Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo nie ma możliwości dotknięcia go, wyprowadzenia z kojca ani przeprowadzenia badania "na trzeźwo" - przy próbie dotknięcia lub zbytniego zbliżenia się wyskakuje z zębami.

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma sensu ryzykować, nie wiadomo jak zachowa się Murzynek przy wejściu i wyjściu z auta, no i oczywiście w lecznicy.
Myślę, że to dobry pomysł, jeśli chodzi o Murzynka.

Posted (edited)

[quote name='bela51']Biedny,skrzywdzony psiaczek.
Czy ma juz imie, czy zostaje Murzynkiem, bo w dzisiajszych czasach to mocno niepolityczne imie;)[/QUOTE]
Imię Belciu najmniej w tym wszystkim ważne, na wątku niech zostanie może Murzynkiem, tak go nazywali mieszkańcy ulicy,
a Emilka niech go nazywa jak jej pasuje, żeby się jej nie myliło:):):).
Najważniejsze, żeby z łapiną było ok i żeby się otworzył:)

[quote name='Panna Marple']Też uważam, że zastrzyk to jedyne wyjście. Nawet jeśli nie pogryzie, to byłby mega zestrachany; nie ma po co stresować go jeszcze bardziej.
Prosić o numer konta:cool3:[/QUOTE]
Dokładnie Aniu, tym bardziej, że i tak trzeba to zrobić aby go prześwietlić, więc po prostu dostanie zastrzyk pół godziny wcześniej.
A że by pogryzł to więcej jak pewne.
Konto już wysyłam Aniu, na razie moje , jak uprosimy kogoś o prowadzenie księgowości to wszystko przekażę.
I nie wiem już jak Ci dziękować:Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Mysza2
Posted

Na konto Murzynka wpłynęło 40 zł od cioci Andegawenki z bazarku Ewy Gonzales :loveu::loveu::loveu:
Bardzo pięknie obu ciociom dziękujemy :Rose::Rose::Rose::Rose:
Rozliczenie w 5 poście

Posted

I ja uważam, że podanie tabletki przed podróżą do weterynarza to dobry pomysł. I tak musiałby ją dostać, więc po prostu dostanie ją troszkę wcześniej...Nie wyobrażam sobie tego inaczej, skoro on bidoczek taki wystraszony, nawet się dotknąć nie daje :(

Posted

Dzielne dziewczyny, że złapały tego bidaka. Trzymam kciuki za pomyślną wizytę i optymistyczną diagnozę. Po zapłaceniu wszystkich moich deklaracji zobaczę ile dam rady posłać Murzynkowi, już teraz proszę o numer konta

Posted

[quote name='Panna Marple']Poleciała kasa dla Murzynka:lol:[/QUOTE]
Aniu :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='paula_t']I ja uważam, że podanie tabletki przed podróżą do weterynarza to dobry pomysł. I tak musiałby ją dostać, więc po prostu dostanie ją troszkę wcześniej...Nie wyobrażam sobie tego inaczej, skoro on bidoczek taki wystraszony, nawet się dotknąć nie daje :([/QUOTE]
Niestety nie daje, zapowiada się na dłuższą socjalizację:(

[quote name='agat21']Dzielne dziewczyny, że złapały tego bidaka. Trzymam kciuki za pomyślną wizytę i optymistyczną diagnozę. Po zapłaceniu wszystkich moich deklaracji zobaczę ile dam rady posłać Murzynkowi, już teraz proszę o numer konta[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy kochana, a nawet jakbyś nie dała rady posłać to bądź z nami na wątku :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Zaglądam do strachulca ;)[/QUOTE]
Zaglądaj Wanduś:):)

A ja melduję, że na koncie Murzynka
10 zł od Iv_ z bazarku Ewy Gonzales :loveu::loveu:
6 zł od Havanka z bazarku Ewy Gonzales :loveu::loveu:

Posted

Czas pokaże jak to będzie z naszym chłopczykiem.
Bardzo cieszy nas fakt, że dużo ludzi dzwoni z jego ulicy i pyta o niego :):):)
Najczęściej Pani, która pomogła nam go złapać :):):)

Posted

Nas to też cieszy, nie byli z tych co to tylko chcą żeby z oczy im zniknęło i po sprawie.
Pytają gdzie jest, co z łapą:), czy na pewno do schronu nie poszedł:)

A na konto Murzynka wpłynęło 200 zł od Panna Marple
Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='AgusiaP']Czas pokaże jak to będzie z naszym chłopczykiem.
Bardzo cieszy nas fakt, że dużo ludzi dzwoni z jego ulicy i pyta o niego :):):)
Najczęściej Pani, która pomogła nam go złapać :):):)[/QUOTE]

Dobrze, że ludzie o niego dbali, dokarmiali, a teraz martwią się i zastanawiają co u niego, bo niestety ale większość takiego psiaka traktuje jako problem i jak najszybciej takiego problemu chce się pozbyć...:shake:

Posted

Na konto Murzynka dzisiaj wpłynęło:
6 zł od Jolantina z bazarku Ewy Gonzales:lol:
100 zł od Pani Mirusi z ulicy Laski :)
Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Rozliczenie w 5 poście na 1 stronie:)