BosiaB_86 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A do Buczusia nikt nie zagląda :placz: HOOOOOOPamy kochanie :laola: Quote
San_(jagodowa:) Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [LEFT]Buczątko na pierwszą! [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [LEFT]Hopsniemy Bucza!;) [/LEFT] Quote
Macho Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 wlasnie o to chcialam zapytac ;) nie bylo mnie kilka dni i jestem do tylu z nowosciami ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [LEFT]Buczo jak zawsze pełen werwy i ochoty do szaleństw:lol: [/LEFT] Quote
marillka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Buczo - wulkanie energii (to chyba jego drugie imię) na pierwszą wędruj pokaż się jaki piękny jesteś Quote
Macho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzis czekalam przed brama jak nienormalna....Buczo nie chcial dac sie zlapac ;) czekalam bo bylam z innym psem... istalam i stalam...a on sobie biegal..a co tam...ja mam czas nie ?;) Quote
Tina:) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ty masz czas a Buczo chcial se pobiegac jeszcze!:P co Ty Go obchodzisz?:P bylas zajeta innym psem...:P Quote
Macho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ale chcialam wejsc po innego psa, ktory tez musial do weta jechac :eviltong: ja mam czas...auto nie :eviltong: :eviltong: Quote
Tina:) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ano:P Ale Buczo i tak chyba roznicy nie widzial:P Quote
marillka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a czemu musiałaś czekać aż Buczo zostanie złapany? on nie lubi innych psów czy ten z którym byłaś nie lubi czy raczej ten którego dopiero miałaś wziąć ? Quote
San_(jagodowa:) Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [LEFT]Buczo raczej nie przepada za samcami...;) Poza tym,jeśli Macho była u weta np.z Romkiem,to jest to dodatkowy powód, żeby nie dopuścić do spotkania piesów - Romek jest chory na nużycę. Jeszcze poza tym pies,który był w lecznicy przynosi ze sobą mnóstwo obcych zapachów, inne psy muszą sobie "przypomnieć", że to na pewno "swój";) [/LEFT] Quote
marillka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dzieki że mi wyjaśniłaś dużo trzeba wiedzieć .... dobrze że tam jesteście Quote
Macho Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 wlasnie, San dzieki za wyjasnienie ;) ja bym tego tak fajnie nie napisala :eviltong: Quote
Recommended Posts