Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Biszkopcik robi coraz większe postępy - większość czasu leży w pokoju w śród nas i psiaków, jak przychodzi na mizianki to ogonek się cieszy , odkrył zabawki (jeszcze nie bardzo wie do czego służą ale jest ciekawy) i odkrył kota za którym czasem pobiegnie ale po upomnieniu daje spokój .

Edited by Rudzia-Bianca
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Przepraszam że zamilkłam , już po wizycie , wygląda na to że Maro będzie miał dom :)

info z 11 .08

[QUOTE]W piątek odbyła się wizyta PA w sprawie adopcji Biszkopta u Pani Moniki. Dziękuję Pani Joasi która robiła tą wizytę, za profesjonalne podejście do tematu i pozytywną ocenę. A gdzie dreszczyk ? Okazało się, że Pani Monika od soboty leży chora, wysoka gorączka i utrata głosu. Nie byłam w stanie dodzwonić się przez dwa dni i zaczęłam podejrzewać, że mamy déjà vu, jak z Fionką, PA była OK, później rezygnacja. W przypadku Pani Moniki nie ma o tym mowy, czekamy jak dziewczyna stanie na nogi i Biszkopt pakuje walizki.[/QUOTE]

Edited by Rudzia-Bianca
Posted

Przegapiłam newsy z środy ;) wybaczcie :)

[QUOTE]ale dziś chciałam nadrobić tą zaległość, wydarzyło się sporo w życiu Biszkopcika, najpierw wizyta w klinice ( opis zamieszczam poniżej ) na tej wizycie była również obecna pani Monika ( wspaniała osoba, która zakochała się z naszym przystojniaku ) wizyta była dość długa bo prawie dwie godziny ale rezultat optymistyczny , i to podwójnie bo miłość pani Moniki po wysłuchaniu wszystkiego nie zniknęła, reasumując od środy wieczora mały ma swój dom , jest kochany i rozpieszczany, mam jeszcze kilka zdjęć ale na telefonie ( mało wyraźne bo piesek był tak ciekawski że trudno było go uchwycić ) alt to jak mój nadworny informatyk wróci[/QUOTE]

Posted

[quote name='azalia']Dziękujemy za dobre wiadomości,niech się piesiowi wiedzie.[/QUOTE]

[quote name='Gabi79']Bądź już zawsze szczęśliwy śliczny Biszkopciku:loveu:[/QUOTE]

No taki trochę zaniedbany ten wątek był, ale na szczęście chłopak już w domu :)

A Was zapraszam do moich nowych podopiecznych - rozum straciłam zupełnie ale nie mogłam inaczej :(

4 letnai Amber moja tymczasowiczka wraca z adopcji :( sama ją zawoziłam do domu i miało być pięknie ale życie jest podłe :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254067-Amber-po-4-latach-wraca-z-adopcji-okrutny-bywa-los-pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99?p=22261475#post22261475http://[/url]

i dwa husky o które walczę żeby nie trafiły do Nowego Targu :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256754-Sunia-husky-i-mieszaniec-husky-czy-uda-si%C4%99-oszuka%C4%87-przeznaczenie-%28?p=22369018#post22369018[/url]