Rudzia-Bianca Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 (edited) Biszkopcik robi coraz większe postępy - większość czasu leży w pokoju w śród nas i psiaków, jak przychodzi na mizianki to ogonek się cieszy , odkrył zabawki (jeszcze nie bardzo wie do czego służą ale jest ciekawy) i odkrył kota za którym czasem pobiegnie ale po upomnieniu daje spokój . Edited July 6, 2014 by Rudzia-Bianca Quote
Lidan Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Śliczne zdjęcia! Psisko zachwycające :loveu: Jeden blondyn wśród samych czarnych psiaków :p Wygląda wspaniale :-) Quote
paula_t Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Cudna jest z niego kruszynka:loveu: Fajne zdjęcia do ogłoszeń wyszły, to możemy ruszamy? ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 paula_t napisał(a):Cudna jest z niego kruszynka:loveu: Fajne zdjęcia do ogłoszeń wyszły, to możemy ruszamy? ;) Paula , Marco jest ogłaszany z tego co wiem :) ale dzięki . Quote
azalia Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Śliczny chłopczyk,domki powinny bić się o niego. Quote
paula_t Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Paula , Marco jest ogłaszany z tego co wiem :) ale dzięki . Ołkidołki, w razie czego wiesz, gdzie mnie znaleźć:evil_lol: ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 paula_t napisał(a):Ołkidołki, w razie czego wiesz, gdzie mnie znaleźć:evil_lol: ;) Tak jest :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Czy ktoś może zrobić wizytę pa w Poznaniu dla Biszkopcika ? gdyby co kontakt z p. Ireną tel. 500181920 chłopak ma szansę na dom :) Quote
paula_t Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Niestety z Poznaniem nie pomogę, bo nie kojarzę nikogo, kto mógłby zrobić wizytę, ale trzymam mocno kciuki! :) Quote
Sara2011 Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Supergoga jest z Poznania, moze mogłaby zrobić PA. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 15, 2014 Author Posted August 15, 2014 (edited) Przepraszam że zamilkłam , już po wizycie , wygląda na to że Maro będzie miał dom :) info z 11 .08 [QUOTE]W piątek odbyła się wizyta PA w sprawie adopcji Biszkopta u Pani Moniki. Dziękuję Pani Joasi która robiła tą wizytę, za profesjonalne podejście do tematu i pozytywną ocenę. A gdzie dreszczyk ? Okazało się, że Pani Monika od soboty leży chora, wysoka gorączka i utrata głosu. Nie byłam w stanie dodzwonić się przez dwa dni i zaczęłam podejrzewać, że mamy déjà vu, jak z Fionką, PA była OK, później rezygnacja. W przypadku Pani Moniki nie ma o tym mowy, czekamy jak dziewczyna stanie na nogi i Biszkopt pakuje walizki.[/QUOTE] Edited August 15, 2014 by Rudzia-Bianca Quote
azalia Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Wspaniała wiadomość,to tylko szczęścia trzeba mu życzyć. Wieści z domku będą? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 Przegapiłam newsy z środy ;) wybaczcie :) [QUOTE]ale dziś chciałam nadrobić tą zaległość, wydarzyło się sporo w życiu Biszkopcika, najpierw wizyta w klinice ( opis zamieszczam poniżej ) na tej wizycie była również obecna pani Monika ( wspaniała osoba, która zakochała się z naszym przystojniaku ) wizyta była dość długa bo prawie dwie godziny ale rezultat optymistyczny , i to podwójnie bo miłość pani Moniki po wysłuchaniu wszystkiego nie zniknęła, reasumując od środy wieczora mały ma swój dom , jest kochany i rozpieszczany, mam jeszcze kilka zdjęć ale na telefonie ( mało wyraźne bo piesek był tak ciekawski że trudno było go uchwycić ) alt to jak mój nadworny informatyk wróci[/QUOTE] Quote
azalia Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Dziękujemy za dobre wiadomości,niech się piesiowi wiedzie. Quote
Gabi79 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Bądź już zawsze szczęśliwy śliczny Biszkopciku:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='azalia']Dziękujemy za dobre wiadomości,niech się piesiowi wiedzie.[/QUOTE] [quote name='Gabi79']Bądź już zawsze szczęśliwy śliczny Biszkopciku:loveu:[/QUOTE] No taki trochę zaniedbany ten wątek był, ale na szczęście chłopak już w domu :) A Was zapraszam do moich nowych podopiecznych - rozum straciłam zupełnie ale nie mogłam inaczej :( 4 letnai Amber moja tymczasowiczka wraca z adopcji :( sama ją zawoziłam do domu i miało być pięknie ale życie jest podłe :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254067-Amber-po-4-latach-wraca-z-adopcji-okrutny-bywa-los-pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99?p=22261475#post22261475http://[/url] i dwa husky o które walczę żeby nie trafiły do Nowego Targu :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256754-Sunia-husky-i-mieszaniec-husky-czy-uda-si%C4%99-oszuka%C4%87-przeznaczenie-%28?p=22369018#post22369018[/url] Quote
Recommended Posts