Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a co  za problem :P na telefonie edytuj albo obroc w ustawieniach powinno byc :D

nie będe calym laptopem kręcic :)

PSiaki fajne :D jak zawsze oczywista oczywiśtość :D

• Upvote 1
Posted

Sandra to obroc głowę A nie laptop :P
Monika A gdzie ty jeździsz? Tam od strony plaży? Ja jadę tam od strony początku drogi dla rolkarzy tylko idę w przeciwna stronę i tam jest piasek i szuwarki i dostęp do wody i było dość czysto bo moje paskudy nic nie zezarly ;)
Jeżeli chodzi o foty to najbardziej podoba mi się fotka brokata jak dostojnie sobie siedzi :) był naprawdę grzeczny :)

Posted

no ja jak już tam jadę to od Wojkowic Kościelnych - tam jak jest pusto i czysto (czyli nie latem :/) to jest super bo duuużo piachu i fajna woda, no ale rok temu w wakacje tam był obłęd - kampingi - mnóstwo samochodów, namioty, kampery - a tam nei wolno - wszystko na dziko, bez kibli :/ więc sobie wyobraź... fuj

Posted

A to słyszałam... to to miejsce gdzie ostatnio dziewczynka się utopia nie? To tam nadal jest pełno ludzi bo koleżanka tam była i mówiła ze ludzi dużo A najgorzej ze stają autami na piachu i czasem jest tak ze leży są na ręczniku A pół metra od Ciebie ktoś sobie zaparkuje... to ja chodzę gdzieś indziej. I tam przy wodzie też ludzie są ale mało, tylko na plażowanie A nie kempingi i w miarę czysto większość ludzi sprząta śmieci chociaż oczywiście nie wszyscy :(

• 3 weeks later...
Posted

Nie ogarniam tego na telefonie. Specjalnie dla Sandry obrocilam fotkę żeby było ok to po dodaniu na dogo znowu jest do góry nogami... A tu już nie widzę opcji ponownego obrocenia.

Posted

Nasze ulubione źdźbło ( to samo co dwa lata temu miał z oka wyciagane) wbilo mu się w łapkę. On nie pokazywał ze go boli aż mu nie spuchlo. W domu nie dało się tego zlokalizować bo za dużo włosów i on straszył zębami. U weta żeby dowiedzieć się o co chodzi trzeba było łapkę zgolic.... I założyć kaganiec ;) miał już ropę nawet wiec oczywiście zastrzyki z antybiotyków zapodane.

Posted

No weta mamy dobrego :) to ten który leczył brokata jak był jeszcze u Moniki. I który za każdym razem pyta jak fiśka :) A my z inka robilysmy pożegnanie wakacji :) pies poplywal , szalał , darl pyska... I padł i śpi w łóżku jak zabija ;)