Jump to content
Dogomania

POLDUS - psiaczek w ogromnej potrzebie JUŻ W DS :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beat2010']to pewna informacja o adopcji Poldusia, ale, jak pisze, Doda, poczekajmy aż znajdzie sie na wolności , to już dzis[/QUOTE]

czekamy niecierpliwie :)

Posted

[quote name='Beat2010']POoduś jest w dziale"adoptowani" czyli pojechał do domku :)[/QUOTE]

Najlepsza dziś wiadomość :multi::loveu::multi: Polduś, obyś żył jak najdłużej szczęśliwy w nowym domku :)

Czyli dwa psiki z piątki uratowane :)

[quote name='Beat2010']Maruda,narazie nie przenoszę deklaracji na inne psinki :([/QUOTE]

Już poprawiłam.

Posted

[quote name='Beat2010']POoduś jest w dziale"adoptowani" czyli pojechał do domku :)[/QUOTE]

super, ciesze sie bardzo :) mam nadzieje, ze to bardzo dobry domek.

Posted

Może spróbujemy jak najszybciej wyciągnąć Bartka? -

Ma wprawdzie tylko 20zł stałych ale są pieniądze po Soni. Myślę, że część wpłacających zgodzi się przeznaczyć je dla niego. Jak zabraknie tych pieniędzy zobowiązuję się dopłacać co miesiąc tyle co będzie brakować ,póki Bartuś będzie żył, byle był już w domu.

Posted

Wiadomości o Poldusiu ( ma jakieś inne imię, ale dla nas będzie Poldusiem :) ). Ma szczęscie, bo ominąl go los Soni. W domku, lekarz stwierdził raka prostaty, jednej nerki, prącia., bez przerzutów.Prawdobodobnie serce jest Ok ( wg tego lekarza, osłuchowo, niedomykalność zastawek, natomiast ludzki lekarz powiedział, że szybkie tętno wystepuje u ludzi z nowotworami -czyli pewnie też u psów-osłuchochowo wychodzą jakieś wady serca, ale po badaniach wychodzi, że jest Ok). Gdy Poldusia się odchucha i postawi na nogi, będzie podjęta decyzja czy będzie operowany, są duże szanse, że się uda. Juz po pierwszym dniu , nakarmiony domowo i nawodniony, zacząl chodzić lepiej, jakby wyprostował mu się kręgosłup.

Posted

Ludzki lekarz mógł nie wziąć poprawki na to, że to malutki piesek - tętno będzie szybsze. Jak pierwszy raz słuchałam swojego wpadłam w panikę, bo był przez jakiś czas niemiarowy, wet mnie uspokoił, że u niego tak może być.
Miał maluch szczęście, że w schronie nie zdołali go dokładnie obadać .

Posted

[quote name='Beat2010']Wiadomości o Poldusiu ( ma jakieś inne imię, ale dla nas będzie Poldusiem :) ). Ma szczęscie, bo ominąl go los Soni. W domku, lekarz stwierdził raka prostaty, jednej nerki, prącia., bez przerzutów.Prawdobodobnie serce jest Ok ( wg tego lekarza, osłuchowo, niedomykalność zastawek, natomiast ludzki lekarz powiedział, że szybkie tętno wystepuje u ludzi z nowotworami -czyli pewnie też u psów-osłuchochowo wychodzą jakieś wady serca, ale po badaniach wychodzi, że jest Ok). Gdy Poldusia się odchucha i postawi na nogi, będzie podjęta decyzja czy będzie operowany, są duże szanse, że się uda. Juz po pierwszym dniu , nakarmiony domowo i nawodniony, zacząl chodzić lepiej, jakby wyprostował mu się kręgosłup.[/QUOTE]... pięknie się czyta :loveu:

Posted

Poldusiowi się udało ... jak to się stało że tak chorego psa schron nie zbadał ?

Życzę mu dużo szczęścia w tym domku :) zmieniam tytuł!