Jump to content
Dogomania

POLDUS - psiaczek w ogromnej potrzebie JUŻ W DS :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Też dam coś jednorazowego, ale 10zł góra i to już bedzie koniec moich deklaracji:([/QUOTE]

Bardzo Ci dziekuje :) narazie nie mamy skarbnika, jak go wylowiemy damy znać :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Olena84']Też dam coś jednorazowego, ale 10zł góra i to już bedzie koniec moich deklaracji:(

Olena :iloveyou: już chyba u Soni pisałam, że nie wiem jak Ci dziękować.
Jakby co, ciasno, bo ciasno, ale przygarnę ;)

Czyli mamy pierwsze deklaracje dla Poldusia :multi:

( dla Zuzi, Soni i Poldusia konto to samo).

Deklaracje stałe:

Olena 84 - 10zł
Maruda666 - 10zł

Edited by Maruda666
Posted

[quote name='Doda_']Czyli kochana marudo zostaniesz skarbnikiem poldusia??????????????????????????/:crazyeye::loveu:[/QUOTE]

No tak jakby sama się trochę porządziłam ;) Ale więcej nie dam rady :evil_lol:

Tylko coś czarno widzę ten post rozliczeniowy - Vectra mi odpowiedziała, że nie ma takich uprawnień, tylko modzi danego działu.

Posted

[quote name='Maruda666']No tak jakby sama się trochę porządziłam ;) Ale więcej nie dam rady :evil_lol:

Tylko coś czarno widzę ten post rozliczeniowy - Vectra mi odpowiedziała, że nie ma takich uprawnień, tylko modzi danego działu.[/QUOTE]

To moze w swoim pierwszym poście na tych wątkach psiaków zmieścisz rozliczenia.. a ja w pierwszym poście podam nr postu z rozliczeniami...
Bardzo Ci dziekuje naprawde, ze zgodzilas sie zostać kolejnym skarbnikiem.

Posted (edited)

[quote name='Doda_']To moze w swoim pierwszym poście na tych wątkach psiaków zmieścisz rozliczenia.. a ja w pierwszym poście podam nr postu z rozliczeniami...
Bardzo Ci dziekuje naprawde, ze zgodzilas sie zostać kolejnym skarbnikiem.[/QUOTE]

Zrobię tak u wszystkich trzech, ale jak wrócę ze sklepu ;)

Rozliczenia w poście 5

Edited by Maruda666
Posted

Prosiłam dzis w o zdjęcia poldusiowej mordki, niestety, wczoraj nie zrobiłam zdjęc ani Poldusiowi ani Zuzi i Soni, bo lało i było zimno i staruszki nie miały spacerów, żeby się nie zaziębiły

Posted

Rozmawialam z Myngey - tak jak mówi, Poldus z Bartlomiejem który szuka skarbnika moga juz nawet jutro do niej jechac na dt :) ale choc jeden z psiaków musi mieć juz 210 zł, zeby myngey mogla oba wykarmić.

210 zł za Poldusia - jedzenie, dojazdy do weta (myngey nie jest zmotoryzowana, jeździ taksówką), podkłady itd co dziadeczkowi bedzie potrzeba, osobno za weta. Czyli 210 zł + wet .

Posted

Bardzo prosi... ale cioteczki juz dawno przekroczyly swoje mozliwosci finansowe :(
Mowi sie ze pieniazki szczescia nie daja. Ale tym psiakom daja :(

Posted (edited)

Kilka osób proponowało już fanty dla staruszków. Zebrać tego w jednym miejscu to chyba się nie uda, ale gdyby były zdjęcia, to mogę zrobić mega bazarzysko niestety z wysyłką z różnych miejsc.

Edited by Maruda666
Posted

Niestety, nie będzie nowych zdjęc Poldusia ( dziś ), bo koleżance nie zadziałal aparat fotograficzny, dopóki nie ma pieniędzy - ogłaszamy biedy, czy mam wykupić ogłoszenia czy jest tu jakaś Cioteczka sprawna w robieniu ogłoszeń, tekst wkleję z wątku staruszków, ten sam, który jest na str i na fb schronu