Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Alu... ja nigdy nie wątpiłam.... w Twoją powagę [/COLOR][/B] [/quote] :roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]...uffff a już sie wystraszyłam ,że ścięłam glupa... dopsz ...że czerwona obróżka [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B];)a nie czerwona torebka .... [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 byłam widziałam i chce jeszcze :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]przyszlam nagadac ze 3 strony :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A ja przyszłam powiedziec dobranoc od siebie i swojego snobistycznego psa. Dobranoc, Basiu i Zuzo! Aha i zapraszam wszystkich do obejrzenia filmiku ktory mam w podpisie:p Quote
agaciaaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 O ja cie... z tego gadania możnaby całkiem grubą książke skleić :cool3: Fotki obejrzane, filmiki już widziałam :loveu: Dobranoc :bye: Quote
Dominiqa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [url]http://img293.imageshack.us/my.php?image=img0223iy2.jpg[/url] nam sie tu bardzo podoba!:D Quote
emdziolek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]DObry dzień wpadłam oznajmić iż bede tu koło godziny 15 -16 i chce dostać ferbatu, najlepiej jakąś aromatyczną typu chibiskus:evil_lol: no to wsio co chciałam powiedzieć:lol: dowidzenia:eviltong:[/B][/COLOR] :diabloti:[COLOR=DarkOrange][B]A[/B][B]XE[/B][/COLOR] Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: i jak tam "popsuta" Zuzka się ma? Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]doberek zuzankowe :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:razz:spicie jeszcze czy co?? :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [COLOR=Olive][B]Witajcie Zozosławy ;) :evil_lol::evil_lol: Jak zdróweczko? :cool3: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]...uffff a już sie wystraszyłam ,że ścięłam glupa... dopsz ...że czerwona obróżka [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B];)a nie czerwona torebka .... [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]no no...:cool3: torebki jej nie kupię ;) nie będę z niej przecieć głupa robić :evil_lol: już wystarczająco jest niezrównoważona :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']byłam widziałam i chce jeszcze :multi::multi::multi:[/quote] [B][COLOR=Purple] witaj Ewcia:) "jeszcze" jest uzależnione od Bimbrowej;) my nie posiadamy fot spacerowych Bimbrowo-Zuzkowych:shake: ale posiadamy jeszcze wakacyjne... duuuużooooo!! :loveu: i przybędziemy z nimi wiecczorkiem:) [/COLOR][/B][quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]przyszlam nagadac ze 3 strony :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]noo... wreszcie :cool3: :loveu: witaj Madzialeno odległa nam baaardzoooo :) kiedy powracasz?:) [/COLOR][/B][quote name='an_bzik']A ja przyszłam powiedziec dobranoc od siebie i swojego snobistycznego psa. Dobranoc, Basiu i Zuzo! [/quote] [B][COLOR=Purple]a ja mówię sonecznie... dzień dobeeereeek!! :p [/COLOR][/B][quote name='Dominiqa'][URL]http://img293.imageshack.us/my.php?image=img0223iy2.jpg[/URL] nam sie tu bardzo podoba!:D[/quote] [B][COLOR=Purple]witaaajcieeee!! :p ooo maaatkooo... ale stare zdjęcie wykopałaś :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]DObry dzień wpadłam oznajmić iż bede tu koło godziny 15 -16 i chce dostać ferbatu, najlepiej jakąś aromatyczną typu chibiskus:evil_lol: no to wsio co chciałam powiedzieć:lol: dowidzenia:eviltong:[/B][/COLOR] [/quote] [B][COLOR=Purple]witaankooo:) niee no.. Ty to sobie pory odwiedzin wybierasz :cool3: chyba zacznę zabierać czajnik do tramwaju :diabloti: zapowiadasz się na takie godziny, co ja z pracy wracam na ogół :eviltong: przyjdź później ;) będzie też ciasto z gruszką:) piekłam wczoraj:loveu: a herbaty z hibiskusem nie mam:roll: mam czerwoną, zieloną, normalną, owocową (ale bez hibiskusa;) ) - wybieraj, co tam chcesz:) [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi: i jak tam "popsuta" Zuzka się ma?[/quote] [B][COLOR=Purple]heej Bimberki:) aa... "popsutej" Zukowej nie chciało się dzisiaj coś tyłka zwlekać na poranne spacerro:lol: ale pewnie, jak wrócę po pracy, to już się naprawi i pójdziemy na łąki poszaleć[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple];) [/COLOR][/B][quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]doberek zuzankowe :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:razz:spicie jeszcze czy co?? :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]doberek:) no masz.... ależ wymyśliła :cool3: ja od 7 ciężko pracuję :cool3: a dzisiaj przed 5 wstałam - masakryczna godzina :shake: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Witajcie Zozosławy ;) :evil_lol: Jak zdróweczko? :cool3: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]witanko[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple] u mnie zdróweczko ok, Zuzka rozleniwiona.... mnie też się nic nie chce, a muszę tyrać :roll: nie lubię poniedziałków :shake: [/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=purple]noo... wreszcie :cool3: :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]witaj Madzialeno odległa nam baaardzoooo :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]kiedy powracasz?:)[/COLOR][/B] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka 5 wrzesnia kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chyba ze kupie klocusiowi na 6te urodzinki :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='basia2202'] [B][COLOR=purple]doberek:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]no masz.... ależ wymyśliła :cool3: ja od 7 ciężko pracuję :cool3: a dzisiaj przed 5 wstałam - masakryczna godzina :shake:[/COLOR][/B] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oszalalas?? :crazyeye: praowac w poniedzialek?? :shake::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka 5 wrzesnia kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chyba ze kupie klocusiowi na 6te urodzinki :roll: [COLOR=Red]kochanieńka Madzialeno :grins:....a nie przypadkiem :hmmmm: października :grins: kup kup ....mówię Ci kup mu kompecka :loveu::loveu::loveu:[/COLOR] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oszalalas?? :crazyeye: praowac w poniedzialek?? :shake::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no własnie kto to widział ........PRACOWAĆ:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cześć Basiu :hand: to Ja najpoważniejsza w świecie .....Alicja :oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kochanieńka Madzialeno :grins:....a nie przypadkiem :hmmmm: października :grins: kup kup ....mówię Ci kup mu kompecka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrzesia.... poprosilam o azyl polityczny i zostaje tu na rok :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]kupie... zara po powrocie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrzesia.... poprosilam o azyl polityczny i zostaje tu na rok :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]kupie... zara po powrocie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:o masz ....a pisałam nie proś o Azyl ......o azyl proszę te co na pontonach przez morze pływali ..... :mdleje: jaka TY koffana dla Klocusia jesteś:loveu: ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka 5 wrzesnia kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chyba ze kupie klocusiowi na 6te urodzinki :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oszalalas?? :crazyeye: praowac w poniedzialek?? :shake::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]września?? :crazyeye: w głowie Ci się przewróciło, żeby nas na tak długo opuszczać :cool3: :evil_lol: rok czasu.... boszzz.... zatęsknimy się na śmierć :diabloti: kup Klockowi kompika, kuuup:loveu::multi: ano.. taka ja goopia, pracuję zaraz po niedzieli...:roll: zmuszają mnie!:-( nie do pomyślenia, co nie?:shake: też bym wolała zacząć od środy :placz: chcę do dooomuuuuuu!! ocka mnie bolą od kompika jusss.... chcę spaaaaććććć :placz: [/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no własnie kto to widział ........PRACOWAĆ:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cześć Basiu :hand: to Ja najpoważniejsza w świecie .....Alicja :oops: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]hejka nigdy nie uśmiechająca się, nigdy nie żartująca Alusiu :diabloti: :multi: noo... straszne to jest, że inni odpoczywają, a ja tyrać muszę :placz: niech mnie ktoś stąd zabierzeeeeeeee :placz: w domu pieso mój kochany.... i ciasto gruszkowe... a ja tu siedzę :placz:straaaszzzzzneee:placz: przełokrutne rzeczy mnie spotykają od samego poniedziałku... i już jeden ciul mnie wnerwił :mad: niech mnie ktoś przytuliii :-( [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]września?? :crazyeye: w głowie Ci się przewróciło, żeby nas na tak długo opuszczać :cool3: :evil_lol: rok czasu.... boszzz.... zatęsknimy się na śmierć :diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red]raz się udało Madzialenie nakłamać ;)...wraca 5 październkia ...a samolot ląduje :eviltong::eviltong:23.35...;) my jak my:razz::razz:potęskniłybyśmy se cuzamen do qpy ...ale ONA by się też za nami zatęskniła :loveu:na jAMENt[/COLOR][/FONT] kup Klockowi kompika, kuuup:loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red]obiecała ....to chyba qpi ;)[/COLOR][/FONT] ano.. taka ja goopia, pracuję zaraz po niedzieli...:roll: zmuszają mnie!:-( nie do pomyślenia, co nie?:shake: też bym wolała zacząć od środy :placz: chcę do dooomuuuuuu!! ocka mnie bolą od kompika jusss.... chcę spaaaaććććć :placz: [FONT=Arial][COLOR=Red]wracaj do domecku .....[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]hejka nigdy nie uśmiechająca się, nigdy nie żartująca Alusiu :diabloti: :multi: [COLOR=Red][FONT=Arial]:oops::p...nio zgadłas ....[/FONT][/COLOR] noo... straszne to jest, że inni odpoczywają, a ja tyrać muszę niech mnie ktoś stąd zabierzeeeeeeee :placz: w domu pieso mój kochany.... i ciasto gruszkowe... [FONT=Arial][COLOR=Red]mniam ....ciasto [/COLOR][/FONT] a ja tu siedzę :placz:straaaszzzzzneee:placz: przełokrutne rzeczy mnie spotykają od samego poniedziałku... i już jeden ciul mnie wnerwił :mad: [FONT=Arial][COLOR=Red]dawaj go TU :mad::mad:[/COLOR][/FONT] niech mnie ktoś przytuliii :-( [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam .....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wracam kochaniutka [COLOR=Red]5 wrzesnia[/COLOR] kolo godz. 23.40 bede londowac .... a potem znow ograniczony dostep do kompka...:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]chyba ze kupie klocusiowi na 6te urodzinki :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oszalalas?? :crazyeye: praowac w poniedzialek?? :shake::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] o widzę, ze ktoś tutaj jeszcze niedospał i ma ciężki poniedziałek:diabloti::diabloti::diabloti: a ja od 5:30 na nogach, co za koszmar:placz: Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 napisalam caly elaborat......ale postanowilam nie dolewac oliwy do ognia bo moje poglady na pewne poruszone tu kwestie sa naprawde bardzo radykalne, moze wynika to z faktu ze mieszkam tu gdzie mieszkam , nie wiem a moze po prostu troche mysle..... tak wiec powitam tylko wszystkich cieplutko i znikam uspokoic swoje cisnienie:evil_lol: Quote
teqquila Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witanko :) przeczytalam wszystko od ostatniej wizyty mialam cos napisac ale nie bede bo znow by sie zaczelo :eviltong: wystarczy mi to co widzem filmy obejrzalam i foty tyz :) widzialam Bimberosa jak lapie ogon Zuzanki :evil_lol::evil_lol: a ja mam jeszcze zdjecia z naszego wspolnego spaceru przed wyjazdem myym ale wstawie hm... nie wiem kiedy to kiedy nastepny spacer?? Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć utulkam .....:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]och.. Alusiuu... kochana jesteś :calus: tyle dobroci w Tobie... :loveu: a do domecku iść nie mogę... :shake: zrobiliby mi kuku, jak tak bym se wyszła... :roll: a na ciasto przyjdź potem - poczęstuję :p wszyyyscy przybądźcie:) [/COLOR][/B][quote name='Imbir1']o widzę, ze ktoś tutaj jeszcze niedospał i ma ciężki poniedziałek:diabloti::diabloti::diabloti: a ja od 5:30 na nogach, co za koszmar:placz:[/quote] [B][COLOR=Purple] dospaaała na pewno...:cool3: specjalnie chce zostać rok, bo nas kochać przestaje :roll: :placz: ;) :evil_lol: Julio... rozumiem Cię wprost idealnie... ja co dzień o 5 wstawać muszę... traumatyczne przeżycia dzień w dzień miewam :-( a w poniedziałki, to i przed 5tą, bo Mariusz na pociąg do W-wy pędzi i mu bułecki robię na śniadanko:) [/COLOR][/B][quote name='dealer']napisalam caly elaborat......ale postanowilam nie dolewac oliwy do ognia bo moje poglady na pewne poruszone tu kwestie sa naprawde bardzo radykalne, moze wynika to z faktu ze mieszkam tu gdzie mieszkam , nie wiem a moze po prostu troche mysle..... tak wiec powitam tylko wszystkich cieplutko i znikam uspokoic swoje cisnienie:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]witaaaj dilerowa :multi::loveu: czy diluś już oki się czuje? bo jeszcze u Ciebie nie byłam... oo... i następna się zdenerwowała... :roll: wszystko przez tamte kłótnie...ech... meliskę zaparzyć mogę :roll: a elaborat... czy tam generalnie zdanie Twoje chętnie poznam:) napisz do mnie na PW:) [/COLOR][/B] Quote
tygra Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Łojoj ależ wielki już ZUZolek [url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0494.jpg[/url] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]och.. Alusiuu... kochana jesteś :calus: tyle dobroci w Tobie... :loveu: a do domecku iść nie mogę... :shake: zrobiliby mi kuku, jak tak bym se wyszła... :roll: a na ciasto przyjdź potem - poczęstuję :p [/COLOR][/B][/quote] :multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]to ja lecę na pociąg ......i wpadam na gruszeczkowe :loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts