drzalka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Sonika']Ja używam tego szamponu odkąd mam psa, czyli niecałe 4 lata. Najpierw miałam tą wersje dla szczeniaków. Swietnie się spisywał. Sierść błyszcząca, odżywala zawsze po kąpieli. Teraz mam szampon do jasnej sierści i też jest ok. Zadnych podrażnien. Nie podoba mi sie tylko, ze sierść po tym szamponie jest strasznie miękka, a to niekoniecznie jest przy goldenie dobre. :cool1: Mam jeszcze 3/4 buletki, wiec z dwa lata minie zanim ją zużyję. ;)[/QUOTE] Hery czy Ring 5 masz ?? Quote
KaRa_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja z Hery jestem zadowlona;) Wykąpałam mojego owczarka w 1 próbce dla długowłosych psów, i odżywka do tego tej samej firmy i rewelacja;). Sierść lśni się pięknie, kolory intensywniejsze no i zero uczuleń;) Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='drzalka']Aha.. wiecie.. chyba skusze się na Ring 5 .. co o tych kosmetykach wiecie ???[/quote] ja mam ring 5 do bialych i rudych ;) i jestem zadowolona a co do Hery to mam dla koksa do czarnych i jestem zadowolony, ładnie pogłębia kolor sierści i ma uroczy zapach :loveu: Quote
~femme fatale~ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [FONT=Comic Sans MS]my mamy [/FONT][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red]TONUS POILS DURS[/COLOR] spisuje sie dobrze, mam sznaucerka:cool1:[/FONT] [/B] Quote
Talagia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Moim zdaniem Hery BARDZO zmiekcza psi włos :shake: Po kilku miesiecznym stosowaniu szamponu tej firmy, moj seter mial beznadziejny włos (miekki, bardzo szybko sie brudził i nie potrafil oczyscic z kurzu itp, wchlanial wszystko- no rozumiecie o co mi chodzi :cool3:) Szampony ladnie pachna, pienia sie i ogolnie sa ok, ale nie polecam dla psiaków, ktore powinny miec twardszy włos, lub nawet kozi ;) Po zmianie na Bio-groom włos zrobił sie sztywniejszy, nie brudził sie tak łatwo i znacznie poprawił swoją jakość :evil_lol: Quote
~femme fatale~ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]a czy Bio-groom sprawdza sie u szorstkowlosych?[/FONT] Quote
duzebzium Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Talagia']Moim zdaniem Hery BARDZO zmiekcza psi włos :shake: Po kilku miesiecznym stosowaniu szamponu tej firmy, moj seter mial beznadziejny włos (miekki, bardzo szybko sie brudził i nie potrafil oczyscic z kurzu itp, wchlanial wszystko- no rozumiecie o co mi chodzi :cool3:) Szampony ladnie pachna, pienia sie i ogolnie sa ok, ale nie polecam dla psiaków, ktore powinny miec twardszy włos, lub nawet kozi ;) Po zmianie na Bio-groom włos zrobił sie sztywniejszy, nie brudził sie tak łatwo i znacznie poprawił swoją jakość :evil_lol:[/quote] Moje też zrobiły się miękkie po szamponach z Herry:shake: chodź używałam szamponu dla szorstkowłosych... Musze znaleść jakąś dobra firme, co polecacie? Miałam też All system ale srednio sie sprawdzał... Quote
Oluna Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='duzebzium']Moje też zrobiły się miękkie po szamponach z Herry:shake: chodź używałam szamponu dla szorstkowłosych... Musze znaleść jakąś dobra firme, co polecacie? Miałam też All system ale srednio sie sprawdzał...[/quote] Dla szorstkowłosych polecam [URL="http://www.twojzwierzak.pl/index.php?id3=C&id4=aszti_Kosmetyki&id5=RING18&pokaz=1&sid=3346addebf5afe3ae453b23e87f7603a"]Ring5 Texture Plus[/URL] - szampon. Po nim można użyć preparat zwiększający szorstkość z tej samej serii, zestaw testowany na miękkim sznaucerze - znacznie poprawił mu włos :) Quote
~femme fatale~ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Oluna']Dla szorstkowłosych polecam [URL="http://www.twojzwierzak.pl/index.php?id3=C&id4=aszti_Kosmetyki&id5=RING18&pokaz=1&sid=3346addebf5afe3ae453b23e87f7603a"]Ring5 Texture Plus[/URL] - szampon. Po nim można użyć preparat zwiększający szorstkość z tej samej serii, zestaw testowany na miękkim sznaucerze - znacznie poprawił mu włos :)[/quote] [FONT=Comic Sans MS]Probowalas Ty czy znajomi?;)[/FONT] Quote
Oluna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='monika tarnow'][FONT=Comic Sans MS]Probowalas Ty czy znajomi?;)[/FONT][/quote] No nie, ja raczej mojemu psu utwardzać sierści nie chcę ;) Moja Klientka stosuje i jest baaardzo zadowolona. Quote
natalia31 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='monika tarnow'][FONT=Comic Sans MS]a czy Bio-groom sprawdza sie u szorstkowlosych?[/FONT][/quote] dla szorstkowlosych psow z Bio-Groomu jest specjalny szampon"Wiry Coat" Quote
Huskuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja mam szampon proteinowy Hery i jestem z niego zadowolona. Ładnie myje i nie powoduje podrażnień. Pozdrawiam Hania Quote
Agnes Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [SIZE=2]Mam zamiar kupic dla swojej suki szampon Hery[/SIZE][SIZE=2] [FONT=Arial]Action Poils Abimes, zaczelam tez uzywac[/FONT][/SIZE][SIZE=1] [SIZE=2]Hery Balsam Caresse Brillance. Mam nadzieje, ze taki zestaw nie zaszkodzi mojej suce i "zabezpieczy" skore przed przesuszeniem, z ktorym musze bardzo uwazac. Zly szampon, zla karma i wraca lupiez i sucha skora, a z drugiej strony "wymaga" czestych kapieli - srednio co 3 m-ce. Taki zestaw "dobrala" mi znajoma ktora prowadzic salon dla psow. Oby sie sprawdzil;) Z odzywki bylam zadowlona [/SIZE][/SIZE] Quote
eduso Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [B]Suchy szampon JP HERY PROTECTION PUCES ET TIQUES[/B] - czy ktoś używa tego preparatu (?) i mógłby mi napisać jaki jest jego skład -moze byc w jezyku obcym (na pewno na opakowaniu jest podane, a w internecie nigdzie nie moge znalezc). Bede wdzieczna :smile: Pozdr Quote
BullWest Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Agnes'][SIZE=2]Mam zamiar kupic dla swojej suki szampon Hery[/SIZE][SIZE=2] [FONT=Arial]Action Poils Abimes, zaczelam tez uzywac[/FONT][/SIZE][SIZE=1] [SIZE=2]Hery Balsam Caresse Brillance. Mam nadzieje, ze taki zestaw nie zaszkodzi mojej suce i "zabezpieczy" skore przed przesuszeniem, z ktorym musze bardzo uwazac. Zly szampon, zla karma i wraca lupiez i sucha skora, a z drugiej strony "wymaga" czestych kapieli - srednio co 3 m-ce. Taki zestaw "dobrala" mi znajoma ktora prowadzic salon dla psow. Oby sie sprawdzil;) Z odzywki bylam zadowlona [/SIZE][/SIZE][/quote] Do częstego stosowania polecam szampon z Bayera INTENSIWET, dla mojej bulwy, która też niejednokrotnie miała problemy ze skórą jest super. Quote
Agnes Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='BullWest']Do częstego stosowania polecam szampon z Bayera INTENSIWET, dla mojej bulwy, która też niejednokrotnie miała problemy ze skórą jest super.[/quote] oo nie znam... ale od dluzszego czasu uzywam w/w wymienionego polaczenia - szampon Hery + odzywka i poki co sie sprawdza super:lol: Quote
BullWest Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Agnes']oo nie znam... ale od dluzszego czasu uzywam w/w wymienionego polaczenia - szampon Hery + odzywka i poki co sie sprawdza super:lol:[/quote] No to najważniejsze:loveu: Quote
Kenzo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja zamówiłam na przez inernet szampon Hery;) dla białasów i odżywkę:) Czekam na przesyłkę:)Kupuje przez neta bo w sklepie "zawołali" 48 zł za szampon, przez neta szampon 28zł a odzywka 33zł... Mam plana, zeby psa najpierw porządnie wypucowac szarym mydlem:)Żeby zmyć ten naprawde mocny brud...Potem szampon, potem odżywke... Nie ma problemów ze skórą-takze moge spróbowac:) Mój tata całe zycie myje glowe szarym mydlem i ma takie wlosy, ze szok:crazyeye:a ma juz swoje lata:) Zdam relacje:) Quote
Balbina. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 To czekam:lol: bo ja dla yorka zastanawiam się nad zestawem :hery-szampon i odżywka dla ras długowłosych albo szampon champion dla yorków i odżywka hery dla ras długowłosych:diabloti:Który byście polecali?:cool1: Quote
Siamensis Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zależy ile chcesz wydać na kosmetyki,bo nie czarujmy się tanio nie jest;) my od jakiegoś czasu na Vellusie...po prostu super....:multi::multi::multi:przerabialiśmy i Here i parę innych...;) Quote
sota36 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 nie pamietam, czy pisalam juz... ale... kupilam jakies 3 lata temu - pierwszy i ostatni raz odzywke apricort - zastosowalam na psie, mial nalot zielonkawy:( tej firmie - dziekujemy! Omijamy! Quote
Balbina. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Siamensis'][B]zależy ile chcesz wydać na kosmetyki[/B],bo nie czarujmy się tanio nie jest;) my od jakiegoś czasu na Vellusie...po prostu super....:multi::multi::multi:przerabialiśmy i Here i parę innych...;)[/quote] W 70 zł chciała bym się zmieścić:eviltong: Quote
pasiasta Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 u nas niestety nie sprawdzila sie ta firma. preparat do czyszczenia okolicy wokol oka spowodowal lekkie wylysienia,natomiast po suchym szamponie siersc stala sie matowa,z jakims lupiezem :-? preparat do oczu jest w 20proc. zuzyty,gdyby ktos byl z tego zadowolony i potrzebowal,z checia oddam;] Quote
Siamensis Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 z hery chwalimy wybielajacy...służy do mycia łap po błotnych spacerach i preparat do wybielania śladów pod oczami,ale też w zasadzie stosowany okazjonalnie może dlatego nie ma podrażnień,ale fajnie rozjaśnia,reszta ewentualnie potrzebnych kosmetyków nie sprawdza się ...:cool3: ale jeszcze są łagodniejsze kosmetyki Dr.Lucy...mamy sporą grupę osób,które je używają i są bardzo zadowolone Quote
Recommended Posts