Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój czort od 2 dni coś taki się zadziora robi kurde no. Takie to było milusie a dzisaj na yorka chciała naskoczyc i to z takim wrrrr. Musiałam ją przytrzymać...

Posted

A no Sisi. No juz taki chojrak sie robi łobuz mały.

Chyba ją rozpuszczam za mocno... no ale ona taka biedna w tym syfie była ...

ale opier.. dostała. :P

Posted

No proszę jakie to czortki w tych ciałkach małych siedzą. Mojego to ja nigdy nie widziałam w takich akcjach, pierdoła jedna, no. Tylko mu baby w głowie. Wczoraj niby grzecznie od panny odszedł, spokojniutki, grzeczniutki, a po jakiś 300 metrach w długą z powrotem, aż mężulek mój zadyszki dostał jak go gonił. A potem niewinne oczka:"Ja uciekałem? JA????"

Posted

heh Idefix diabłem podszyty... menda Jedna małpa do psów okropny a w domu taki aniołek do zalizania... koleżanka która znała go tylko ze spacerów jak była u mnie osttanio  dwa tygodnie to wyjechała zakochana. a druga z tej samej wycieczki w listopadzie po 1 dniu pilnowania go wyszła zauroczona totalnie...

zeby on na dworzu był taki spokojny ehhh

Posted

No fajnie to to wcale nie wygladalo. Jedynie zabawnie gdy inka ich ogarnęła. Bo co w tym zabawnego ze skrzat burczy i skrzeczy A potem kaszel, no i jest wywracana... A brokat się szarpie bo on by pokazał jamnikowi co o tym sądzi... No ale fakt jest jeden - ten durny skrzat zaczął.

Posted

Brokat ma golone bo ma ich za dużo i potem stoją pionowo :) inka nie ma golone i widać ze leżą A skrzat po prostu jest łysy na nasadzie nosa. A co do własności.... to dość ciężki temat. Ja skrzata nie oddam bo ja za bardzo kocham, bo jest za chora i pokraczna. Nie potrafilibysmy zaufać ze ktoś ja będzie oglądać i zauważy czy rosną nowe guzy, pozatym ona strasznie się przywiązuje i nie wiem czy by jej serduszko to wytrzymalo... swoją drogą upały ja wykanczaja... przejście z kuchni do pokoju powoduje ziajanie. Tak więc skrzat jest maskotka fundacji ;) zostanie w swoim domu tymczasowym do końca swoich dni...

Posted

skrzat jest maskotka fundacji ;) zostanie w swoim domu tymczasowym do końca swoich dni...

Wspaniale. :) Też bym nie mogła rozstać się Skrzacikiem. 

Posted

No podbil serca chociaż to mała lobuzica. Ale naprawdę pomijając naszą miłość to jej zdrowie jest co najmniej średnie i po prostu to za duże ryzyko. Zresztą moja wiara w to ze znajdzie się chętny na Starego, brzydkiego, prawie slepego psa ktory nie jest w schronie tylko na piernatach u nas więc nie zalicza się do potrzebujących wynosi jakieś zero ;)

Posted

U mnie kiedyś Leosiowi "fryzjerka" tak ogoliła i kiedy mu odrastały to właśnie właziły w oczy, a teraz ma równe z brodą i jest w porządku.

Posted

Skrzat się pochorowal. Mama tydzień temu pojechała do Hiszpanii, wróci za 3 tyg. W pt po pracy jechałam do Opola A koleżanka przyszła z Karą do nas nocować i opiekować się psami do soboty. No i po pracy widzialam ze któryś zwymiotowal no ale zdarza się nie? Wiec nic się nie martwiac zostawiłam je A w sobotę SMS jak się włącza pralkę bo skrzat zarzygal pół domu. Okazało się ze od piątku rana skrzat zwracał wszystkie posiłki aż do późnego popołudnia w sobotę. Na szczęście dr Queen pod telefonem i zapodalam fidze leki i jej przeszło. Pierwszy kryzys za nami ;)

Posted

Dodam ze najbardziej za mamusia tęskni brokat... Czyli normą ;) nie norma jest to ze od 2 dni zrzuca mi z szafki kwiatka na ziemię :/ Gluchota na zdrowy rozsądek plus tęsknota za mama mobilizuje brokata do wandalizmu...