supergoga Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Maszato ok. 5-6 letnia suka, wysterylizowana a przynajmniej tak nam się wydaje bo ma bliznę i nie zaobserwowano cieczki. Znaleziona na wycieraczce domku jednorodzinnego, weszła na posesje a rano nie chciała wpuścić listonosza. Do ludzi bardzo przyjazna choć wobec obcych za ogrodzeniem może się wydawać agresywna do momentu jak się nie włoży ręki przez siatkę. Wtedy tylko przymyka oczy i marzy o głaskaniu. Lubi leżeć na budzie i obserwować. Mniejsze psiaki toleruje ale raczej dominująca. Pieszczocha, uwielbia być głaskana. Bardzo zależy nam na dobrym, odpowiedzialnym domu dla suki. To wyjątkowo piękne zwierzę, ale potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Szkoda Maszy - poznałam ją, jest urocza i piekna niezwykle. Prosze pomóżcie mi poszukać domu z ogródkiem dla suni - zanim zmarnieje i straci nadzieje. Ma w sobie coś z kaukaza, ale jest nieco mniejsza. No i kochana przylepa. Myślicie, że nam sie uda. Zobaczcie jaka to piękna sunia Quote
supergoga Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Masza jest piękna i dostojna. Szkoda suki. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 bardzo ładna Masza jest, na pewno znajdzie dom. Kaukazowata, w zimie nie zmarznie w budzie;) Quote
supergoga Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dostałam pytanie, czy Masza ma tatuaz, bo w 99% przypomina Państwu sunię, która zaginęła 3 lata temu. To był ponoc leonberger, ale niestety trochę sie chyba nie udał, o tyle że ponoć bardziej wyglądała na kaukaza. Bo Masza na leosia nie wygląda. Nie sprawdziłam bo nie wiedziałam. Poprosze Iwonke i Pawła - sprawdzą. Quote
PaulinaT Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 No to byłaby piękna historia - gdyby Pańwsto w Maszy odkryli swoją zaginioną suczkę. Quote
supergoga Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 No niestety, mimo że wszystko się zgadzało: wiek suki, termin zaginięcia, tatuaż - to jednak nie Masza - inny numer tatuażu w uszku. Państwo nie wytrzymali i ponoć byli już w sobotę sprawdzić, jednak to nie ta sunia. Szkoda, Masza nadal bezdomna. Quote
Origami-7 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Masza piękna sunia czeka na nowy kochany domek!!!!!! Quote
supergoga Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Niestety - Masza nie budzo zainteresowania, nie wiem dlaczego bo i z wyglądu i psychicznie to wspaniała suka. Quote
Origami-7 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Duża sunia o równie dużym serduchu czeka i czeka!!!:shake: :shake: :shake: Quote
saga_86 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jak ja kocham takie kudłacze:placz: Taka śliczna jest, a ciągle bez domku..... Quote
ewick Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a sprawdzano jakie dane są na tatuażu? może sie znajdzie właściciel dzięki temu Quote
supergoga Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Tatuaz jest nietypowy, wydaje mi się że schroniskowy. Przypuszczam że była kiedyś w jakimś schronisku - zabrana do domu i wyrzucona później, czyli standard. Jest jedyna w swoim rodzaju. Sądzę że potencjalny domek musi byc naprawdę super - bo Masza zasługuje na taki dom. Quote
supergoga Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Masza - najpiękniejsza sunia w schronisku. Gdzie twój wspaniały, kochający dom na zawsze. Quote
agusiazet Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ale piękna ta Masza - to chyba kaukaz albo mieszanka? Pilnie poszukujemy transportu na trasie Lublin Warszawa dla mamy i dzieci z zamojskiego schronu na niedzielę 8 lipca!!! POMOCY!!! Quote
Origami-7 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 agusiazet napisał(a):Maszka się przypomina!!! I nadal się Maszka przepomina!!!! Quote
saga_86 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Masza piękności największa zmykaj do domku szybko! Quote
Recommended Posts