Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mądry chłopak, na czarną godzinę chomikuje

niedługo poznam Dieselka , ciekawe czy mnie polubi

Też jestem ciekawa.

Byłam u niego wczoraj :) jak tylko mnie usłyszal to ogonek ruszył do roboty :) strasznie długo musialam go głaskać , nastojąco , na kucająco - wtedy kładł głowe na kolanach i nie chciał się ruszyć. Wycałowal mnie po całej twarzy i szyi.Cudowny. Nosił piłeczkę w mordce.

W dobrej formie, zaprzyjażniony ze wszyatkimi psami. Juz nie wrogów w hoteliku :).

Mam zdjęcia, powklejam później.

Przywiozłam karmę mokrą na marzec, olej za 3 miesiące ) 01,02,03.15).

Posted

pierwsze zdjęcie- po spacerku wróciliśmy do boksu, Diesel prowadził, głównie chodziło o to, że chciał mieć mnie tylko do głaskania i całowania, wtedy też umył mi uszy i szyję :). I wg niego była to tylko przerwa w spacerku , tu prosi o ponowne wyjście, to i wyszedł :)

Zaropiałe oczki zostały pżźniej wyczyszczone ( takie rzeczy tylko w kagańcu)

10982135_1546133448981678_12899596840496

a tu już zdjęcia z ogrodu

10429223_1546133445648345_81497344208829

11064693_1546133522315004_20467856066859

11073312_1546133518981671_28845819769172

Posted

no piękny, ale oczeńka takie bidusie

bidniusie bo ślepki czy zoropiałe? odgrzybi się nosek to i oczka będa w porządku. Już nie mogę doczekać się listy lecznic z darmowymi kastracjami, żeby zaczac dzialac

Posted
  • Numer art. Artykuł Cena

z VAT

Ilość Suma

z VAT

• 473528.1
    20 kg Bosch My Friend + 1 kg Bosch Biscuit gratis!

- 20 kg

59,80 zł 2 119,60 zł
  • Dostawa GRATIS
  • 1.0% rabatu -1,20 zł
  • 5% zniżki -5,92 zł
Cena razem

Wszystkie ceny zawierają podatek VAT

112,48 z

Posted

To nawet nie dużo

cały cas to kupuje, któraś z dogomaniaczek znalazła i podesłała link :)

stała od Dorci już jest :) i od Basi K też. Jutro wysyłam zaplate za hotelik za kwiecień

Posted

Dieselek jest chory, w tej chwili jest u lekarza, ma wysoką temperaturę, pobrana krew do badan. Wykluczona babeszjozę, jest podejrzenie , że to trzustka  lub stan zapalny z powodu powiększonej prostaty.  Będzie zaraz robione usg trzustki ( 120zl) , ma podawane płyny, antybiotyk, lekarstwa pbólowe, pzapalne. Tyle dowiedziałam się przez telefon.

Juz nie można czekać na kastrację, bo od września prostata jednak powiększyła się, a lekarka powiedziała, że u psów powiększona prostata daje duże odczucie bólu. Tylko się poprawi jego stan, będzie kastrowany w ramach akcji marcowej, za pól ceny, czyli 170zł.

Wysłalam 120zł na usg, bo trzeba płacić od ręki.Czekam na koszt pozostałych badań.

Posted

Juz po usg, na szczęście to " tylko" powiększona prostata, która powoduje raki ból. Nie ma guzów, reszta czysta. Dostaje lekarstwa, jak pisałam wyżej, jak poczujecie lepiej i słońca się antybiotyki - kastracja. Koszt dzisiejszej wizyty, badania jrwi; lekarstw 201 zl

Posted

Chciałam ; żeby było taniej i nie v udało się:-( ; ciągle nie ma listy darmowych kastracji z urzędu miasta .Ważne; ze z Dieselkiem sytuacja opanowana, będzie dobrze:-)

OLENA84♥♥♥♥♥♥