Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Alu... ja nigdy nie wątpiłam.... w Twoją powagę [/COLOR][/B]

[/quote]
:roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]...uffff a już sie wystraszyłam ,że ścięłam glupa...

dopsz ...że czerwona obróżka [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B];)a nie czerwona torebka ....
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]DObry dzień wpadłam oznajmić iż bede tu koło godziny 15 -16 i chce dostać ferbatu, najlepiej jakąś aromatyczną typu chibiskus:evil_lol:
no to wsio co chciałam powiedzieć:lol:
dowidzenia:eviltong:[/B][/COLOR]

:diabloti:[COLOR=DarkOrange][B]A[/B][B]XE[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]...uffff a już sie wystraszyłam ,że ścięłam glupa...
dopsz ...że czerwona obróżka [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B];)a nie czerwona torebka ....
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]no no...:cool3:
torebki jej nie kupię ;) nie będę z niej przecieć głupa robić :evil_lol: już wystarczająco jest niezrównoważona :evil_lol: :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']byłam widziałam i chce jeszcze :multi::multi::multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple] witaj Ewcia:)
"jeszcze" jest uzależnione od Bimbrowej;) my nie posiadamy fot spacerowych Bimbrowo-Zuzkowych:shake:
ale posiadamy jeszcze wakacyjne... duuuużooooo!! :loveu: i przybędziemy z nimi wiecczorkiem:)

[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]przyszlam nagadac ze 3 strony :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]noo... wreszcie :cool3: :loveu:
witaj Madzialeno odległa nam baaardzoooo :)
kiedy powracasz?:)

[/COLOR][/B][quote name='an_bzik']A ja przyszłam powiedziec dobranoc od siebie i swojego snobistycznego psa. Dobranoc, Basiu i Zuzo!
[/quote]
[B][COLOR=Purple]a ja mówię sonecznie... dzień dobeeereeek!! :p

[/COLOR][/B][quote name='Dominiqa'][URL]http://img293.imageshack.us/my.php?image=img0223iy2.jpg[/URL]

nam sie tu bardzo podoba!:D[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaaajcieeee!! :p
ooo maaatkooo... ale stare zdjęcie wykopałaś :evil_lol:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]DObry dzień wpadłam oznajmić iż bede tu koło godziny 15 -16 i chce dostać ferbatu, najlepiej jakąś aromatyczną typu chibiskus:evil_lol:
no to wsio co chciałam powiedzieć:lol:
dowidzenia:eviltong:[/B][/COLOR] [/quote]
[B][COLOR=Purple]witaankooo:)
niee no.. Ty to sobie pory odwiedzin wybierasz :cool3:
chyba zacznę zabierać czajnik do tramwaju :diabloti: zapowiadasz się na takie godziny, co ja z pracy wracam na ogół :eviltong:
przyjdź później ;) będzie też ciasto z gruszką:) piekłam wczoraj:loveu:
a herbaty z hibiskusem nie mam:roll: mam czerwoną, zieloną, normalną, owocową (ale bez hibiskusa;) ) - wybieraj, co tam chcesz:)

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi:
i jak tam "popsuta" Zuzka się ma?[/quote]
[B][COLOR=Purple]heej Bimberki:)
aa... "popsutej" Zukowej nie chciało się dzisiaj coś tyłka zwlekać na poranne spacerro:lol: ale pewnie, jak wrócę po pracy, to już się naprawi i pójdziemy na łąki poszaleć[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple];)

[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]doberek zuzankowe :multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]:razz:spicie jeszcze czy co?? :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]doberek:)
no masz.... ależ wymyśliła :cool3: ja od 7 ciężko pracuję :cool3: a dzisiaj przed 5 wstałam - masakryczna godzina :shake:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witajcie Zozosławy ;) :evil_lol:
Jak zdróweczko? :cool3:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]witanko[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple] u mnie zdróweczko ok, Zuzka rozleniwiona.... mnie też się nic nie chce, a muszę tyrać :roll: nie lubię poniedziałków :shake:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']

[B][COLOR=purple]noo... wreszcie :cool3: :loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]witaj Madzialeno odległa nam baaardzoooo :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]kiedy powracasz?:)[/COLOR][/B]

[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka 5 wrzesnia kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]chyba ze kupie klocusiowi na 6te urodzinki :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=purple]doberek:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]no masz.... ależ wymyśliła :cool3: ja od 7 ciężko pracuję :cool3: a dzisiaj przed 5 wstałam - masakryczna godzina :shake:[/COLOR][/B]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]oszalalas?? :crazyeye: praowac w poniedzialek?? :shake::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka 5 wrzesnia kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]chyba ze kupie klocusiowi na 6te urodzinki :roll:
[COLOR=Red]kochanieńka Madzialeno :grins:....a nie przypadkiem :hmmmm: października :grins:
kup kup ....mówię Ci kup mu kompecka :loveu::loveu::loveu:[/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]oszalalas?? :crazyeye: praowac w poniedzialek?? :shake::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no własnie kto to widział ........PRACOWAĆ:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

cześć Basiu :hand:
to Ja najpoważniejsza w świecie .....Alicja :oops:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kochanieńka Madzialeno :grins:....a nie przypadkiem :hmmmm: października :grins:
kup kup ....mówię Ci kup mu kompecka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrzesia.... poprosilam o azyl polityczny i zostaje tu na rok :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]kupie... zara po powrocie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrzesia.... poprosilam o azyl polityczny i zostaje tu na rok :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]kupie... zara po powrocie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:o masz ....a pisałam nie proś o Azyl ......o azyl proszę te co na pontonach przez morze pływali .....

:mdleje: jaka TY koffana dla Klocusia jesteś:loveu: ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka 5 wrzesnia kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]chyba ze kupie klocusiowi na 6te urodzinki :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]oszalalas?? :crazyeye: praowac w poniedzialek?? :shake::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]września?? :crazyeye: w głowie Ci się przewróciło, żeby nas na tak długo opuszczać :cool3: :evil_lol: rok czasu.... boszzz.... zatęsknimy się na śmierć :diabloti:

kup Klockowi kompika, kuuup:loveu::multi:

ano.. taka ja goopia, pracuję zaraz po niedzieli...:roll: zmuszają mnie!:-( nie do pomyślenia, co nie?:shake: też bym wolała zacząć od środy :placz:

chcę do dooomuuuuuu!! ocka mnie bolą od kompika jusss.... chcę spaaaaććććć :placz:

[/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no własnie kto to widział ........PRACOWAĆ:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
cześć Basiu :hand:
to Ja najpoważniejsza w świecie .....Alicja :oops:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]hejka nigdy nie uśmiechająca się, nigdy nie żartująca Alusiu :diabloti: :multi:
noo... straszne to jest, że inni odpoczywają, a ja tyrać muszę :placz:
niech mnie ktoś stąd zabierzeeeeeeee :placz: w domu pieso mój kochany.... i ciasto gruszkowe... a ja tu siedzę :placz:straaaszzzzzneee:placz: przełokrutne rzeczy mnie spotykają od samego poniedziałku... i już jeden ciul mnie wnerwił :mad:
niech mnie ktoś przytuliii :-(

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]września?? :crazyeye: w głowie Ci się przewróciło, żeby nas na tak długo opuszczać :cool3: :evil_lol: rok czasu.... boszzz.... zatęsknimy się na śmierć :diabloti:
[FONT=Arial][COLOR=Red]raz się udało Madzialenie nakłamać ;)...wraca 5 październkia ...a samolot ląduje :eviltong::eviltong:23.35...;)
my jak my:razz::razz:potęskniłybyśmy se cuzamen do qpy ...ale ONA by się też za nami zatęskniła :loveu:na jAMENt[/COLOR][/FONT]

kup Klockowi kompika, kuuup:loveu:
[FONT=Arial][COLOR=Red]obiecała ....to chyba qpi ;)[/COLOR][/FONT]

ano.. taka ja goopia, pracuję zaraz po niedzieli...:roll: zmuszają mnie!:-( nie do pomyślenia, co nie?:shake: też bym wolała zacząć od środy :placz:

chcę do dooomuuuuuu!! ocka mnie bolą od kompika jusss.... chcę spaaaaććććć :placz:
[FONT=Arial][COLOR=Red]wracaj do domecku .....[/COLOR][/FONT]

[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]hejka nigdy nie uśmiechająca się, nigdy nie żartująca Alusiu :diabloti: :multi:
[COLOR=Red][FONT=Arial]:oops::p...nio zgadłas ....[/FONT][/COLOR]
noo... straszne to jest, że inni odpoczywają, a ja tyrać muszę
niech mnie ktoś stąd zabierzeeeeeeee :placz: w domu pieso mój kochany.... i ciasto gruszkowe...
[FONT=Arial][COLOR=Red]mniam ....ciasto [/COLOR][/FONT]
a ja tu siedzę :placz:straaaszzzzzneee:placz: przełokrutne rzeczy mnie spotykają od samego poniedziałku... i już jeden ciul mnie wnerwił :mad:
[FONT=Arial][COLOR=Red]dawaj go TU :mad::mad:[/COLOR][/FONT]
niech mnie ktoś przytuliii :-(

[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam .....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka [COLOR=Red]5 wrzesnia[/COLOR] kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

o widzę, ze ktoś tutaj jeszcze niedospał i ma ciężki poniedziałek:diabloti::diabloti::diabloti:

a ja od 5:30 na nogach, co za koszmar:placz:

Posted

napisalam caly elaborat......ale postanowilam nie dolewac oliwy do ognia bo moje poglady na pewne poruszone tu kwestie sa naprawde bardzo radykalne, moze wynika to z faktu ze mieszkam tu gdzie mieszkam , nie wiem a moze po prostu troche mysle.....
tak wiec powitam tylko wszystkich cieplutko i znikam uspokoic swoje cisnienie:evil_lol:

Posted

Witanko :)
przeczytalam wszystko od ostatniej wizyty mialam cos napisac ale nie bede bo znow by sie zaczelo :eviltong: wystarczy mi to co widzem
filmy obejrzalam i foty tyz :) widzialam Bimberosa jak lapie ogon Zuzanki :evil_lol::evil_lol:
a ja mam jeszcze zdjecia z naszego wspolnego spaceru przed wyjazdem myym ale wstawie hm... nie wiem kiedy
to kiedy nastepny spacer??

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam .....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]och.. Alusiuu... kochana jesteś :calus: tyle dobroci w Tobie... :loveu:

a do domecku iść nie mogę... :shake: zrobiliby mi kuku, jak tak bym se wyszła... :roll:

a na ciasto przyjdź potem - poczęstuję :p wszyyyscy przybądźcie:)

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']o widzę, ze ktoś tutaj jeszcze niedospał i ma ciężki poniedziałek:diabloti::diabloti::diabloti:
a ja od 5:30 na nogach, co za koszmar:placz:[/quote]
[B][COLOR=Purple] dospaaała na pewno...:cool3: specjalnie chce zostać rok, bo nas kochać przestaje :roll: :placz:
;) :evil_lol:

Julio... rozumiem Cię wprost idealnie... ja co dzień o 5 wstawać muszę... traumatyczne przeżycia dzień w dzień miewam :-( a w poniedziałki, to i przed 5tą, bo Mariusz na pociąg do W-wy pędzi i mu bułecki robię na śniadanko:)

[/COLOR][/B][quote name='dealer']napisalam caly elaborat......ale postanowilam nie dolewac oliwy do ognia bo moje poglady na pewne poruszone tu kwestie sa naprawde bardzo radykalne, moze wynika to z faktu ze mieszkam tu gdzie mieszkam , nie wiem a moze po prostu troche mysle.....
tak wiec powitam tylko wszystkich cieplutko i znikam uspokoic swoje cisnienie:evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaaaj dilerowa :multi::loveu: czy diluś już oki się czuje? bo jeszcze u Ciebie nie byłam...
oo... i następna się zdenerwowała... :roll: wszystko przez tamte kłótnie...ech... meliskę zaparzyć mogę :roll:
a elaborat... czy tam generalnie zdanie Twoje chętnie poznam:) napisz do mnie na PW:)

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]och.. Alusiuu... kochana jesteś :calus: tyle dobroci w Tobie... :loveu:

a do domecku iść nie mogę... :shake: zrobiliby mi kuku, jak tak bym se wyszła... :roll:

a na ciasto przyjdź potem - poczęstuję :p
[/COLOR][/B][/quote]
:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]to ja lecę na pociąg ......i wpadam na gruszeczkowe :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]