Neelith Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='madziakato']Dziękujemy bardzo:-) Zgadnijcie, kto mnie przywitał dziś rano, radośnie wychodząc z kojca na mój widok:-)?[/QUOTE] Ooooo, dobre wieści! Przy Tobie szybko dojdzie do siebie :) Quote
Mysza2 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='madziakato']Dziękujemy bardzo:-) Zgadnijcie, kto mnie przywitał dziś rano, radośnie wychodząc z kojca na mój widok:-)?[/QUOTE] Bardzo się cieszę:) Jeszcze Cię nie raz mile zadziwi:) Quote
Marta72 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 zapiuje wątek moja Szczęściarka awatarze tez jest z olkusza:( Nie ma porównania do psa który opuścił to miejsce dwa lata temu.... długa praca i dużo cierpliwości dużo miłości proszę bardzo o założenie suni adresówki!!! Nasze psy po przejściach mogą zachować się nieoczekiwanie pod wpływem różnych sytuacji a w panice ucieczka jest murowana pozdrawiam :) mam nadziję ze sunia powoli będzie czynic postępy !!:) Quote
Marta72 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='madziakato']Dziękujemy bardzo:-) Zgadnijcie, kto mnie przywitał dziś rano, radośnie wychodząc z kojca na mój widok:-)?[/QUOTE] no :) ja na merdeniecie czekłam 3 miesice:) merdnięce kikitkiem:) bo mojej suni ktoś odrąbał ogon, kawałek ucha i palec u przedniej łapki..... Quote
madziakato Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='Marta72']zapiuje wątek moja Szczęściarka awatarze tez jest z olkusza:( Nie ma porównania do psa który opuścił to miejsce dwa lata temu.... długa praca i dużo cierpliwości dużo miłości proszę bardzo o założenie suni adresówki!!! Nasze psy po przejściach mogą zachować się nieoczekiwanie pod wpływem różnych sytuacji a w panice ucieczka jest murowana pozdrawiam :) mam nadziję ze sunia powoli będzie czynic postępy !!:)[/QUOTE]Adresówka założona:-) Fajnie, że jesteś z nami:-) Quote
Marta72 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 no to jestem spokojna:) dobrego dnia dla sunieczki i jej pani:) Quote
madziakato Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 [quote name='egradska']Madziu, jak sobie radzicie?[/QUOTE]Małymi kroczkami , ale do przodu:-) Biegunka ustała, ale dalej załatwia się, nie tak jak powinna...Po posiłku zauważyłam, ze przez dłuższy czas bulgocze jej w brzuszku, pokłada się, jakby ją coś bolało(po każdym jedzeniu- i gotowane i karma sucha). Przez święta Ada poznała dużo nowych sytuacji- byliśmy w parku(strasznie się bała, było dużo ludzi i dzieci), u rodziny( kompletnie nie potrafi wchodzić i schodzić po schodach w bloku- strach ją paraliżuje , kładzie się i próbuje przegryźć smycz). Za to spacery do lasu są dla niej coraz przyjemniejsze- nawet próbuje troszkę biegać:-) Na placu stróżuje, szczeka, wita nas codziennie rano merdając ogonkiem i nieśmiało podchodząc, bardzo polubiła mojego Jacka, ładnie daje się wyczesywać, gorzej z wycinaniem dredów- nożyczki ją przerażają jeszcze, ale coś tam udało się wyciąć. Moim zdaniem jeździła samochodem, fajnie i grzecznie siedzi albo leży w bagażniku. Jest absolutnie łagodnym psem, zarówno do ludzi, jak i innych psów, jest uległa, dobrze odczytuje sygnały od moich psiaków, nie jest natarczywa ani agresywna. Zakochałam się po uszy już:-) Oby tylko była zdrowa! Quote
Marta72 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 fajnie że dobre wieści:) powoli serwuj jej nowości-niech się poczuje przy Tobie bezpiecznie:) Quote
madziakato Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Ada ma nową pasję z moim Łapkiem-bezłapkiem:-) Obszczekiwanie wszystkich i wszystkiego za płotem:-) Nie sądziłam, ze się dogadają tak szybko, a tu proszę- wspólna pasja zbliża:-) Quote
Marta72 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='madziakato']Ada ma nową pasję z moim Łapkiem-bezłapkiem:-) Obszczekiwanie wszystkich i wszystkiego za płotem:-) Nie sądziłam, ze się dogadają tak szybko, a tu proszę- wspólna pasja zbliża:-)[/QUOTE] pięknie:) :) Quote
Ayame Nishijima Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 :) cudna pina Cieszę się, ze tak trafiła. Trzymama kciuki za dalsze pstępy. Quote
Mysza2 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']:) cudna pina Cieszę się, ze tak trafiła. Trzymama kciuki za dalsze pstępy.[/QUOTE] Się przyłączam:) Quote
Neelith Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Świetna zgraja! Na ostatniej fotce ładnie razem pędzą :loveu: Quote
wolf122 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Szał :loveu::lol::lol: Fajna,szybka asymilacja :multi: Quote
madziakato Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 I nawet uchole coraz częściej oba stoją:-) Jest pięknym psem- zewnętrznie i w środeczku:-) Quote
madziakato Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Zapraszam, oby jej też się udało-http://www.dogomania.pl/forum/threads/252614-Zagłodzona-Onka-w-Olku-Potrzebne-deklaracje-na-karmę-i-weta Quote
Marta72 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='madziakato']I nawet uchole coraz częściej oba stoją:-) Jest pięknym psem- zewnętrznie i w środeczku:-)[/QUOTE] bardzo fajne zdjęcia! cieszę się,że tak dobrze wam idzie!!! pozdrawiam:) Quote
madziakato Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 Sąsiedzi i znajomi już nie mogą sobie wchodzić na plac do nas bez nas. Tylko "swoi" :-) Może to i lepiej:-) Quote
Recommended Posts