Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Dieselka w gościach 1f642.png:-). Diesel wychodzi bez problemu przez drzwi balkonowe do ogrodu, powrót nieco bardziej ostrożny, ale ogarnięty, jak widać na jednym ze zdjęć.

Diesel-28.11.16.jpgDiesel-28.11.16 1.jpgDiesel-28.11.16 3.jpgDiesel-28.11.16 4.jpg

Posted

jest pierwsza stala styczniowa :) Magda S, dzięki :)

Diesel czuje się coraz swobodniej w domku :). Z psami od początku jest ok, nie czepiają się go, że nie widzi i nieraz przedrepcze przez nie :). Bezbłędnie opanowal drogę do kuchni po przysmaki podawane w porze lunchu :)

• 2 weeks later...
Posted

zdjęcie z soboty - był w świetnym humorze, wizyta pod hasłem " tulimy i całujemy", świetnie radzi sobie w domu wśród innych psów, jyuż bez problemu wchodzi i wychodzi do ogródka.

15590604_1775591986035822_37456129849905

• Upvote 1
Posted

Dla Dieselka rozliczenie na razie z dwóch bazarków- Beatko, proszę o potwierdzenie wpływu , dziękuję  zwierze-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0154

przelew 162 zł -01/01/2017  z bazarku rekwizyty

przelew 36 zł -01/01/2017  z bazarku ciuszkowego

• Upvote 1
Posted

jest stała od dorci :)

nie pojechalam do Dieselka , tak jak chcialam,a  w Sylwestra i po  to troszkę nie tego w gości jechać :). To najbliższy termin - środa.

Posted

Dla Dieselka rozliczenie na razie z dwóch bazarków- Beatko, proszę o potwierdzenie wpływu , dziękuję   wilk-ruchomy-obrazek-0150

przelew 326 zł -05/01/2017  z bazarku czekoladowego

przelew 112 zł -05/01/2017  z bazarku szkolne

Posted

Wszystkie wplaty uzupełnię po 15'.01. Popełniłam blade i zrobiłam anejs umowy Internetowej z orange i W tej chwilu nie mam Internetu stacjonarnego a z komórki nue chce sprawdzać.

U Diesel a ok , otrzymał imie guma arabska, bo nie chce odczepic sie od człowieka i żąda nieustajacego przytulania i glaskania. Zreszta tam wszystkie psiaki sa takie same i zawsze brakuje rąk do glaskania.

• 2 weeks later...
Posted

dzięki za stałe _ jolusia, agat, Hania, milagros :)

dorcia - za bazarki podziekowania :), na koncie jest kwota 438zł. potwierdzę na wątkach bazarkowych.

Wczoraj byłam u Dieselka, jak zawsze tylko chciał się przytulać i być głaskanym. Na szczęście udało mi się jednocześnie głaskać i przytulać 3 psy, bo miałabym kłopoty :). Albo pacały łapą ( Grey) albo znacząco całowały ( Minni). Diesel był spokojny o przytulanie, bo zawsze jest priorytetem:)

Umawiamy Diesla do dr Garncarza, bo lewe oczko mi się nie podoba ( tu był ten nowotwór pod powieką, który odrasta :( ), oczko pocierane łapką, trzeba sprawdzić. Do tego pojawiły się guzki pod skórą, namierzone przez Agę podczas wyczesywania, prawdobodobnie to tłuszczaki, ale  i to trzeba sprawdzić u veta.

• Upvote 1