Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.08.2017 o 15:57, Olena84 napisał:

a skąd wiesz że wirus?

nie wiem, podejrzewam :). Komputer wywala na wlączaniu jakiejkolwiek przegladarki czy jak to się nazywa. Hm, rodzina se używała jak miałam wakacje:):)

Posted

wpisuję wplaty na konto od połowy lipca, jeżeli czegoś brakuje proszę alarmować

-18.07 - mdk - 5zł

- 24.07 - jolusia - 10zł

- 27.07 - Magda S - 20zł

- 1.08 - Ala K - 70zł

-1.08 - dorcia - 30zł

- 2.08 - ariete - 25zł

- 4.08 - milagros - 5zł

- 8.08 - agat21 - 30zł

- 11.08 - asiuniab - 10zł

- 16.08 - mdk8 - 5zł

-21.08- jolusia -10zl

Wszystkim bardzo dziękuję :) :)

Posted

Wpłaty wrześniowe na konto

-30.08 - Magda S -20zł

-31.08-ariete - 25zł

-31.08 - Ala K-70zł

-1.09-dorcia - 30zl

- 6.09 - milagros -5 zl

- 6.09 - agat21 - 30zl

-11.09 - asiunia - 10zl

-21.09-jolusia-10zl

-23.09-mdk-5zl

-21.09-z bazarku milagros-15,50zl

wplaty gotówkowe:

-Małgosia B- 100zł za lipiec, sierpień 2017

-Basia K-100zł za wrzesień , październik 2017

Posted

wielkie dzięki za stałe -  Magda S, Ala K, ariete, dorcia, Małgosia B, Basia K

z wydatkow:

-hotelik za 09.17 plus za wściekliznę -400+ 25zł

-za carthrophen dla Diesla ok.200zł ( musze policzyć bo dla Diesla 8x1ml, reszta dla mojego kota, zapłacilam za ampułke 230zł )..Zrobilam zdj rachunkow, wstawie jak zreperuje mi fachowiec komputer. Tylko musi wrócić z wakacji :).

niestety, gdy jest wilgotno ma kłopoty ze wstawaniem, tylnie łapki ugina przy chodzeniu. Trzeba było pilnie wprowadzić kurację.

Ciągle jestem bez komputera i nie potrafię z komórki powrzucać tu zdjęć. Aktualne zdjęcia są na wydarzeniu Dieselka na fb. 

Niestety, znowu mamy minus na koncie -444zł :(. Szykuję bazarek z przetworami i zapraszam na bazarek milagros.

• 2 weeks later...
Posted

dziekuje za wplaty asiunia, agat, milagros :)

U Dieselka jutro ostatni zastrzyk w tej serii. Kolejne za miesiac.

Ostatnio ze dwie godz .siedzialysmy z Aga w ogrodku i gadalysmy, nawet nie zrobilam ani jednego zdjecia, bo tak Diesel sie caly czas przytulal do mnie, ze nie chcialo mi sie przerywac glaskania :).  

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 9/20/2017 o 17:44, milagros19853201 napisał:

poleciala wplata z bazarku :

jak pieniazki zaksieguja poprosze o potwierdzenie na watku bazarku :-)

bardzo dziekuje, juz na koncie Diesla

dziekuje za wplaty stalych - jolusia, mdk, Magda S :) :)

Posted

ariete, dzięki za wpłatę stałej na październik :)

Dziś byłam u Dieselka, posiedzieliśmy na kanapie w ogródku :).

przyjemnie było tak posiedzieć w słoneczku z Agnieszka i jej psiakami. Wszystkie pchały się na kolana i starały podłożyc pod głaszczące rece :). Jak nie udawało się przepchać z przodu to Dadi zachodzi z tylniej flanki :)

Mam zdjęcia, wrzucę na fb, ciągle nie mam sprawnego komputera i posługuję się komórką.

Posted

WPŁATY NA PAŹDZIERNIK 2017

25.09.17 - Magda S - 20zł

29.10 - ariete - 25zł

1.10 - Ala K -70zł

1.10 - dorcia-30zł

6.10 - milagros - 5zł

6.10 - agat21 - 30zł

11.10 -asiunisma - 10zl

14.10 - mdk - 5 zl

20.10 - jolusia - 10zl

31.10 -390zl - niespodzianka od ariete

Gotówka

1'10'17 - 75zl jednorazowo od Gosi O

30'09'17 - stale za 09,10.17 od Małgosi B

dzięki wpłacie ariete październik wyszedł na ZERO :) :)

• 2 weeks later...
Posted

dzięki za wplaty :) agat, milagros, dorcia, Ala K.

Zaplacone za hotelik za październik.

Nie wiem czy w hoteliku nie żądać obniżek :). Dieselek chodzi i sprząta. W pieseczku zakopuje siuśki kolegów, a po nocy Agnieszka zastaje pozwijane chodniki i dywaniki, bo Dieselek tak chowa nie swoje qupy :) :)

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Beat2010 napisał:

Nie wiem czy w hoteliku nie żądać obniżek :). Dieselek chodzi i sprząta. W pieseczku zakopuje siuśki kolegów, a po nocy Agnieszka zastaje pozwijane chodniki i dywaniki, bo Dieselek tak chowa nie swoje qupy :) :)

Koniecznie zażądaj. Chłopak ciężko pracuje.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

W sobote dostal chłopak kolejną dawke cartrophenu. Takiemu to cała przyjemność robić zastrzyki, nawet nie zauważył. Co innego jeden z moich kotów, walka o życie i przetrwanie :-). Przeważnie kot wygrywa :-)

Jutro popatrze na wpłaty, proszer nie denerwować się, ciagle wisze tylko na komórce :-) :-)

Posted
Dnia 8.10.2017 o 18:45, Beat2010 napisał:

dzięki za wplaty :) agat, milagros, dorcia, Ala K.

Zaplacone za hotelik za październik.

bo Dieselek to porządny chlopak jest 

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

WPLATY LISTOPAD 2017

na konto

26.10 - Magda S -20zl

31.10 - ariete - 25zl

1.11 - Ala K -70zl

6.11 - milagros - -5zl

6.11 - Magda S - 20zl ( za grudzien??)

7.11 - dorcia - 30zl

8.11 - Hania Sz - 20zl

16.11 - agat21-30zł

13.11 - asiunia - 10zł

21.11 - jolusia - 10zł

28.11 - mdk8 - 5zł

ariete - 390zl

gotowka

50zl - Basia K - stala za listopad

50zł-Małgosia B- stała za listopad - 10.11.17

Posted

dziekuje za wplaty stalych - Ala k, ariete, milagros, dorcia, Basia K, Hania Sz, Magda S :) :)

zaplacone za hotelik listopadowy 400zl

U Dieselka nastal czas jesienno-zimowy i zaczely sie sesje przed kominkiem.Agnieszka zasiada z psami przed kominkiem i tak sie przytulaja :). Niestety, znowu jakies nieuzasadnione pretensje do Dieselka, ze niby caly uwalil sie na Agnieszke i inne psy nie mialy jak dopchac sie do glaskania. Ze niby 38 kg wazy i ze niby ciezki .A gdyby byl mastifem to dopiero bylyby pretensje :) :)

Jeszcze zostala jedna dawka cartrophenu, widac, ze dziala, Dieselel ladnie chodzi.

Przepraszam za brak polskich fontow.

Posted

po podliczeniu minus na koncie :( 549,30zl

Nieprawda :), ariete wpłaciła dodatkowo, jako niespodziankę aż 390zł  :) :)

Na dzień 16.11.17 jest minus malutki 69,30zł.

ariete, bardzo przepraszam, nie zauważyłam tak cudownej wpłaty i wyzerowania października. Jedyne co mnie tłumaczy to ciągły brak komputera w domu i sprawdzanie wpłat z doskoku. Bardzo , bardzo przepraszam i dziękuję.

Proszę o sprawdzanie swoich wpłat, niestety zdarza mi się przeoczyć lub zapisać na karteczce i nie wpisać do rozliczeń.

Posted

wpłaty listopadowe od agat, asiuni, Małgosi. Bardzo dziękuję.

Do Dieselka dołączył w hoteliku nasz drugi podopieczny Ralf. Jesteśmy z dorcią bardzo szczęśliwe, że Ralf zimę spędzim w warunkach domowych. Nie miał najmniejszych kłopotów z wejściem do grupy psów, psiaki jakby w ogóle nie zauważyły nowego mieszkańca. A on , i owszem, od razu zobaczył fajne zabawki i zajął się męczeniem szarpaka :)

Posted

IMG_20140321_234927.jpg.eb9d5b878105cb1facc931a99c8672fe.jpgIMG_20140321_234544.jpg.7151bfa54a4fb88076640510c302794d.jpg

To zbiorcze zdjęcia bardzo udane :) żebraki jedne :)

patrzymy od lewej i widzimy : Cynar zwany teraz Rudzikiem, Taj Taj czy jakos podobnie ( wiekowy retriverek) jednak inaczej :) Tin Tin,bardzo chory na serce, z tyłu Derek, uratowany przez wolontariuszki przed eutanazją, walczy ze struvitami i nerkami, powoli wygrywa,  z jęzorkiem na wierzchu Ralf, obok, taki czarniawy to Stasio, bardzo chory na serce, tyłek Diesla też widać :), czarna i biała to szalone labradorki, tylko pobyt dzienny :), czarny z białymi skarpetkami to Dadi, też dawno miał być uśpiony w schronie, bo niby miał nie chodzić, a chodzi już chyba trzeci rok ( on jeszcze był z Czupurkiem, a Czupurek nie żyje prawie 1,5 roku)

• Upvote 1