Jenny19 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Przepraszam za mały off ale... Poszukuję pilnie kogoś z dobrym aparatem kto mógły zrobić ładne zdjęcia naszemu podopiecznemu, Dragonowi, który od grudnia 2013 przebywa w hotelu Psia Kraina k. Gliwic. Odzew na ogłoszenia znikomy a Dragon jest gotowy do adopcji. Zwrócę koszty paliwa, mogę tez ewentualnie coś zapłacić za samą sesję np na innego psiaka, może na Murzynka;) . Może znajdę tutaj kogoś kto mógłby nam pomóc? Quote
AgusiaP Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ja niestety ja nie znam nikogo kto ma dobry sprzęt do zdjęć. Mam filmiki naszego Maurznaka, ale nie potrafię ich wstawić... :( może mogę komuś je przesłać na maila? ;) Quote
Mysza2 Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Agunia udało mi się wprawdzie zalogować, ale o wstawieniu filmików nie ma mowy. Wstawię w niedzielę jak wrócę:) Rozmawiałyśmy z Panią Ulą, u Murzynka wszystko dobrze:) Quote
halszka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Mysza2 napisał(a): Rozmawiałyśmy z Panią Ulą, u Murzynka wszystko dobrze:) i to najważniejsze :thumbs: Quote
andegawenka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Mysza2 napisał(a):Agunia udało mi się wprawdzie zalogować, ale o wstawieniu filmików nie ma mowy. Wstawię w niedzielę jak wrócę:) Rozmawiałyśmy z Panią Ulą, u Murzynka wszystko dobrze:) Rankiem:razz: bo się nie możemy doczekać:loveu: Quote
AgusiaP Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Mysza2 napisał(a):Agunia udało mi się wprawdzie zalogować, ale o wstawieniu filmików nie ma mowy. Wstawię w niedzielę jak wrócę:) Rozmawiałyśmy z Panią Ulą, u Murzynka wszystko dobrze:) Uff to dobrze Elunia ;) Ja oszaleję z tym sprzętem w pracy ... internet chodzi mi strasznie wolno:angryy: Też rozmawiałam wczoraj z panią Ulą ;) Quote
AgusiaP Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ponieważ nie potrafię filmików zamieścić, Marta wysłała mi takie zdjęcia Murzynka :):):) ale szaleją :lol::lol::lol: Quote
Toska1 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 ale wojownik z Murzynka :) skoro tak się bawi , to chyba z łapką dobrze i nie czuje bólu ? Quote
Mysza2 Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Rzeczywiście szaleją:):) Zobaczymy co dr powie na wizycie kontrolnej. Quote
paula_t Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ja tu widzę jakieś wariactwa niezłe:razz: Już chyba cooooraz lepiej z łapinką :) Quote
AgusiaP Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Musimy wierzyć, że będzie dobrze i wysyłać pozytywne myśli :) Quote
Pysia Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Kochaniutkie moje no. Szukam osoby która mogłaby zrobić wizyte p/a w Zagórzu . Blisko placu papieskiego. W sumie po drugiej stronie ulicy od Magneti Marelli. Dla mojej tymczasowej Pepsi. Od 2 tyg. szukam wśród sosnowiczan i jakaś kicha! Zdumiewa mnie to.... Quote
Toska1 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Mysza2']Rzeczywiście szaleją:):) Zobaczymy co dr powie na wizycie kontrolnej.[/QUOTE] a kiedy ta wizyta ? Quote
Mysza2 Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Toska1']a kiedy ta wizyta ?[/QUOTE] Za tydzień w środę. Murzynek został dzisiaj w domu sam na 1,5 godziny: - zdjął firankę, ale nie calą, tylko z części żabek - wybebeszył kosz na śmieci, ale nic ciekawego tam nie było - podziurawił ceratę ze stołu, ale tylko troszkę Chyba nie lubi sam zostawać:) A tak poza tym to wszystko ok:diabloti: Quote
AgusiaP Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Chyba się chłopak troszeczkę nudził:diabloti: Quote
andegawenka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Mysza2']Za tydzień w środę. Murzynek został dzisiaj w domu sam na 1,5 godziny: - zdjął firankę, ale nie calą, tylko z części żabek - wybebeszył kosz na śmieci, ale nic ciekawego tam nie było - podziurawił ceratę ze stołu, ale tylko troszkę Chyba nie lubi sam zostawać:) A tak poza tym to wszystko ok:diabloti:[/QUOTE] :roflt:sorry ale rozwalił mnie ten meldunek. Przyznasz Elu że taki do końca łobuziak nie jest:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Taki do końca to nie:):) (bo jeszcze trochę inwalida:evil_lol:) Quote
paula_t Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 A to menda jedna:mad: Ale z racji tego, że jak to piszesz "inwalida", to można wybaczyć ;) Quote
andegawenka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='paula_t']A to menda jedna:mad: Ale z racji tego, że jak to piszesz "inwalida", to można wybaczyć ;)[/QUOTE] No przeca nie dokończył dzieła. Troszku zostawił.......na potem :p Quote
Panna Marple Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Strach się bać, co będzie jak wyzdrowieje:diabloti: Quote
Mysza2 Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='Panna Marple']Strach się bać, co będzie jak wyzdrowieje:diabloti:[/QUOTE] Strach Aniu:):) Ale Pani Ula z rodziną to bardzo wyrozumiali i psiolubni ludzie. Takie atrakcje przyjmują na klatę z pobłażliwym uśmiechem i wyrozumiałością. Szkoda, że nie możecie usłyszeć jak Pani Ula o tym opowiadała, tak ciepło i normalnie:) Quote
AgusiaP Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Mysza2']Strach Aniu:):) Ale Pani Ula z rodziną to bardzo wyrozumiali i psiolubni ludzie. Takie atrakcje przyjmują na klatę z pobłażliwym uśmiechem i wyrozumiałością. Szkoda, że nie możecie usłyszeć jak Pani Ula o tym opowiadała, tak ciepło i normalnie:)[/QUOTE] Bo to kochana kobitka jest ;) Quote
Recommended Posts