AMIGA Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Upsssssssssss, ale to watek Fenusia. Mam nadzieję, że grymaszonko było tylko przejściowe i że znów wtranżala ze smakiem wołowinkę :-) Quote
AgaG Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 (edited) [quote name='AMIGA']Upsssssssssss, ale to watek Fenusia. Mam nadzieję, że grymaszonko było tylko przejściowe i że znów wtranżala ze smakiem wołowinkę :-) [/QUOTE] Fenomenek troszkę zmęczony upałami, wietrzymy całe noce a na dzień zaciągamy żaluzje, ale Grzybciuś słabiutki i głównie śpi. Zanoszę go co jakiś czas pod miskę z wodą (a właściwie miednicę z wodą, która stoi w kuchni) by nie zapomniał o nawodnieniu się. Je teraz mniej, ale na szczęście leki działają i nie chudnie:) :multi:Ostatnio nawet zdarzyło mu się wstać na popołudniową przekąskę. Sam przylazł do małego pokoju, gdzie siedziałam i merdał z miną: "coś bym dobrego zjadł". W przyszłym tygodniu wybieram się z nim do wetki, by go zważyć na dokładnej wadze. Bardzo nie lubi podawania leków wprost do buzi, zawijam mu więc ostatnio w plasterki szynki z indyka i zwykle się udaje przemycić. Jak zelżeją upały, to porobię mu nowe zdjęcia :) Edited July 6, 2014 by AgaG literówki Quote
Marycha35 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Grzybciaku trzymaj się, do 35 stopni ma być w tym tygo!!! FUJ!!!! Quote
Panna Marple Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Tableteczka w pasztetowej też dobrze wchodzi-moje nawet nie zauważają, że coś tam jest w środku:lol:. Czy Wam też przy klikaniu posta wyskakuje jakaś francowata reklama?!:mad: Quote
Marycha35 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Dokładnie tak!!! Kasuję i mówię brzydkie rzeczy do niej, a ta cholera wyskakuje!!! Quote
Panna Marple Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 I jeszcze się głupkowato uśmiecha:mad: W przypadku silnych upałów mokry ręcznik na pleckach dobrze psu zrobi Quote
mar.gajko Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Panna Marple']I jeszcze się głupkowato uśmiecha:mad: W przypadku silnych upałów mokry ręcznik na pleckach dobrze psu zrobi[/QUOTE] Nie można kłaść takich ciężkich przedmiotów na pieskach :p Quote
AgaG Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [quote name='Panna Marple']Tableteczka w pasztetowej też dobrze wchodzi-moje nawet nie zauważają, że coś tam jest w środku:lol:. Czy Wam też przy klikaniu posta wyskakuje jakaś francowata reklama?!:mad:[/QUOTE] Fenuś pasztetów nie lubi niestety.. ale Zahirkowi leki na watrobę w pasztecie podaję i też nie zauważa:) Quote
AgaG Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [quote name='Marycha35']Grzybciaku trzymaj się, do 35 stopni ma być w tym tygo!!! FUJ!!!![/QUOTE] To fatalnie.. :( ja też źle upały znoszę, a tu jeszcze wymyśliłam bazarek "ciasteczka prababci Marylki z wróżbami" :cool3: dla psiaków z opuszczonej posesji,.no i mam co robić w nocnych godzinach.. Na dodatek ciastka muszę ukrywać, by choć na reklamę bazarkową było co sfotografować, bo mąż na nie czatuje:mad::roll: Quote
Kamila Proc Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 tak, mezowie sa bardzo czujni w kwestii ciastek Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='Panna Marple']I jeszcze się głupkowato uśmiecha:mad: W przypadku silnych upałów mokry ręcznik na pleckach dobrze psu zrobi[/QUOTE] ja moczę ręcznik i kładę na kaflach a Aisha się wyleguje w upały ;) troszeczkę pomaga :) Quote
AMIGA Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Biedne są psiaki w takie upały. Zwłaszcza Grzybciusie i Podgrzybki :-( Aga - jak będzie jakaś sesja to ślij zdjęcia, postaram się je szybciutko wstawić :-) Quote
wellington Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Fenio smacznie spi i zadne upaly mu nie sa straszne :loveu: [IMG]http://i58.tinypic.com/xmmn2q.jpg[/IMG] Quote
AgaG Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 słodki grzybek mimo burzy, który przeleciała nad miastem, śpi i śpi.. a jego mamusia zaprasza wszystkie ciocie na bazarek z ciasteczkami pieczonymi według przedwojennej receptury mojej prababci. Do każdego zestawu ciasteczek dołączam wróżbę:) dla każdego inną;) Quote
AgaG Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 [quote name='azalia']Ależ Fenuś jest rozczulający,śpi tak słodko.[/QUOTE] ale dziś się nim martwię.. nie chce jeść, leki zwymiotował, chyba mu niedobrze przez ten upał :( do wody go zanoszę, ale pić też coś nie chcę.. mam nadzieję, że w nocy będzie lepiej,,, Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Feniu bidulku kochany spokojnej nocy :( :* Quote
mar.gajko Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 I jak Ago, lepiej. Grzybcio odzyskał apetycik? Quote
AgaG Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 [quote name='mar.gajko']I jak Ago, lepiej. Grzybcio odzyskał apetycik?[/QUOTE] niestety nie.. dziś idziemy do weta. martwię się Quote
mar.gajko Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='AgaG']niestety nie.. dziś idziemy do weta. martwię się[/QUOTE] Ten upał jest nieznośny dla psiaków. Chociaż moje na brak apetytów nie narzekają. A wczoraj doktor kazał nam się odchudzić :shake: Nie wiem jak to zrobimy. Quote
AgaG Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 (edited) [quote name='mar.gajko']Ten upał jest nieznośny dla psiaków. Chociaż moje na brak apetytów nie narzekają. A wczoraj doktor kazał nam się odchudzić :shake: Nie wiem jak to zrobimy.[/QUOTE] mam nadzieję, że to tylko z upału, no ale pozostałe psiaki rzucają się jak zwykle jak jedzenie.. w nocy kilkakrotnie próbowałam go zachęcać.. i nic... teraz gotuję jeszcze raz nową porcję wołowiny.. bo Fenuś przed chwilą tylko dwa okruszki bułki chciał i odrobinę szynki z indyka.. ale to tyle co nic :( nie wiem dlaczego wodą się też nie interesuje? zanoszę go pod miskę, chwilę postoi i nic :( Edited July 8, 2014 by AgaG Quote
Recommended Posts