wpis dot. zrobionego ogłoszenia Loni. Quote
anica Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Anusiu, skoro idziemy na całość z ogłoszeniami... to może podaj też mój numer telefonu?! w razie jak gdzieś wyjdziesz i nie będziesz mogła odebrać to zawsze mogę później przekazać Tobie informację( gdyby był telefon) Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Anusiu, skoro idziemy na całość z ogłoszeniami... to może podaj też mój numer telefonu?! w razie jak gdzieś wyjdziesz i nie będziesz mogła odebrać to zawsze mogę później przekazać Tobie informację( gdyby był telefon) Anusia, bardzo dziękuję!!! :) To wielka pomoc, bo ja mam tylko tel. stacjonarny a przecie z domu wyjść trzeba... W ogłoszeniach pisalam zatem, by dzwonić po 21 ale i to niepewne, bo ok. 22 wychodzę na ostatni spacer... Jak będzie podany również tel. komórkowy. to już żadna oferta nam nie umknie!!! Dopisuję, bo ważne: Aniu, w jakich godzinach najlepiej do Ciebie mogliby dzwonić zainteresowani Lonią??? Powinnam mieć Twój tel. jakbym nie odnalazła, to poproszę o nr :) Quote
halszka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 cioteczki jutro postaram się zrobić ogłoszenia,podajcie jeszcze tylko nr.telefonu (tu lub na priv)rozumiem,że imię do kontaktu Ania ;) i miejscowość Ps.Sunia ma tylko te zdjęcia tak? Quote
Figunia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Akurat my obie - Anie, więc tak... :) Lonia jest we Wrocławiu i Anula robiła ogłoszenia na opolskie (choć dzwoniły osoby z Warszawy i okolic...) Zdjęć trochę Lonia ma, ale właśnie próbuję je wkleić na wątku i nie udaje się... W piątek będzie u mnie siostra, zrobimy Loni nowe fotki i może uda się mi je wkleić... Trochę mnie teraz nie będzie. Lonia prosi o wyjście, a potem też wychodzę... Quote
halszka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 to może się wstrzymać z ogłoszeniami,aż będą zdjęcia? Quote
Poker Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Lonia ma sporo fajnych zdjęć.Trzeba pogrzebać na wątku.Nowe na pewno też się przydadzą. Myślę,że można ją ogłaszać na całą Polskę. Czy Fundacja interesuje się sunią? Quote
halszka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Przekopałam wątek i kilka zdjęć zrzuciłam na komputer,ale zaczekam z ogłoszeniami,może uda się dziewczynom w piątek zrobić jakieś nowe Quote
anica Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Anusiu, czy Ty masz mój nr telefonu czy mam dopiero podać? Quote
Anula Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Ogłoszenia raczej wygasły.Sprawdzałam OLX i też nie mam Loni.Prawdopodobnie jak wyróżniałam to było a teraz raczej wsiąkło.Warto zrobić OLX,ponieważ to jest główny portal ogłoszeniowy. Quote
Recommended Posts