Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

togaa, pilnie proszę o pw, w sprawie Irysa, nie wiem czemu ja się nie mogę z tobą w ten sposób skontaktować :/

Przykro mi, ale nie mam żadnych nowych  inf. dotyczących losów Irysa.

U 'dziada" psa nie ma .

Kojec wysprzątany, w budzie poskładane gary.

Z wiosną  zapewne "zamieszka" tam kolejny pies. który po sezonie działkowym wróci do schronu.

Kontakt do mnie ; [email protected]. tel.502329612

a3837b2d24e6f32bmed.jpg

Posted

Tak myślałam, ze baby z biura w kulki lecą... zreszta na logike, taki chłop by poszedł kilka dni po oddaniu psa po rozum do głowy i wziął psa z powrotem?

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Togaa telefonicznie, stwierdziła że mamy połowiczny happy-end na tym wątku. Sprostuję tą informację. Mamy całkowity happy-end, 100% . Okazało się, że Irysiątko (teraz przemianowany na Bandziora ^^) mieszka sobie po "pańsku" w porównaniu z tym, co miał wcześniej, M3 dzielone z ludźmi, w Bielsku. Powiedzmy, że adoptowała go rodzina "znajomej znajomej". Świat zdecydowanie jest za mały :). Jeśli się uda, to po powrocie z Reicha spróbuję także i tam zahaczyć o fotki, planując trasę wizyt poadopcyjnych reksiowych adopcji.

Posted

ojej cudnie

o co z tą oneczką?

Lara, czyli poprzedniczka Irysa, z tego samego łańcucha - i z tego samego schroniska - znalazła swoj dom już w czerwcu... Strona siódma tego wątku.