Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiuniab']piesku jak dobrze, że jesteś we właściwych rękach:)
mam nadzieję, że pseudo właściciel nie zafunduje sobie nowego, żywego alarmu na tym terenie?[/QUOTE]

tez chcialabym miec taka nadzieje...........:( niestety wiekszosc terenu pilnuja zywe alarmy :(

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniab']piesku jak dobrze, że jesteś we właściwych rękach:)
mam nadzieję, że pseudo właściciel nie zafunduje sobie nowego, żywego alarmu na tym terenie?[/QUOTE]

[quote name='Doda_']tez chcialabym miec taka nadzieje...........:( niestety wiekszosc terenu pilnuja zywe alarmy :([/QUOTE]

Jestem tam co drugi dzień i monitoruję sprawę kolejnego psiaka...ogrodzenia już nie ma ,kojec zdemontowany...

Asia z dt miała jakieś poważne problemy do rozwiązania w firmie i dlatego wizyta przełożona.Mówiła mi,że dzisiaj zamierza podjechac z Rinusiem do weta,mam nadzieję,ze już nic się nie zmieni :roll:

Posted

Witam Serdecznie,przepraszam że piszę na wątku Rino ale potrzebuję pomocy w założeniu wątku dla młodziutkiego ,maleńkiego pieska ,który trafił do Dębickiego azylu. Alf tak ma na imię to troszkę typ [I]Shih tzu , kiedy został przywieziony do schroniska to był w opłakanym stanie...Brudny, śmierdzący , z ogromnymi kołtunami,nie chodził bo kołtuny sprawiały mu ogromny ból. Teraz ,wykąpany, ostrzyżony,niestety to co zobaczyliśmy ukryte pod sierścią to wielki strup i rany!!! [B]Ale najgorsze jest to że Alf jest NIEWIDOMY[/B].To była najgorsza informacja, myśleliśmy że on po prostu ma zasłonięte oczka tymi kołtunami :(. Szukamy pilnie jakiegoś domku dla tego maleństwa, ponieważ wzroku nie da się już uratować...Proszę pomóżcie mi bo ja nie potrafię założyć wątku ani wkleić zdjęc. Zdjęcia Alfika prześlę na meila .
Wiola
[/I]

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Alfa można zobaczyć na Fb na naszym profilu Wolontariat Przytulisko Dębica tam jest przed i po obcięciu.[/QUOTE]

oprocz kota i jednego psa nie widzę żadnych zdjęć - czy macie profil publiczny? czy tylko znajomi widzą zdjęcia? bo jak tylko widoczny dla znajomych to i udostępnianie mija się z celem, bo nikt nie zobaczy zawartości zdjęć

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Alfa można zobaczyć na Fb na naszym profilu Wolontariat Przytulisko Dębica tam jest przed i po obcięciu.[/QUOTE]
Napisz moze do Kasi Strzeleckiej z Kociego Świata - plaskate psiaki mają tam szanse.

Posted

[quote name='andzia69']oprocz kota i jednego psa nie widzę żadnych zdjęć - czy macie profil publiczny? czy tylko znajomi widzą zdjęcia? bo jak tylko widoczny dla znajomych to i udostępnianie mija się z celem, bo nikt nie zobaczy zawartości zdjęć[/QUOTE]

Już zmieniłam ustawienia na fb, teraz można zobaczyć jak wygląda nasz niewidomy Alfik...

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Dziękuje za informację , będę pisać w sprawie Alfika. Na razie zabieram go do siebie,bo azyl to nie miejsce dla maleńkiego ,niewidomego pieska...Mam tylko nadzieję ,że moje psiaki zaakceptują nowego kolegę.[/QUOTE]
Mam nadzieję, ze wyczują kalectwo psiaka i dadzą mu spokój.

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Witam Serdecznie,przepraszam że piszę na wątku Rino ale potrzebuję pomocy w założeniu wątku dla młodziutkiego ,maleńkiego pieska ,który trafił do Dębickiego azylu. Alf tak ma na imię to troszkę typ [I]Shih tzu , kiedy został przywieziony do schroniska to był w opłakanym stanie...Brudny, śmierdzący , z ogromnymi kołtunami,nie chodził bo kołtuny sprawiały mu ogromny ból. Teraz ,wykąpany, ostrzyżony,niestety to co zobaczyliśmy ukryte pod sierścią to wielki strup i rany!!! [B]Ale najgorsze jest to że Alf jest NIEWIDOMY[/B].To była najgorsza informacja, myśleliśmy że on po prostu ma zasłonięte oczka tymi kołtunami :(. Szukamy pilnie jakiegoś domku dla tego maleństwa, ponieważ wzroku nie da się już uratować...Proszę pomóżcie mi bo ja nie potrafię założyć wątku ani wkleić zdjęc. Zdjęcia Alfika prześlę na meila .
Wiola
[/I][/QUOTE]

Zaraz biegnę na fb zobaczyć Misiaczka i udostępnie go na fb na naszej stronie. Niestety na dogo nie dam rady pociągnąć kolejnego wątku, bo już te które mam mieszają mi się i zaniedbuję je;( Ale na fb mogę u nas pociągnąć psiaka dalej:)

Spróbuj na fb napisać do KAsi Pisarskiej o udostępnienie Alfika- zawsze to więcej osób zobaczy. Czasami ją o to proszę i nigdy nie odmawia, a po jej udostępnieniu zawsze jest wzrost oglądalności a to większa szansa na dom!

Posted

[quote name='mama_Alfika']Poproszę o nr konta do wpłaty mojej deklaracji[/QUOTE]

RINO PRZEBYWA POD OPIEKĄ SMON :

69 1020 1811 0000 0402 0215 2437
PKO BP GDANSK 80-807 SMON dopisek KILLER z Kielc

Posted

[quote name='PaSja Hera']Jestem tam co drugi dzień i monitoruję sprawę kolejnego psiaka...ogrodzenia już nie ma ,kojec zdemontowany...

Asia z dt miała jakieś poważne problemy do rozwiązania w firmie i dlatego wizyta przełożona.Mówiła mi,że dzisiaj zamierza podjechac z Rinusiem do weta,mam nadzieję,ze już nic się nie zmieni :roll:[/QUOTE]

dziewczyny jakieś wiadomości ???????????

Posted

Hej ,mam takie wieśći z dt

"...Rino zamieszkał w domu. Bardzo mu się spodobało takie rodzinne życie :)) Nie odstepuje mnie na krok wciąż sie tuli, prosi o głaskanie i przutulanki. Chyba jest Mu dobrze z nami :)) niestety fotki są kiepskie. wet w poniedziałek , koniecznie bo bardzo sie drapie"

Niestety ,ale nie wiem czy wizyta w poniedziałek się odbyła,jak tylko będę wiedzieć napiszę...

[IMG]http://oi60.tinypic.com/luqyw.jpg[/IMG]

[IMG]http://oi61.tinypic.com/ay9dva.jpg[/IMG]

[IMG]http://oi57.tinypic.com/14ecfid.jpg[/IMG]

[IMG]http://oi58.tinypic.com/s3ov87.jpg[/IMG]