Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karlos jest w lepszej formie niż po poprzedniej operacji hurra! !! .za 10 dni , o ile nic się nie stanie (wiemy; że już będzie tylko lepiej) można go zapisać. Chyba pora się organizować:-).

Posted

Beat2010 napisał(a):
Karlos jest w lepszej formie niż po poprzedniej operacji hurra! !! .za 10 dni , o ile nic się nie stanie (wiemy; że już będzie tylko lepiej) można go zapisać. Chyba pora się organizować:-).

super, to najlepsza informacja dnia:) tak jak piszesz musimy się organizować, trzeba rozesłać błagania o deklaracje, nie ma innego wyjścia!!

Posted

W szpitalu ma bardzo dobrą opiekunkę - będzie dobrze

Makila napisał(a):
Dzielny Karlosek. Najważniejsze, że przeżył operację. Teraz powinien mieć dużo spokoju. Musi odpoczywać i wracać do zdrowia.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Coś nam Karlos spada :(
Może trzeba by w tytule wrzucić coś o tych dwóch operacjach?

wrzucaj :)
kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie.

Posted

Beat2010 napisał(a):
kto może zwoływać ludzi z prośbą o deklaracje ? ja mam tylko komp w pracy, w domu, od niedawna :) korzystam z internetu w komórce, ale nie piszę się na większe działania w sieci, bo coś mi słabo idzie.

postaram się porozsyłać wątek, ale ktoś mi musi pomóc, Na Pomoc!!!!

Posted

Beat2010 napisał(a):

Wrzucić może tylko Doda. Napiszę do niej wieczorem.

asiuniab napisał(a):
postaram się porozsyłać wątek, ale ktoś mi musi pomóc, Na Pomoc!!!!

Jak mi napiszesz co mam robić, to zrobię ;) - jutro mam wolne :)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Doda jutro wejdzie i zmieni tytuł.

Asiu, będziesz rozsyłała zaproszenia? - z listy bazarkowej się to robi? Część jutro mogę porozsyłać, tylko musimy się podzielić.

tak ja korzystam z listy właśnie bazarkowej, możemy się podzielić, że Ty np. zaczniesz z góry, ja będę z dołu leciała;
napiszę Ci na prv swoją wersję błagalną:) tylko wiesz pewnie sama, że co minutę można wysyłać 1 wiadomość;

Posted

Tytul zmieniony, bardzo sie ciesze ze karlosek juz po operacji..

Makilo, jaka cena by byla u Ciebie i czy bylabys w stanie zapewnić Karloskowi opiekę pooperacyjna?
Nie wiem ile on bedzie wymagal, co i jak. O tym napisze pewnie Beata jak sie dowie.

Posted

asiuniab napisał(a):
tak ja korzystam z listy właśnie bazarkowej, możemy się podzielić, że Ty np. zaczniesz z góry, ja będę z dołu leciała;
napiszę Ci na prv swoją wersję błagalną:) tylko wiesz pewnie sama, że co minutę można wysyłać 1 wiadomość;

Już jestem i lecę od góry :evil_lol: