Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maszato ok. 5-6 letnia suka, wysterylizowana a przynajmniej tak nam się wydaje bo ma bliznę i nie zaobserwowano cieczki. Znaleziona na wycieraczce domku jednorodzinnego, weszła na posesje a rano nie chciała wpuścić listonosza. Do ludzi bardzo przyjazna choć wobec obcych za ogrodzeniem może się wydawać agresywna do momentu jak się nie włoży ręki przez siatkę. Wtedy tylko przymyka oczy i marzy o głaskaniu. Lubi leżeć na budzie i obserwować. Mniejsze psiaki toleruje ale raczej dominująca. Pieszczocha, uwielbia być głaskana.
Bardzo zależy nam na dobrym, odpowiedzialnym domu dla suki. To wyjątkowo piękne zwierzę, ale potrzebuje kontaktu z człowiekiem.

Szkoda Maszy - poznałam ją, jest urocza i piekna niezwykle. Prosze pomóżcie mi poszukać domu z ogródkiem dla suni - zanim zmarnieje i straci nadzieje.
Ma w sobie coś z kaukaza, ale jest nieco mniejsza. No i kochana przylepa.

Myślicie, że nam sie uda.

Zobaczcie jaka to piękna sunia

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam pytanie, czy Masza ma tatuaz, bo w 99% przypomina Państwu sunię, która zaginęła 3 lata temu. To był ponoc leonberger, ale niestety trochę sie chyba nie udał, o tyle że ponoć bardziej wyglądała na kaukaza.
Bo Masza na leosia nie wygląda. Nie sprawdziłam bo nie wiedziałam. Poprosze Iwonke i Pawła - sprawdzą.

Posted

No niestety, mimo że wszystko się zgadzało: wiek suki, termin zaginięcia, tatuaż - to jednak nie Masza - inny numer tatuażu w uszku. Państwo nie wytrzymali i ponoć byli już w sobotę sprawdzić, jednak to nie ta sunia.
Szkoda, Masza nadal bezdomna.

Posted

Tatuaz jest nietypowy, wydaje mi się że schroniskowy. Przypuszczam że była kiedyś w jakimś schronisku - zabrana do domu i wyrzucona później, czyli standard.
Jest jedyna w swoim rodzaju.
Sądzę że potencjalny domek musi byc naprawdę super - bo Masza zasługuje na taki dom.

Posted

Ale piękna ta Masza - to chyba kaukaz albo mieszanka?

Pilnie poszukujemy transportu na trasie Lublin Warszawa dla mamy i dzieci z zamojskiego schronu na niedzielę 8 lipca!!! POMOCY!!!