gluchypies Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Tak, jestem za. Wstrzymałyśmy się ze względu na Riinę, ale sprawa się rozwiązała. Ja bym przelała Misi 300 - akurat 1/3 zabiegu i jesli mogę prosić to resztę na Chani,. Biuedula nie ma deklaracji,. Niby cos na koncie jeszcze jest, ale na kolejny miesiąc już może braknąć. Wszyscy za? Byłoby super wspomóc Misię kwotą 300 zł :) Czy nikt nie ma nic przeciwko? Jeśli nie, to zrobię przelewy. Quote
mdk8 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do schorowanych staruszków, które chcą jeszcze zaznać troszkę szczęścia przed śmiercią. http://www.dogomania.com/forum/topic/143221-tolek-za-stary-za-wielki-za-brzydki-na-dom/ Quote
gluchypies Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Zrobiłam przelewy dla Misi 300 zł oraz dla Chani 147,70 zł. Tym samym konto Mili i dzieciaczków zostało wyzerowane. Quote
Ayame Nishijima Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Byłam dziś na spacerze z Vuko. Urósł - jest prawie tak duży jak moja Kaori. Sierść ma na razie taką do 5 cm, ale miękusią - widać, że jeszcze mu urośnie :) Zjaśniał jak Erja, zrobił się z niego blondyn, choć od spodu kłaki rosną ciemne. Uszyska stoją - jak u mamy - a na nich pojawiają się frędzle długawej sierści. Strasznie jestem ciekawa co z niego wyrośnie. Jedno jest pewne - będzie piękny. Jest troche niepewny, bardzo się podporządkowuje, ale to jeszcze kwestia wieku. Za to rozpiera go energia. Bawić się, bawić i bawić :) Za to po weekendzie rozpoczyna profesjonalne szkolenie. Państwo sa w nim zakochani. Quote
gluchypies Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Piękny psiak z Vuko :) Ciekawe, jak duży jeszcze urośnie! Super, że zaczyna szkolenie, niech chłopak będzie grzeczny i ułożony :) Quote
elik Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Potwierdzam wpływ na konto Chani kwoty 147,70 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy :calus: :kiss_2: :Rose: Quote
Onaa Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Serdecznie dziękujemy za prezkazane dla małej Misi pieniażki :) :) :). Quote
gluchypies Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Bardzo dziękuję za potwierdzenia :) Quote
Zuzka2 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Potrzebuję kogoś z OLKUSZA do wizyty PA dla małej suczki. tel.668 718 974 Quote
Recommended Posts