Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doszła cegiełka od Javeny :) - coś zaczynam się gubić ;) dobrą chwilę myślałam, co ja to znowu za cegiełki zbieram :evil_lol:

Ciocia Javena - dziękuję [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/1177880005_www-animaatjes-nl.gif[/IMG][/URL]

Posted

jeśli dobrze liczę, to po zwiększeniu deklaracji do 30 zł przez dorcię 2 Karlos ma 90 zł deklaracji z dogo i 100 zł z fb?? czyli 190,00:multi::multi:

to super, jesteśmy za połową:)

Posted (edited)

[quote name='asiuniab']jeśli dobrze liczę, to po zwiększeniu deklaracji do 30 zł przez dorcię 2 Karlos ma 90 zł deklaracji z dogo i 100 zł z fb?? czyli 190,00:multi::multi:

to super, jesteśmy za połową:)[/QUOTE]
Optymiści góra! ! ! Jest dobrze:-) ale i 100% deklaracji nie odmówimy:-)

Edited by Beat2010
Posted

[quote name='Makila']I ja zaglądam licząc na dobre wieści[/QUOTE]
Ja też, jutro wieczorem napisz e co słychać u Karlosa, w każdym razie mam taką nadzieję, że jutro się wyjaśni
Dorcia może zawieść go do polowy drogi; czy jest ktoś kto mógłby przejąć go i dowieść dot Makili,?

Posted

[quote name='asiuniab']jeśli dobrze liczę, to po zwiększeniu deklaracji do 30 zł przez dorcię 2 Karlos ma 90 zł deklaracji z dogo i 100 zł z fb?? czyli 190,00:multi::multi:

to super, jesteśmy za połową:)[/QUOTE]
Ta deklaracja z Fb, nie jest na 100% pewna, ale myślę, że i tak damy radę :) - jak go już wyciągniemy, można zrobić wydarzenie na Fb i tam też próbować coś zbierać.

[quote name='Beat2010']poszlo 22zł z bazarku :)[/QUOTE]

Jak tylko dojdzie, zapiszę :)

Posted

[quote name='Maruda666']Doszła cegiełka od Javeny :) - coś zaczynam się gubić ;) dobrą chwilę myślałam, co ja to znowu za cegiełki zbieram :evil_lol:

Ciocia Javena - dziękuję [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/1177880005_www-animaatjes-nl.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]

Ciotka Javena kupiła cegiełki na innym bazarku ,a wpłaciła na tym ,taka roztargniona.:)
Pomyliłam nr kont, ale nic straconego , zyskał Karlos

Posted

[quote name='Javena']Ciotka Javena kupiła cegiełki na innym bazarku ,a wpłaciła na tym ,taka roztargniona.:)
Pomyliłam nr kont, ale nic straconego , zyskał Karlos[/QUOTE]
ciotka chyba jakaś zakochana, i nie tylko w Karlosku;)

Posted

Miejsce na Karloska czeka.
W tym tygodniu mam masę prywatnych załatwień i jeszcze jestem w umówiona na operację oczu z jednym psiakiem. Nie będę miała czasu na przyjmowanie gości.
Oczywiście Karlos może przyjechać codziennie, jednak mogę go odebrać od osoby która go przywiezie i to wszystko.
Piszę to dlatego, żeby później nie było problemów, że nie chciałam kogoś wpuścić.

Posted

[quote name='Makila']Miejsce na Karloska czeka.
W tym tygodniu mam masę prywatnych załatwień i jeszcze jestem w umówiona na operację oczu z jednym psiakiem. Nie będę miała czasu na przyjmowanie gości.
Oczywiście Karlos może przyjechać codziennie, jednak mogę go odebrać od osoby która go przywiezie i to wszystko.
Piszę to dlatego, żeby później nie było problemów, że nie chciałam kogoś wpuścić.[/QUOTE]

Wspaniale, że Karlos może przyjechać!!!
Za operację Alfika mocno trzymam kciuki!!!

Posted

Rana się nie goi, jest podobnie źle jak poprzednio; nie wiem kiedy go wydadzą, proponuje dzwonić i dopytać się uciążliwie (żeby nie powiedzieć inaczej) kiedy można po niego przyjechać- to prośbą do naszej dzwoniąc ej w sprawie adopcji

Posted

[COLOR=#000000] [QUOTE]ja moge go zabrać z polowy drogi, jak bede miala wolny dzień. Uzgodnimy z dorcią2 [/COLOR]:smile:[/QUOTE]

jeżeli uda mi się jutro dodzwonić (już kilka razy miano do mnie oddzwonić i nic:shake:) to wypytam się kiedy będzie można go zabrać , wtedy będziemy uzgadniać termin transportu, ok?
przesyłam buziaczki dla Karloska:buzi:, to taki fajny kochany psiaczek