ewunian Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Chyba nadal, nie mam możliwości sprawdzić. Ja nadal w Reichu siedzę. Wracam po Nowym roku. Quote
ewunian Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 togaa, pilnie proszę o pw, w sprawie Irysa, nie wiem czemu ja się nie mogę z tobą w ten sposób skontaktować :/ Quote
togaa Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 togaa, pilnie proszę o pw, w sprawie Irysa, nie wiem czemu ja się nie mogę z tobą w ten sposób skontaktować :/ Przykro mi, ale nie mam żadnych nowych inf. dotyczących losów Irysa. U 'dziada" psa nie ma . Kojec wysprzątany, w budzie poskładane gary. Z wiosną zapewne "zamieszka" tam kolejny pies. który po sezonie działkowym wróci do schronu. Kontakt do mnie ; [email protected]. tel.502329612 Quote
ewunian Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Tak myślałam, ze baby z biura w kulki lecą... zreszta na logike, taki chłop by poszedł kilka dni po oddaniu psa po rozum do głowy i wziął psa z powrotem? Quote
ewunian Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Wczoraj rozmawiałam z Togaa telefonicznie, stwierdziła że mamy połowiczny happy-end na tym wątku. Sprostuję tą informację. Mamy całkowity happy-end, 100% . Okazało się, że Irysiątko (teraz przemianowany na Bandziora ^^) mieszka sobie po "pańsku" w porównaniu z tym, co miał wcześniej, M3 dzielone z ludźmi, w Bielsku. Powiedzmy, że adoptowała go rodzina "znajomej znajomej". Świat zdecydowanie jest za mały :). Jeśli się uda, to po powrocie z Reicha spróbuję także i tam zahaczyć o fotki, planując trasę wizyt poadopcyjnych reksiowych adopcji. Quote
ewunian Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Pozdrowienia od Irysa. Jest na idealnym miejscu teraz. Znaczy, na łóżku xD Quote
mar.gajko Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Ewuniu, to miód na serce. Miód. Trochę jasniej się robi w duszy. Dziękuję. Quote
Gabi79 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Dawno nie zaglądałam na ten wątek. Irysek na łóżku, jaki zadowolony!!! Ale się cieszę!!! Quote
ewunian Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 ojej cudnie o co z tą oneczką? Lara, czyli poprzedniczka Irysa, z tego samego łańcucha - i z tego samego schroniska - znalazła swoj dom już w czerwcu... Strona siódma tego wątku. Quote
togaa Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Najpiękniejszy świąteczny prezent. Dzięki wielkie ewunian za tak krzepiące wieści. Quote
Recommended Posts