Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

te zdjecia sąrobione na mojej ulubionej łące. Można tam spotkać sarny, bociany, żurawie, łabędzie i wiele inych ciekawch zwierząt.
Jaka szkoda że nie mogę spuścić dziewczym\n. Byłbyby szczęsliwe.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4397/img2115uf4.jpg[/IMG][/URL]
Shot at 2007-06-27

Posted

No właśnie !
Sceneria piękna, psiaki baaaardzo urodziwe, ale Hala, Ty to masz talent dziewczyno :cool3: :cool3:

A ja dziś zobaczę dziewczyny na żywo... już się doczekać nie mogę :lol:

Posted

[quote name='ellfica']No właśnie !
Sceneria piękna, psiaki baaaardzo urodziwe, ale Hala, Ty to masz talent dziewczyno :cool3: :cool3:

A ja dziś zobaczę dziewczyny na żywo... już się doczekać nie mogę :lol:[/quote]
To ucałuj je Ciocia od cioci Bianki .

Posted

ellfica mnie tu przekierowała :)
Hmm.. obie sunie są do adopcji mam rozumieć?
Jeśli tak to mogłabym prosić jakiś krótki opisik charakteru i.. czy muszą być razem wydane?
Proszę o szybką odp.

Posted

to jest tak....
obie suki sa do adopcji . Obie są uzależnione od siebie. Głównie Olcia od Carmen. Patrzy w nią jak w obrazek. Poczatkowo dziewczyny były w stosunku do mnie nieufne. NIe bardzo to okazywały, ale jednak olewały mnie. może w dużej mierze wynikało to z sytuacji ze szczeniaczkiem Shanią.

Obecnie Carmen wita mnie rano machaniem cudnego ogonka..który ostrzygła Ellica z Dragoniastą. :diabloti: Ogonek jest boski dziewczyny.
Oleńka tez delikatnie macha....

Posted

No no, wypraszamy sobie ! Ogon to sprawka Pawła , nie nasza :diabloti:
I podejrzewam, że to właśłnie przez ten ogon ( pędzelek ) Carmenka była na początku troche nie w sosie :lol:

Opal, przekonaj znajomego, że te dwa psiaki, to tak jak jeden! Wszyscy zgodnie stwierdzlilismy, że Oleńka jest jak cień Carmenki.
Moim zdaniem powinny spędzić życie razem... zresztą, wystarczy spojrzeć na zdjęcia :loveu:

Posted

Hmm.. skoro dwie razem.. to się nie uda :( Ona nie ma warunku na aż dwa tego rodzaju psiaki...
Ale popytam się dokładniej u osób, które mają ogród duży i mieszkaja nie w centrum miasta :) A takich osóbek mam sporo ^^

Posted

Bianka, dziewczyny wycałowane :razz:

Więc muszę Wam powiedzieć, że są jeszcze wspanialsze, niż były !
Hala ma cudowny wpływ na Oleńkę. Normalnie prawie Jej nie poznałam. To już nie mała dzikuska, mały, przestraszony lisek, tylko towarzyska dama !
Na powitanie merdała ogonkiem i uśmiechała się ! Naprawdę, takie psiaki to skarby...
Obie wypiękniały i widać, że u Hali jest Im bardzo dobrze.

Jutro znowu Je zobaczę i już nie mogę się doczekać :multi:

HALA JESTEŚ WIELKA :laola:

Posted

Słuchaj no Hala, nie musisz kupować smyczy za 80zł - lepiej kupić lonżę (zakładam, że tak to się pisze :eviltong: ) końską za złotych 20. A mój Dragon się zgodził, żebym Ci pożyczyła naszą starą :razz: Tylko tym razem prosimy o niezjedzenie jej :eviltong: