San_(jagodowa:) Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Buczo to około 5- letni, średniej wielkości pies. Ma czarną, dłuższą,lekko kręconą sierść. W Azylu Cichy Kąt przebywa już od kilku lat. Jest bardzo energiczny, uwielbia się bawić i biegać. Marzy o kimś z kim będzie mógł pójść na spacer, pobawić się, kimś kto zapewni mu opiekę i nigdy już nie zawiedzie. Buczo nie toleruje innych samców, dobrze dogaduje się z suczkami. Buczem mogłaby się zaopiekować osoba (rodzina) która nie ma raczej małych dzieci -mógłby nie znieść ich „pieszczot”,poza tym jest zbyt żywiołowy i mógłby niechcący zrobić dziecku krzywdę. Buczo jest bardzo zwariowany ;) – przepada za aportowaniem piłki i zabawami, mógłby ganiać za zabawkami godzinami – niestety my nie mamy tyle czasu aby spełnić tę potrzebę. To pies bardzo żywy, wymagający wiele uwagi. Doskonale czułby się w domku z ogródkiem, gdzie mógłby szaleć i gonić. Raczej nie nadaje się do małego mieszkania. Buczo może też zamieszkać w kojcu. Gdy tylko zdobędzie się jego zaufanie będzie wiernym i wesołym przyjacielem. Ciągle mamy nadzieję, że Buczo znajdzie opiekuna, który go pokocha i podaruje mu dom. Buczo jest zaszczepiony i wykastrowany. Potrafi chodzić na smyczy. Buczo na adopcje.org: http://www.adopcje.org/adopcja5874.html Quote
israel Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No i Buczo doczekal sie watku :) naprawde super psina ;) mozna sie zapisywac w kolejce po Bucza :) Quote
BosiaB_86 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No nareszcie nasz kochany wariat ma swój wątek na Dogo :razz: Buczo to na prawdę kochany i przesympatyczny psiak :) Jeden z moich pupili w CK[SIZE=2] Niesamowicie wesoły i zwariowany z niego psiak, uwielbia sie bawić, skakać po ludziach ;) :evil_lol: Jedyną jego wadą jest to, że ucieka na widok szczotki ;) :diabloti: Ten psiak na prawdę zasługuje na dobry, kochający dom!! Już większość swojego życia spędził w schronisku a nadal nie traci nadziei na lepsze jutro... Więc nie zawiedźmy go [SIZE=3]POMÓŻMY MU SPEŁNIĆ JEGO MARZENIE O WŁASNYM DOMU!! PS Cioteczko San skąd masz taką uroczą fotke Bucza - chodzi mi o drugą od góry?! :razz: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Buczo na adopcjach: http://www.adopcje.org/adopcja5874.html Cioteczko Bosiu,o fotki możesz sie uśmiechnąć do naszego niezawodnego Strongmana:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [LEFT]NIKT NIE ODWIEDZA BUCZA!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: [/LEFT] Quote
irysek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 przystojniacha z tego bucza, ja niestety nie moge go przygarnac, ale podrzuce ... Quote
Macho Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 haaaa odwiedzac bedzie...ale teraz zauwazylam ze Buczo ma watek :D :) Quote
San_(jagodowa:) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [LEFT]Rutynowe podbijanie:roll::shake: Ehhh,te domki są ślepe... [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Macho napisał(a):Buczo dzis byl na kastracji :D :) Dobrze mu tak:evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hehe cioteczki ale wy bez serca jesteście :eviltong: Troche litości dla Bucza ;) a tak swoją drogą to może sie trochę uspokoi wreszcie?! :evil_lol: Przystojniak Buczo sie przypomina :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run::Dog_run: Quote
israel Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Kochany Buczo trzymam za Ciebie kciuki. Myslalem ze Ci pomagam - okazuje sie ze szkodzilem - przepraszam... Quote
San_(jagodowa:) Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [LEFT]No to go podniesiemy! [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [LEFT]I znów podnosimy! [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Buczuś mój kochany wariacie :loveu: jojka ci obcięli a ty dalej taki szalony jesteś jak byłeś :evil_lol: ;) Ehh jak ja cię uwielbiam :loveu: Quote
Macho Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Buczo zostal znow sam....jego wspollokatorka pojechala do domku(po 6 latach w CK!! :) ) i zostal sam...biedaczysko... Quote
San_(jagodowa:) Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [LEFT]On sam jest w CK niewiele krócej...:-( [/LEFT] Quote
Tina:) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 O, co ja tu widze! Buczo ma watek! :lol: No nareszcie!:) wiec podrzucam naszego pieknego czarnulka! :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Buczuś mój kochany wariacie :loveu: w niedziele znów sie zobaczymy i poszalejemy trochę razem ;) :evil_lol: A tym czasem HOOOOOOPamy :laola: Quote
San_(jagodowa:) Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [LEFT]To co,podskoczymy?;) [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Skaczę i skaczę i nikt mnie nie widzi... W dodatku znów jestem sam w kojcu, bo moja koleżanka poszła do domu. Ale ja się nie będę przejmował, tylko znów podskoczę! Quote
Recommended Posts