Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

WPŁATY GRUDNIOWE 2017

28.11 - Magda S - 20zł - chyba za 1.18

30.11 - ariete - 25zl

4.12 - dorcia - 30 zl

1.12 - Ala K - 70 zl

6.12 - milagros - 5 zl

11.12 - asiuniab - 10zł

15.12 - agat - 30zl

21.12 - jolusia 10zl stala+10zl jednorazowa

21.12 - 5 zl - stała mdk

Gotówka

1.12 - 50zl - Basia K + 20zl dla Ralfa :-)

Posted

Dziekuje za wpłaty stałych - ariete, Magda S, Ala K, Basia K, milagros, dorcia

Dostalam dla Ralfa i Diesla 15 kg karmy Brita. Umówilysmy sie w hoteliku, ze Aga obniży koszt pobytu o cenę zakupu, kupuje zawsze w promocji Wyszło, ze to 100zl :-). To podziału między Ralfa i Diesla . Dzięki temu zapłaciłam w grudniu 350 zł za hotelik.

Zamowilam dla Diesla witaminy dla staruszków, vet poparl moj wybór, ze tanio jak na jakość. Psy sobie chwala :-).

Posted

6275.jpg.2a41c3517701f0e0c03336c1daa46919.jpg

Za 6 op będzie 58, 32.zl, starczy na 2 mies. Ew. do podziału z Ralfem, choc wątpię, żeby on potrzebował więcej energii zawartej w żeń-szeniu :-)' zamówione na animalia.pl

Posted

Jak w dt będzie dr pierwszego kontaktu :-) to Diesel bedzie miał pobraną krew na profil ogólny. Ralf też

Ostatnie badania byly rok temu, trzeba skontrolować. Niestety, widac , ze chlopak sie starzeje, wolniej   chodzi, zawiesza się w gęstwinie tui i tak sobie stoi tylem do ogródka.

Dostal w prezencie opakowanie arthrovet ha, starczy na miesiąc:-)

• Upvote 1
Posted

asiuniab- wielkioe dzięki za stałą :)

W Diesla wyszlo w badaniach krwi : wskaźniki wątroby zawyżone , dostaje hep forte, robale ( cały hotelik jest odrobaczany), dostał zastrzyki z nivalinu na lepsze chodzenie.

Dałam zaliczkowo 100zł, czekam na rozliczenia :).

Mam zdj badania krwi , podeślę do dorci, jak będzie miała czas to wstawi :)

• Upvote 1
Posted

dzisiaj byłam u psiaków , Dieselek  wolał w pokoju siedzieć bo zimno na zewnątrz a on taki ciepłolubny się zrobił 

razem z Ralfikiem tak się przytulali do mnie i nadstawiali do głaskania, że smutno było stamtąd wychodzić 

szkoda, że nie można z Dieselkiem iść na spacerek ale on w swoim tempie ostrożnie z rozwagą drepcze po ogródku , kochany puchatek , szkoda że nie mam warunków żeby go do siebie zabrać pies-ruchomy-obrazek-0678

IMG_20140426_220721.jpg.3e9106ea10cd27722ed098f65c9e9c6c.jpgIMG_20140426_221919.jpg.2b26f8b62bb0cda2831026c33375159c.jpgIMG_20140426_221821.jpg.b966dbdaedae0edce74f869ef4cd924c.jpg

• Upvote 2
Posted

Z Dieselkiem mozna by pójść na spacer, tylko on boi sie wyjść z ogródka i dlatego nie chcemy go stresować. To samo było w poprzednim hoteliku. Każdy wyjazd do lekarza to byl dla niego straszny stres, tzn do momentu wejścia do samochodu, potem bylo ok.

To tak tylko chciałam uzupełnić wpis dorci :-) :-), bo my wiemy dlaczego on nie ma spacerów a czytelnicy :-) mogą nie wiedzieć.

Posted
7 godzin temu, Beat2010 napisał:

Z Dieselkiem mozna by pójść na spacer, tylko on boi sie wyjść z ogródka i dlatego nie chcemy go stresować. To samo było w poprzednim hoteliku. Każdy wyjazd do lekarza to byl dla niego straszny stres, tzn do momentu wejścia do samochodu, potem bylo ok.

To tak tylko chciałam uzupełnić wpis dorci :-) :-), bo my wiemy dlaczego on nie ma spacerów a czytelnicy :-) mogą nie wiedzieć.

a jak ja kiedys byłam to sobie człapał po ogródku;)

Posted
11 godzin temu, Olena84 napisał:

a jak ja kiedys byłam to sobie człapał po ogródku;)

po ogródku to bez przerwy :), jak nie jest karnie schowany w domu, to tkwi w plenerze ;)

Posted

Dieselek jest prześliczny. Co prawda widać już po nim wiek ale taka jest kolej rzeczy. Wszyscy się starzejemy, i zwierzęta i ludzie...

Dopiero wczoraj dostałam pensję za listopad i dzisiaj wysłałam stałą za grudzień i dodatkowo 10 zł.

Z okazji zbliżających się Świąt życzę wszystkim pomyślności, ludziom i psiakom :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 20.12.2017 o 23:51, Jolusia napisał:

Dieselek jest prześliczny. Co prawda widać już po nim wiek ale taka jest kolej rzeczy. Wszyscy się starzejemy, i zwierzęta i ludzie...

Dopiero wczoraj dostałam pensję za listopad i dzisiaj wysłałam stałą za grudzień i dodatkowo 10 zł.

Z okazji zbliżających się Świąt życzę wszystkim pomyślności, ludziom i psiakom :)

DZiękuję za stała i jednorazową :-) :-)'

Również wszystkiego najlepszego na Święta :-)

Posted
22 godziny temu, agat21 napisał:

Serdeczne świąteczne głaski dla Dieselka, jego przyjaciół psich i życzenia dla przyjaciół ludzkich :))

Znalezione obrazy dla zapytania motywy świąteczne grafika

Przekaże Dieselkowi :-), dziękuję za życzenia - nawzajem  - cudownych Świąt

• 2 weeks later...
Posted
Dnia ‎2017‎-‎12‎-‎22 o 10:54, Beat2010 napisał:

Przekaże Dieselkowi :-), dziękuję za życzenia - nawzajem  - cudownych Świąt

19 godzin temu, dorcia2 napisał:

dużo buziaczków dla naszego ukochanego Puchatka i zdrówka w Nowym Roku 

wszystkiego najlepszego dla przyjaciół  Braci Mniejszych 

zwierze-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0160

19 godzin temu, Nesiowata napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania emotikonki noworoczne

dziękujemy za życzenia, przekażemy Dieselkowi całuski i głaskanie :)