Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziakato']Dziękujemy bardzo:-)
Zgadnijcie, kto mnie przywitał dziś rano, radośnie wychodząc z kojca na mój widok:-)?[/QUOTE]

Ooooo, dobre wieści! Przy Tobie szybko dojdzie do siebie :)

Posted

Zgadnijcie, kto mnie przywitał dziś rano, radośnie wychodząc z kojca na mój widok:-)?[/QUOTE]
Bardzo się cieszę:)
Jeszcze Cię nie raz mile zadziwi:)

Posted

zapiuje wątek
moja Szczęściarka awatarze tez jest z olkusza:(
Nie ma porównania do psa który opuścił to miejsce dwa lata temu....
długa praca i dużo cierpliwości
dużo miłości

proszę bardzo o założenie suni adresówki!!! Nasze psy po przejściach mogą zachować się nieoczekiwanie pod wpływem różnych sytuacji a w panice ucieczka jest murowana

pozdrawiam

:)

mam nadziję ze sunia powoli będzie czynic postępy !!:)

Posted

no :)
ja na merdeniecie czekłam 3 miesice:)
merdnięce kikitkiem:) bo mojej suni ktoś odrąbał ogon, kawałek ucha i palec u przedniej łapki.....

Posted

[quote name='Marta72']zapiuje wątek
moja Szczęściarka awatarze tez jest z olkusza:(
Nie ma porównania do psa który opuścił to miejsce dwa lata temu....
długa praca i dużo cierpliwości
dużo miłości

proszę bardzo o założenie suni adresówki!!! Nasze psy po przejściach mogą zachować się nieoczekiwanie pod wpływem różnych sytuacji a w panice ucieczka jest murowana

pozdrawiam

:)

mam nadziję ze sunia powoli będzie czynic postępy !!:)[/QUOTE]Adresówka założona:-) Fajnie, że jesteś z nami:-)

Posted

[quote name='egradska']Madziu, jak sobie radzicie?[/QUOTE]Małymi kroczkami , ale do przodu:-)

Biegunka ustała, ale dalej załatwia się, nie tak jak powinna...Po posiłku zauważyłam, ze przez dłuższy czas bulgocze jej w brzuszku, pokłada się, jakby ją coś bolało(po każdym jedzeniu- i gotowane i karma sucha).
Przez święta Ada poznała dużo nowych sytuacji- byliśmy w parku(strasznie się bała, było dużo ludzi i dzieci), u rodziny( kompletnie nie potrafi wchodzić i schodzić po schodach w bloku- strach ją paraliżuje , kładzie się i próbuje przegryźć smycz). Za to spacery do lasu są dla niej coraz przyjemniejsze- nawet próbuje troszkę biegać:-) Na placu stróżuje, szczeka, wita nas codziennie rano merdając ogonkiem i nieśmiało podchodząc, bardzo polubiła mojego Jacka, ładnie daje się wyczesywać, gorzej z wycinaniem dredów- nożyczki ją przerażają jeszcze, ale coś tam udało się wyciąć.
Moim zdaniem jeździła samochodem, fajnie i grzecznie siedzi albo leży w bagażniku. Jest absolutnie łagodnym psem, zarówno do ludzi, jak i innych psów, jest uległa, dobrze odczytuje sygnały od moich psiaków, nie jest natarczywa ani agresywna.
Zakochałam się po uszy już:-)
Oby tylko była zdrowa!

Posted

Ada ma nową pasję z moim Łapkiem-bezłapkiem:-) Obszczekiwanie wszystkich i wszystkiego za płotem:-) Nie sądziłam, ze się dogadają tak szybko, a tu proszę- wspólna pasja zbliża:-)

Posted

[quote name='madziakato']Ada ma nową pasję z moim Łapkiem-bezłapkiem:-) Obszczekiwanie wszystkich i wszystkiego za płotem:-) Nie sądziłam, ze się dogadają tak szybko, a tu proszę- wspólna pasja zbliża:-)[/QUOTE]

pięknie:) :)

Posted

[quote name='madziakato']I nawet uchole coraz częściej oba stoją:-) Jest pięknym psem- zewnętrznie i w środeczku:-)[/QUOTE]

bardzo fajne zdjęcia!
cieszę się,że tak dobrze wam idzie!!!
pozdrawiam:)