Doda_ Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 a dlaczego nie operują tak od razu ? nie badają, nie sprawdzają ? tylko przed adopcjami macają czy wszystko ok. Quote
Doda_ Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 poprosilam moda o zapisanie na Ciebie post nr 3 Quote
Olena84 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ....................................................... Edited May 19, 2014 by Olena84 Quote
Maruda666 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Olena84']Schroniska moze "zacierają tak ślady," nie chcą dać psa z chorobą żeby do schroniska nie było pretensji, byle tylko każdego z psiaków teraz na stół nie kładli:([/QUOTE] Też tek myślę, że nie chcą wyadoptować chorego , tylko co się dzieje z psami np z niewydolnością nerek, tego nie zoperują, do adopcji nie wydadzą? czyli co, eutanazja? Quote
Olena84 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ciocie na kogo ja teraz place zamiast Poldka i Soni? Na Bartka czy Karlosa? Quote
Maruda666 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) [quote name='Olena84']ciocie na kogo ja teraz place zamiast Poldka i Soni? Na Bartka czy Karlosa? Olena, najwygodniej było by mi zrobić taką wspólną pulę dla nich - i tak ja to zbieram, było by mi łatwiej. A pieniądze poszły by na potrzeby następującego wyciągniętego - szykuje się Bartek, który ma 10zł stałych a potrzebuje 210. Zostały pieniądze po Soni i Bartku ( znaczy się Poldku ;) )- czy mogę Twoją część już wpłaconych przekazać na niego? - tego jest łącznie 120zł, dołożę resztę i Bartek mógłby jechać. Skoro to wszystko jest u mnie nie chciałabym aby to leżało i czekało na psiaka, którego może nam się nie udać wyciągnąć, lepiej żeby jak najszybciej pojechał następny. Edited May 16, 2014 by Maruda666 Quote
Maruda666 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Olena84']Po Poldku w sensie zostały?;)[/QUOTE] W pierwszej chwili wpadam w panikę, co znów namieszałam :evil_lol: Bartuś z Poldusiem mieszają mi się okrutnie ;) Czyli zostało 120zł ( Sonia i Polduś) - mogę je wrzucić do Bartka ? - trzy razy sprawdziłam, chyba dobrze napisałam :p - poprawiłam częściowo to co wcześniej napisałam, co by nie wprowadzać zamieszania ;) Quote
Doda_ Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Marudo, nie wiem jak mozesz mylić te psiaki :evil_lol: nie sa podobne, imiona tez nie :evil_lol: Bardzo wszystkim dziekuje, za przeniesienie pieniazków... Mysle, ze powinnismy teraz wziac sie za Bartka, jak on już pojedzie to weźmiemy się za Karlosa. Karlos moglby pojechać np. do dexterki (bardzo dobry hotelik) ale nie wiem czy teraz ma wolne miejsce i jaka bylaby cena (Filon 30 kg - 350 zł miesiecznie) Quote
Maruda666 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Jak imiona nie podobne - oba kończą się na - duś ( tuś) :evil_lol: Quote
Doda_ Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Nie nie, Bartlomiej a Polduś , inaczej sie kończa :diabloti: a kto sobie wymyślił Bartusia, nie wiem.... :eviltong: Quote
Olena84 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Czyli moją deklarację 10zł Sonia i 10zł Poldek przenoszę na Bartka tak? Quote
dorcia2 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 daję dla Karlosia 20 stałej (od czerwca):loveu: ,mam nadzieje ,że nieboraczka uda się szybko wyciągnąć :-(to taki cudowny psiaczek , miałam tę możliwość poznania go:-( jak Bartuś pojedzie do domku to po nim jak wszystko pójdzie dobrze to Karlosik? Quote
Doda_ Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 dorcia2 napisał(a):daję dla Karlosia 20 stałej (od czerwca):loveu: ,mam nadzieje ,że nieboraczka uda się szybko wyciągnąć :-(to taki cudowny psiaczek , miałam tę możliwość poznania go:-( jak Bartuś pojedzie do domku to po nim jak wszystko pójdzie dobrze to Karlosik? dziekuje bardzo :) tak, jak Bartlomiej pojedzie to ostro zabierzemy sie za Karlosia. Quote
Maruda666 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Olena84 napisał(a):Czyli moją deklarację 10zł Sonia i 10zł Poldek przenoszę na Bartka tak? Może tak być ? Jak już Bartek ruszy, zobaczymy na czym stoimy i będziemy myśleć dalej ;) dorcia2 napisał(a):daję dla Karlosia 20 stałej (od czerwca):loveu: ,mam nadzieje ,że nieboraczka uda się szybko wyciągnąć :-(to taki cudowny psiaczek , miałam tę możliwość poznania go:-( Dorciu, dziękujemy. Nie zapisuję na razie, bo nie mam gdzie;) jak Bartuś pojedzie do domku to po nim jak wszystko pójdzie dobrze to Karlosik? ariete2503 napisał(a):Czy są już jakieś wieści o Karlosie? Nic nie wiadomo. Quote
Doda_ Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Niestety, nie wiadomo nic... :( mam nadzieję, że dowiemy sie wkrótce.. Quote
Doda_ Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Secia napisał(a):oj to czekanie jest okropne...... Jak sie pojawi Beata to myslę ze coś napisze.. Quote
Beat2010 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 spytałam się czy Karlos wrócił juz po operacji, dowiedziałam się, ze dopiero dziś miał operację Quote
asiuniab Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Beat2010 napisał(a):spytałam się czy Karlos wrócił juz po operacji, dowiedziałam się, ze dopiero dziś miał operację no to czekamy na wieści, oby były dobre; Quote
Recommended Posts