Olena84 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Też dam coś jednorazowego, ale 10zł góra i to już bedzie koniec moich deklaracji:( Quote
Doda_ Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Olena84']Też dam coś jednorazowego, ale 10zł góra i to już bedzie koniec moich deklaracji:([/QUOTE] Bardzo Ci dziekuje :) narazie nie mamy skarbnika, jak go wylowiemy damy znać :loveu: Quote
Maruda666 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) [quote name='Olena84']Też dam coś jednorazowego, ale 10zł góra i to już bedzie koniec moich deklaracji:( Olena :iloveyou: już chyba u Soni pisałam, że nie wiem jak Ci dziękować. Jakby co, ciasno, bo ciasno, ale przygarnę ;) Czyli mamy pierwsze deklaracje dla Poldusia :multi: ( dla Zuzi, Soni i Poldusia konto to samo). Deklaracje stałe: Olena 84 - 10zł Maruda666 - 10zł Edited May 3, 2014 by Maruda666 Quote
Doda_ Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Czyli kochana marudo zostaniesz skarbnikiem poldusia??????????????????????????/:crazyeye::loveu: Quote
Maruda666 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Doda_']Czyli kochana marudo zostaniesz skarbnikiem poldusia??????????????????????????/:crazyeye::loveu:[/QUOTE] No tak jakby sama się trochę porządziłam ;) Ale więcej nie dam rady :evil_lol: Tylko coś czarno widzę ten post rozliczeniowy - Vectra mi odpowiedziała, że nie ma takich uprawnień, tylko modzi danego działu. Quote
Olena84 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Oczywiście chodziło mi o stałą a nie jednorazową, ale ciotki już zrozumiały;) Quote
Doda_ Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='Maruda666']No tak jakby sama się trochę porządziłam ;) Ale więcej nie dam rady :evil_lol: Tylko coś czarno widzę ten post rozliczeniowy - Vectra mi odpowiedziała, że nie ma takich uprawnień, tylko modzi danego działu.[/QUOTE] To moze w swoim pierwszym poście na tych wątkach psiaków zmieścisz rozliczenia.. a ja w pierwszym poście podam nr postu z rozliczeniami... Bardzo Ci dziekuje naprawde, ze zgodzilas sie zostać kolejnym skarbnikiem. Quote
Maruda666 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) [quote name='Doda_']To moze w swoim pierwszym poście na tych wątkach psiaków zmieścisz rozliczenia.. a ja w pierwszym poście podam nr postu z rozliczeniami... Bardzo Ci dziekuje naprawde, ze zgodzilas sie zostać kolejnym skarbnikiem.[/QUOTE] Zrobię tak u wszystkich trzech, ale jak wrócę ze sklepu ;) Rozliczenia w poście 5 Edited May 4, 2014 by Maruda666 Quote
Beat2010 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Prosiłam dzis w o zdjęcia poldusiowej mordki, niestety, wczoraj nie zrobiłam zdjęc ani Poldusiowi ani Zuzi i Soni, bo lało i było zimno i staruszki nie miały spacerów, żeby się nie zaziębiły Quote
Doda_ Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Rozmawialam z Myngey - tak jak mówi, Poldus z Bartlomiejem który szuka skarbnika moga juz nawet jutro do niej jechac na dt :) ale choc jeden z psiaków musi mieć juz 210 zł, zeby myngey mogla oba wykarmić. 210 zł za Poldusia - jedzenie, dojazdy do weta (myngey nie jest zmotoryzowana, jeździ taksówką), podkłady itd co dziadeczkowi bedzie potrzeba, osobno za weta. Czyli 210 zł + wet . Quote
Doda_ Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Poldus jest chory, musimy liczyc sie z tym ze leczenia beda kosztowne.... Quote
Doda_ Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Bardzo prosi... ale cioteczki juz dawno przekroczyly swoje mozliwosci finansowe :( Mowi sie ze pieniazki szczescia nie daja. Ale tym psiakom daja :( Quote
margoth137 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 zaglądam do Poldzia:( jaki cudny dziadziuń, ja mogę jedynie fantami poratować:( Quote
Maruda666 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 (edited) Kilka osób proponowało już fanty dla staruszków. Zebrać tego w jednym miejscu to chyba się nie uda, ale gdyby były zdjęcia, to mogę zrobić mega bazarzysko niestety z wysyłką z różnych miejsc. Edited May 5, 2014 by Maruda666 Quote
Beat2010 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Niestety, nie będzie nowych zdjęc Poldusia ( dziś ), bo koleżance nie zadziałal aparat fotograficzny, dopóki nie ma pieniędzy - ogłaszamy biedy, czy mam wykupić ogłoszenia czy jest tu jakaś Cioteczka sprawna w robieniu ogłoszeń, tekst wkleję z wątku staruszków, ten sam, który jest na str i na fb schronu Quote
Recommended Posts