San_(jagodowa:) Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Macho napisał(a):I Bucza i Wasyla ;) Macho,będzie mi Ciebie brakować...:-( :evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hahhaa, zrobisz im fryzure "na Nowinke"??:evil_lol: Juz Lorda obcielas na Nowinke hahahaha Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hahahah :eviltong: bo Lord to jej mlodszy brat... ;) ich nie bede CHYBA obcianala ;) a Lord Ci sie teraz nie podoba ? :( jeszcze sie za niego wezme...a te jego wlosiary przy d...tylku ;) Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Za niedlugo same Nowinki beda po ck biegaly;) a MAcho z metrem i nozyczkami hahaha Elmirka;) Quote
Macho Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hahahahaha :lol: :eviltong: sie usmialam ;) Elmirka...chyba cos z niej we mnie jest :eviltong: :oops: Quote
Ana_Zbyska Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzisiaj dokladnie Lorda friz obejrzalam, to jest takie specjalne ciecie :lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [LEFT]Buczo,Ty się godzisz na to, żeby te ciotki zamiast o Tobie rozmawiały o Lordzie?:razz: :mad: :eviltong: [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Buczo mój wariat kochany przyszedł wczoraj tylko sie do mnie przywitać a potem schował sie w budzie i nie reagował na wołanie :( Jakiś taki smutny był :( Aż mi sie smutno zrobiło :( Cioteczki czy u niego wszystko ok?! Nie licząc tych ostatnich incydentów... :angryy: Quote
Ana_Zbyska Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hmm..nie zauwazylam, zeby Buczo sie dziwnie zachowywal.. Dzisiaj chyba przez 10 min probowalam Go zagonic do kojca, a on ucieczke przede mna, traktowal jako wspalaniala zabawe hje hje;) Quote
BosiaB_86 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No mam nadzieje, że z nim wszystko ok... Może to było spowodowane tym, że zawsze wygłupiamy sie w boksie a w niedziele nie miałam możliwości wejść do środka?! :( :shake: Oby... Quote
Macho Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja tez nie zauwazylam zeby Buczo byl smutny ;) Quote
marillka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 zapraszam biegnij na pierwszą - potrzebujesz domku :Dog_run: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [LEFT]Buczek - sraczek na pierwszą:evil_lol: [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Buczuś - wariacie mój kochany :loveu: mam nadzieje, że gdy następnym razem tu wejde przeczytam wieści o tym jak szalejesz w SWOIM własnym domku?! 3mam za to mocno :kciuki: POWODZENIA Quote
marillka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Buczek - sraczek na pierwszą:evil_lol: czemu sraczek????????? ma rozstrój żołądka ?? Quote
San_(jagodowa:) Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 marillka napisał(a):czemu sraczek????????? ma rozstrój żołądka ?? Ano trafiło mu się;) Ale sytuacja opanowana;) Quote
Macho Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Hehehe ;) kazdemu moze sie zdarzyc... ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [LEFT]Wędrujemy na górę![/LEFT] Quote
Ana_Zbyska Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Buczo to jest serio wariat. Dzisiaj wykladalismy slome do budek.Wchodze do Akii i Bucza, Akii ladnie sianka wlozylam, wiec nadszedl czas na bude Bucza. Ten wskoczyl na bude i chcial mi na plecy skoczyc!I mnie straszyl, podbiegajac jak i ja podchodzilam, a jak go chcialam zlapac, to uciekal. Mial swietna zabawe;) Quote
marillka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a jak cię straszył? - tym że ci wskoczy na plecy? on duzy jest zapraszam biegnij na pierwszą :Dog_run: Quote
Ana_Zbyska Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No straszyl, tak czasami mozna kogos straszyc, ze sie np czyms chcce rzucic, tak on straszyl mnie tym, ze chcce mi skoczyc na plecy. Gdybym byla schylona i on by mi na plecy skoczyl, mogloby sie to dla mnie zle skonczyc,.. Quote
Recommended Posts