Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Nie wiem, nie widziałam żadnych anioleczkow... ;) nie licząc drobnego incydentu w tym tygodniu pod tytułem zygi ze szkłem to wszystko po staremu. Skrzat jest ślepy przeokrutnie. Coś tam widzi ale nie wiem co bo ostatnio mnie pomyliła z dresem pakerem; ) brokat lobuzuje , nawet jak jesteśmy w domu to potrafi pójść do kuchni i zrzucić ze stołu koszyki , krzesła z kuchnią są już całkowicie złożone i ich nie wyciągamy A inka jak inka kupiliśmy jej taka piłkę jak ma ruda to z nią lata i szczeka :)

Posted

Tak to jest jak masz wiecej psow... nie wiadomo kto. Chyba to bylo we wtorek. Mama po pracy znalazla rzygi i w nich byl fragment szkła. Chyba butelka po piwie. Żaden z psów się nie przyznał więc nie wiadomo który. Obserwowaliśmy je i nic im nie ma. Obstawialabym brokata bo on łyka i nie patrzy... Z drugiej strony jemu rzadko udaje się coś upolować bo jest na smyczy i mu od razu z pyska wyciągamy.

Posted

Nie wiem czemu one wszystkie sa obrocone :/ na pierwszym inka wdrapala się na sterte kocy i pościeli bo z mojego łóżka przenosilam do drugiego pokoju bo u siebie robiłam gruntowne porządki :)