Saththa Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 a co za problem :P na telefonie edytuj albo obroc w ustawieniach powinno byc :D nie będe calym laptopem kręcic :) PSiaki fajne :D jak zawsze oczywista oczywiśtość :D 1 Quote
ania0112 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Sandra to obroc głowę A nie laptop :P Monika A gdzie ty jeździsz? Tam od strony plaży? Ja jadę tam od strony początku drogi dla rolkarzy tylko idę w przeciwna stronę i tam jest piasek i szuwarki i dostęp do wody i było dość czysto bo moje paskudy nic nie zezarly ;) Jeżeli chodzi o foty to najbardziej podoba mi się fotka brokata jak dostojnie sobie siedzi :) był naprawdę grzeczny :) Quote
malawaszka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 no ja jak już tam jadę to od Wojkowic Kościelnych - tam jak jest pusto i czysto (czyli nie latem :/) to jest super bo duuużo piachu i fajna woda, no ale rok temu w wakacje tam był obłęd - kampingi - mnóstwo samochodów, namioty, kampery - a tam nei wolno - wszystko na dziko, bez kibli :/ więc sobie wyobraź... fuj Quote
ania0112 Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 A to słyszałam... to to miejsce gdzie ostatnio dziewczynka się utopia nie? To tam nadal jest pełno ludzi bo koleżanka tam była i mówiła ze ludzi dużo A najgorzej ze stają autami na piachu i czasem jest tak ze leży są na ręczniku A pół metra od Ciebie ktoś sobie zaparkuje... to ja chodzę gdzieś indziej. I tam przy wodzie też ludzie są ale mało, tylko na plażowanie A nie kempingi i w miarę czysto większość ludzi sprząta śmieci chociaż oczywiście nie wszyscy :( Quote
Saththa Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Sandra to obroc głowę A nie laptop :P w przypadku takiej dużej foty nic to nie daj :P zlituj sie no! :P Quote
ania0112 Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 no jak z takim ryjkiem i uszami mogłaby nie dostać? :) Quote
ania0112 Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Nie ogarniam tego na telefonie. Specjalnie dla Sandry obrocilam fotkę żeby było ok to po dodaniu na dogo znowu jest do góry nogami... A tu już nie widzę opcji ponownego obrocenia. Quote
Saththa Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Dziękuje dziękuje!! Skrzat jak łądnie patrzy prosto w oczy ;D Quote
ania0112 Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 W sensie ze masz to poprawnie obrocie? Bo ja mam do góry nogami... skrzat zawsze tak patrzy... jak coś chce ;) Quote
Saththa Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 nie wiem jak mam :P Stopy bez kapcie na dole :P Quote
ania0112 Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 No to źle jest. Znaczy tak było zrobione ale jak je się odwrocilo to było lepsze. Quote
ania0112 Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Tradycja brokatowa utrzymana! Zdążył zaliczyć weta w wakacje. Quote
ania0112 Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Nasze ulubione źdźbło ( to samo co dwa lata temu miał z oka wyciagane) wbilo mu się w łapkę. On nie pokazywał ze go boli aż mu nie spuchlo. W domu nie dało się tego zlokalizować bo za dużo włosów i on straszył zębami. U weta żeby dowiedzieć się o co chodzi trzeba było łapkę zgolic.... I założyć kaganiec ;) miał już ropę nawet wiec oczywiście zastrzyki z antybiotyków zapodane. Quote
ania0112 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Cały brokat nie? A źdźbło mu weszło tak głęboko ze wet musiał od góry łapkę nacisnąć by z dołu dało się złapać końcówkę... eh Quote
ania0112 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 No weta mamy dobrego :) to ten który leczył brokata jak był jeszcze u Moniki. I który za każdym razem pyta jak fiśka :) A my z inka robilysmy pożegnanie wakacji :) pies poplywal , szalał , darl pyska... I padł i śpi w łóżku jak zabija ;) Quote
Recommended Posts