Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Te zdjęcia są po prostu niesamowite! Tak zresztą jak i obie dziewczynki. Czy to tylko tak wygląda na zdjęciach, czy faktycznie Olcia jest trochę mniejsza od Carmen?

Posted

Witajcie dziewczyny!
Hala foki są niesamowite!!! przydał by się dziewczynkom domeczek z ogródkiem, żeby miały gdzie hasać.
A ten policjant cóż taki upierdliwy?
Chyba faktycznie się nudzi:mad:
Pozdrawiam

Posted

:diabloti: jak przyszłam to usiadłam na podłodze przy Olci...i zrobiłam nogi w jajo..jeśli ktoś potrafi sobie to wyobrazić :razz:
No i co na to Olcia?
Weszła sobie w to jajo i zasnęła.

Mi oczywiscie po około 15 min ścierpły nogi, więc padłam na podłogę cała bo sił mi zbrakło. Oli to w niczynm nie przeszkadzało. Leżała nadal tam..za to Carmen znalazła sobie miejsće przy moim boku.
Mowię wam jak one grzeją... :angryy:

Posted

a teraz nie dająmi zyć..odstawiają hocki klocki na dobranocki...na korytarzu... :angryy: znaczy się..ja podskoczę, ty powarczysz..ja sięna ciebie rzucę a ty będziesz uciekać...

to sie pan władza piętro niżej cieszy bo ma co notować.. :angryy:

Posted

oho...chyba sięzmęczyły.
Ja jeszcze chwilkę odsapnę i pójdę na spacer z nimi, chociaż spać mi się chce...

Spać...spać...

Posted

jeszcze taka informacja..jak posżłam na spacer...to mnie zaczepiły dwie panie i mówiły że chcą psa...ale tylko jednego. Własnie wysłalam im zdjecia suczek.

Jak myślicie? :cool1: Wydać je osobno?

Posted

Moja kuchnia po półgodzinnej nieobecności lokatorów. :angryy:

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img120.imageshack.us/img120/5500/img2194xf2.jpg[/IMG][/URL]
Shot at 2007-06-30