Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzia, a który jest inicjatorem zadymy?

Corso - to jest młody pies (w maju miał 6 mies. i wtedy jeszcze jakoś tolerował Rino), zaczął dojrzewać i...się zaczęło. Poza tym synowie pani Asi całą winą obarczają ją, ze go wzięła, więc tak naprawdę Rino nie jest tam mile widziany.

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę,że na dniach będzie wiadomo jaki dalszy plan,także zaciskajcie proszę kciuki za Rino  :lookarou:

Znalazłam się przypadkiem na waszym wątku. Szukałam też hoteliku dla Grafiego. Wybrałabym Maylo w Pińczycach. Nakierowali mnie tam z fundacji "Przystań - Ocalenie" w Tychach. Trzymają tam swoje bezdomne pieski. Dla fundacji ceny zbliżone do innych. Nie przeglądałam całego wątku jedynie ostatnie wpisy.

Pozdrawiam i trzymam za Rino.

• 2 weeks later...
Posted

Co słychać u Rinusia?

Pasja wczoraj dostala informacje z dotychczasowego dt ze psa trzeba szybko zabierac - podejrzewam, ze znowu się ścięly z rezydentem. czekamy na odp. hoteliku pod Kielcami, a jak nie da rady to będziemy szukać dalej :( Nie ma szczęscia ten pies :( :( myślałyśmy, ze się dogadają i zostanie tam na stae - pani z dt bardzo psa kocha. No ale sytuacje jakie są mogą skonczyć się śmiercią Rino, bo cc będzie coraz większy i cięższy i ma przewagę zdecydowaną nad owczarkiem.

• 2 weeks later...
Posted

pies od dzisiaj w nowym miejscu - u Słodkokwaśnej, wygląda prawie tak jak go zabierano :( był dzisiaj skonsultowany u innego weta i mnie straszny wkurw bierze! wg pierwszego weta miał zarosnąć ot tak...a sugerowałam badania pod kątem tarczycy skoro pasożytów nie stwierdzono :( jest tez podejrzenie AZS :( 6 mies "psu na budę" bo psa miał wyleczyc olej z wiesiolka i tran !!! :krach:

szkoda mi strasznie tego psa :( zabrany interwencyjnie w strasznym stanie i przez pół roku nic w jego zdrowiu nie posunęło się naprzód :( bo nie był odpowiednio zdiagnozowany :( do kitu to wszystko :( :(

Posted

Czy dt go zaniedbał?

to nie to...zaniedbal go wet, który go "leczył"...pies mia porosnać za jakiś czas...tylko, nie byo diagnozy czemu tak wygląda :( druga rzecz, ze pani Joasia z dt za bardzo ufala swojemu wetowi, ze nie mogla się zmusić do pojechania z psem do innego weta celem właśnie konsultacji :(

wyniki badan pod kątem problemow z tarczycą będą w przyszłym tygodniu

Posted

Andzia :) wpadłam od Karusia. Niewiele mam na koncie prawie nic ale podaj numer konta dla chłopaka.

Dzięki Poziomka :)

Killer/Rino/Cezar jest pod opieką SMON :

69 1020 1811 0000 0402 0215 2437
PKO BP GDANSK 80-807 SMON dopisek KILLER/Cezar z Kielc

Posted

Rinuś vel Cezar jest na chwilę obecną smutny :(

Nie bardzo wie o co chodzi,czemu znowu jest u obcych mu ludzi :(

Pomalutku zaczyna zaprzyjaźniać się z Edytą z hoteliku...trzeba dać mu troszkę czasu.

Dziękujemy wszystkim za obecność  :loveu: