Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dzień dzisiejszy nie dam rady Karlosa przyjąć do siebie, chyba że sytuacja się zmieni przez te 2-3 tygodnie i Buka znajdzie dom, lub Urgo ustąpi mu miejsca.

Posted

[quote name='Maruda666']Tak nieśmiało pomyślałam o tym następnym chorym staruszku :oops: - ale on chyba też większy.[/QUOTE]

Jesli masz na mysli Diesla, niestety Beata pisala na jego watku ze to duzy pies :( :( :(
a może Sonia ?? ona wazy 12 kg. a Karlos pojechałby do hoteliku.

Posted

[quote name='Maruda666']To było by wyjście:) Tylko że nie wiadomo co u Soni, bardzo się martwię :([/QUOTE]

w takim razie poczekajmy na wieści Soni...

Posted (edited)

Karlos

Sonia

ja głownie pod opieką mam naprawdę duże psy ( największy był kaukaz-90cm w kłębie, który z radości lubil skoczyć mi na plecy z rozbiegu :) lub wpaśc między nogi i nagle się podnieść :), teraz, za karę za głupie żarty jest w domu pod pantoflem u kotów :evil_lol:, najpierw one jedzą z jego miski, on cierpliwie czeka, potem , jak sie już nalezy kotu odpoczynek, śpią u niego na futrze lub między łapami,a w schronie był uważany za agresora:angryy: , mój słodziak), tak więc, dla mnie Karlos to chudy maleńtas. Na zdjęciu Karlos jeszcze dobrze wyglądał, teraz jest cieńszy.

Edited by Beat2010
Posted

[quote name='asiuniab']czyli co dziewczyny Sonia jedzie z Bartłomiejem, a Karloskowi zbieramy na hotelik?[/QUOTE]
Sonia nie żyje, uśpili ją po otwarciu brzucha, guzy

Posted

[quote name='Beat2010']Sonia nie żyje, uśpili ją po otwarciu brzucha, guzy[/QUOTE]

To straszne, tak mi przykro:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Beat2010']Dziś Karlos pojechał na operację, przepuklina, Trzymajcie mocna kciuki[/QUOTE]
trzymam kciuki;
oby nie zadziałało prawo serii; bardzo sie martwie:(

Posted

Kurcze, Sonia...:( a gdybyśmy tak od razu wyciągnely, to by zyla... :( :( :(

[quote name='Beat2010']Dziś Karlos pojechał na operację, przepuklina, Trzymajcie mocna kciuki[/QUOTE]

trzymam kciuki z calych sil............

Posted

[quote name='Doda_']Kurcze, Sonia...:( a gdybyśmy tak od razu wyciągnely, to by zyla... :( :( :(

trzymam kciuki z calych sil............[/QUOTE]
nie daliby, po pytaniu o adopcje była decyzja o operacji