asiuniab Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 ja też z rana zaglądam, nadrobiłam wczorajsze wieści; matko niech doba ma choć 30h, bo ja z niczym się nie wyrabiam:shake: Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='Beat2010']przypominamy o Karlosku[/QUOTE] Pamietamy.......:) wplacilam dzis maly grosik dla chlopaka..... A jak sie czuje? Quote
Maruda666 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Doszła cegiełka od Javeny :) - coś zaczynam się gubić ;) dobrą chwilę myślałam, co ja to znowu za cegiełki zbieram :evil_lol: Ciocia Javena - dziękuję [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/1177880005_www-animaatjes-nl.gif[/IMG][/URL] Quote
Olena84 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Jak psiak będzie miał jechać do hoteliku poratuje jednorazowo Quote
Beat2010 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nie wiem jak się czuje, będę dopiero w sobotę to dowiem się o jego zdrowie i kiedy można go zabierać. Quote
asiuniab Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 jeśli dobrze liczę, to po zwiększeniu deklaracji do 30 zł przez dorcię 2 Karlos ma 90 zł deklaracji z dogo i 100 zł z fb?? czyli 190,00:multi::multi: to super, jesteśmy za połową:) Quote
Beat2010 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) [quote name='asiuniab']jeśli dobrze liczę, to po zwiększeniu deklaracji do 30 zł przez dorcię 2 Karlos ma 90 zł deklaracji z dogo i 100 zł z fb?? czyli 190,00:multi::multi: to super, jesteśmy za połową:)[/QUOTE] Optymiści góra! ! ! Jest dobrze:-) ale i 100% deklaracji nie odmówimy:-) Edited July 10, 2014 by Beat2010 Quote
Beat2010 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 [quote name='Makila']I ja zaglądam licząc na dobre wieści[/QUOTE] Ja też, jutro wieczorem napisz e co słychać u Karlosa, w każdym razie mam taką nadzieję, że jutro się wyjaśni Dorcia może zawieść go do polowy drogi; czy jest ktoś kto mógłby przejąć go i dowieść dot Makili,? Quote
Maruda666 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 [quote name='asiuniab']jeśli dobrze liczę, to po zwiększeniu deklaracji do 30 zł przez dorcię 2 Karlos ma 90 zł deklaracji z dogo i 100 zł z fb?? czyli 190,00:multi::multi: to super, jesteśmy za połową:)[/QUOTE] Ta deklaracja z Fb, nie jest na 100% pewna, ale myślę, że i tak damy radę :) - jak go już wyciągniemy, można zrobić wydarzenie na Fb i tam też próbować coś zbierać. [quote name='Beat2010']poszlo 22zł z bazarku :)[/QUOTE] Jak tylko dojdzie, zapiszę :) Quote
Javena Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='Maruda666']Doszła cegiełka od Javeny :) - coś zaczynam się gubić ;) dobrą chwilę myślałam, co ja to znowu za cegiełki zbieram :evil_lol: Ciocia Javena - dziękuję [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/1177880005_www-animaatjes-nl.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] Ciotka Javena kupiła cegiełki na innym bazarku ,a wpłaciła na tym ,taka roztargniona.:) Pomyliłam nr kont, ale nic straconego , zyskał Karlos Quote
asiuniab Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='Javena']Ciotka Javena kupiła cegiełki na innym bazarku ,a wpłaciła na tym ,taka roztargniona.:) Pomyliłam nr kont, ale nic straconego , zyskał Karlos[/QUOTE] ciotka chyba jakaś zakochana, i nie tylko w Karlosku;) Quote
Doda_ Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 ja moge go zabrać z polowy drogi, jak bede miala wolny dzień. Uzgodnimy z dorcią2 :) Quote
Gabi79 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Zaglądam do Karlosa, cieszę się, że pojedzie do Makili:multi: Quote
Makila Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Miejsce na Karloska czeka. W tym tygodniu mam masę prywatnych załatwień i jeszcze jestem w umówiona na operację oczu z jednym psiakiem. Nie będę miała czasu na przyjmowanie gości. Oczywiście Karlos może przyjechać codziennie, jednak mogę go odebrać od osoby która go przywiezie i to wszystko. Piszę to dlatego, żeby później nie było problemów, że nie chciałam kogoś wpuścić. Quote
Gabi79 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 [quote name='Makila']Miejsce na Karloska czeka. W tym tygodniu mam masę prywatnych załatwień i jeszcze jestem w umówiona na operację oczu z jednym psiakiem. Nie będę miała czasu na przyjmowanie gości. Oczywiście Karlos może przyjechać codziennie, jednak mogę go odebrać od osoby która go przywiezie i to wszystko. Piszę to dlatego, żeby później nie było problemów, że nie chciałam kogoś wpuścić.[/QUOTE] Wspaniale, że Karlos może przyjechać!!! Za operację Alfika mocno trzymam kciuki!!! Quote
Beat2010 Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Rana się nie goi, jest podobnie źle jak poprzednio; nie wiem kiedy go wydadzą, proponuje dzwonić i dopytać się uciążliwie (żeby nie powiedzieć inaczej) kiedy można po niego przyjechać- to prośbą do naszej dzwoniąc ej w sprawie adopcji Quote
dorcia2 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 [COLOR=#000000] [QUOTE]ja moge go zabrać z polowy drogi, jak bede miala wolny dzień. Uzgodnimy z dorcią2 [/COLOR]:smile:[/QUOTE] jeżeli uda mi się jutro dodzwonić (już kilka razy miano do mnie oddzwonić i nic:shake:) to wypytam się kiedy będzie można go zabrać , wtedy będziemy uzgadniać termin transportu, ok? przesyłam buziaczki dla Karloska:buzi:, to taki fajny kochany psiaczek Quote
Recommended Posts