drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 My tez zyczymy milego dnia, wpadnij do nas jescze raz i wybierz zdiecie :p Quote
groszek83 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witam sie również:cool1: Poczytałam troche i chciałam napisać że na dogo jest sporo rozmów na temat halti i kolczatek poczytaj może coś Ci sie rozjaśni;) ;) Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_718.jpg[/URL] wowowowow.ale pieknieeeeeeee;-) oooo maluszki ........mam nadzieje ze znajda dobre domki .......my nie mozemy przygarnac bo oczekujemy na nową kudlatą domowniczke ;-) ale popytac moge ;-) witamy sie i pozdrawiamy....... Quote
jonQuilla Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [B][COLOR=Olive]Cześć Basiu :multi::multi: Zuzka jak zwykle śliczna :loveu::loveu::loveu: No i daj fotki szczeniaczków :) jak będziesz miała możliwość :loveu: a historia faktycznie "fajna" :roll: [/COLOR][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 I ja również przyszłam się przywitać i przekazać cmoki prosto w Wasze zmęczone pychole :* Co tam słychać? :) Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zdjęcia piekne, trzymamy kciuki za domki maluszków. Quote
basia2202 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='agaciaaa']Aha, a ja już myślałam, że może z moim wzrokiem coś nie tak :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]hehe.. nie nie... ze wzrokiem chyba u Ciebie normalnie ;)[/COLOR][/B] [quote name='Imbir1']Helloł:multi: przyszliśmy się przywitać z samego rana:multi: kurcze 8 szczeniaczków:cool3: no łatwo nie będzie:roll: moi znajomi wszyscy zapsieni i zakoceni:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]hej Bimberki:) u mnie też ciężko będzie znaleźć chętnego na psiaka...:roll: dlatego chcemy przez ogłoszenia:) o co i Was wszystkich będziemy prosić :loveu: [/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: melduję się z raneczka .... Jadę na kawusię do Madzialeny Klocusiowej ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]hej heeej Alusiu:p pozdrów Madzialenę;) niech trochę tej kawy i dla nas zostawi :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek, meldujemy się z rana :)[/quote] [B][COLOR=Purple]witajcie Gerusie, Gamusie.. czyli Wyjątkowi:) [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basiu, wpadłam życzyć miłego dnia ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]a miłego Wam również:) [/COLOR][/B] [quote name='groszek83']Witam sie również:cool1: Poczytałam troche i chciałam napisać że na dogo jest sporo rozmów na temat halti i kolczatek poczytaj może coś Ci sie rozjaśni;) ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]oo... widzisz groszku...:) bardzo Ci dziękuję:) poczytamy sobie:) będzie to konieczne... bo Zuzka jest straszną ciągutką!! :roll: czasem mnie już łapki bolą od jej ciągnięcia na smyczy:roll:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='an_bzik']Hej, hej! O kurczę.. Aż 8 szczeniorków? :-( Koniecznie porób zdjęcia i dawaj wątek na pwp! I najlepiej by bylo gdybyś miała też fotki rodziców... Mam nadzieję, że znajdą się dobre domy dla maluchów! Ja niestety na drugiego psa nie mam co liczyć nawet... Powodzenia maluchy!![/quote] [B][COLOR=Purple]no.. w weekend chyba będę mogła porobić fotki z fotkami rodziców będzie gorzej - fotki mamy będą, jak najbardziej:) ale ojciec... nieznany :roll: [/COLOR][/B][quote name='drzalka']My tez zyczymy milego dnia, wpadnij do nas jescze raz i wybierz zdiecie :p[/quote] [B][COLOR=Purple]miłego i Wam:) wpadłyśmy i wybrałyśmy:) ale dwa.. bo na jedno ciężko się było zdecydować;) za fajne te foty porobiłaś :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='teqquila']Witaneczko :) bedziemy szukac maluchom domkow !!1[/quote] [B][COLOR=Purple]faajnie Tyśkowa:) dzięki:loveu: [/COLOR][/B][quote name='zuzolandia'][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_718.jpg[/URL] wowowowow.ale pieknieeeeeeee;-) oooo maluszki ........mam nadzieje ze znajda dobre domki .......my nie mozemy przygarnac bo oczekujemy na nową kudlatą domowniczke ;-) ale popytac moge ;-) witamy sie i pozdrawiamy.......[/quote] [B][COLOR=Purple]hej hej Zuzole:) też mam nadzieję, że znajdą domki;) [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Cześć Basiu :multi::multi: Zuzka jak zwykle śliczna :loveu::loveu::loveu: No i daj fotki szczeniaczków :) jak będziesz miała możliwość :loveu: a historia faktycznie "fajna" :roll: [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]witajcie Salsiczki:) jak tylko będą fotki, to zaraz do Was z nimi przybiegnę :loveu:[/COLOR][/B] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']I ja również przyszłam się przywitać i przekazać cmoki prosto w Wasze zmęczone pychole :* Co tam słychać? :)[/quote] [B][COLOR=Purple]witanko:) woooooow!! dzięęęki za cmooki :loveu:dla Was też buziole Gizmusie:) u nas w miarę spoko... Zuzka w miarę grzeczna... wiórów z drewna mało, jak wracam, może trochę podjada... wczoraj podgryzła nową listwę z boazerii... a dzisiaj zaczęła takie listewki na drzwiach do pokoju :roll: gadzinka!:mad:no ale ogólnie to w miarę grzeczna jest:) jutro kupię ten Citrosept... taką małą buteleczkę... (bo duża to droga) - mam nadzieję, że wystarczy na trochę [/COLOR][/B][quote name='AgusiaTerierka']Zdjęcia piekne, trzymamy kciuki za domki maluszków.[/quote] [B][COLOR=Purple]noo... my też trzymamy:) ech... ciekawe, jak one wyglądają :loveu: ciekawe, co Zuzka na takie srujdeczki... pewnie będzie się chciała bawić, no ale z takimi kruszynkami to nie da rady... będę ją musiała trzymać mocno na smyczy, żeby im przez przypadek krzywdy nie zrobiła, jak z nią przyjedziemy:roll: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] właśnie odwiedził nas tato:) Zuzka się posikała z radości - głupia nooo :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 heloł:multi: jakies foty by sie przydały :eviltong::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe.. nie nie... ze wzrokiem chyba u Ciebie normalnie [/COLOR][/B][B][/B][/quote] oprócz krótkowzroczności :cool3: :evil_lol: Witajcie :) fajnie, że Zuzka już znormalniała i nie pożera mieszkania ;) Basiu czytałaś o halti? Naprawde polecam, zastanów się zanim kupisz kolczatke :) Buziaki dla Zuzki i pozdrowienia dla was :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [B][COLOR=Olive]Witam Zuzole :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witajcie Salsiczki:) jak tylko będą fotki, to zaraz do Was z nimi przybiegnę :loveu:[/COLOR][/B] [/quote] [B][COLOR=Olive]:multi::multi: to świetnie że z nimi przybiegniesz :) ale biegnąc zwalniaj na zakrętach ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Helloł:multi::multi::multi::multi::multi: oj Basia chyba jesteś nieźle zarobiona bo coś Cię jest mało na dogo:cool3::evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł:multi::multi::multi::multi::multi: oj Basia chyba jesteś nieźle zarobiona bo coś Cię jest mało na dogo:cool3::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]dejta spokój... :mdleje:mam już doość... :placz: masakra normalnie :grab: :huh: zasuwam jak mały parowozik:-? [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Purple]ZAJRZAŁAM POWIEDZIEĆ BRY DZIEŃ :hand: I SPADOWUJĘ DALEJ ZASUWAĆ... :splat:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:...Basiu ...nie zasuwaj jak mały parowozik , bo to niezdrowo :razz: zaglądnij czasami ;) doberek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BASIU!!!!! czy nakopiesz mi do doopy jak znów nie nadrobie??? brak czasu, brak ochoty/natchnienia... tzw. dół ... ale całuję WAS :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Uff w końcu znalazłam chwilkę czasu na komputer... Wpadłam do Was z miłym dzień dobry i buziakami i lecę dalej :loveu: Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witam ależ Ci ta mała Łobuzica urosła ta fota super (wcześniej wydawała mi się mniejsza [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_723.jpg[/url] Quote
Bzikowa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ojjj jakiś zastój tutaj powstał widzę... Jak tam Zuzankowa? Mam nadzieję, że jest wyrozumiała dla pracującej pańci :evil_lol: I napisz jak tam szczeniorki się mają ;) Nie mogę się doczekać fotencji! Quote
basia2202 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [B][COLOR=Purple]witajcie wieczornie:loveu: szczeniorki nie wiem, jak się mają... chyba pojedziemy w sobotę zobaczyć maluchy... no i foty pstryknąć...;) :p Klokłorko, nie bój żaby... ;) ja tyż nie nadrabiam, bo mi zasu brak... nawet u siebie mało zaglądam i piszę, co widać na pierwszy rzut oka :evil_lol: Alusiu... zasuwać muszę... bo raz, że pracy mnóstwo i trzeba się wyrobić... dwa - wydatków też sporo... i jeszcze paszczulca wyżywić trzeba :evil_lol: :diabloti: za to w piątek, jak się zresetuję...:cool3: tym.. i tamtym... :diabloti: może piffkiem czy czymś tam...:diabloti: to nooo... walnę sie do góry brzuchem i nie poruszę żadnym odnóżem normalnie aż do samego rana albo i dłużej :evil_lol: więc nie mogę się teraz opierniczać, żebym potem mogła się byczyć:) a jeszcze Wam coś opowiem... poszłyśmy z Zuzolem na spacerro... na łąki chodzimy i koło kościoła trzeba przejść... idziemy i mija nas starsza pani... i zatrzymuje się... i macha mi tu lachą czy tam kulą jaką na psa :crazyeye: :mad: i z tekstem, że tam taki dół wyrąbany!! :crazyeye: Zuzka się zjeżyła i zaczęła warczeć (dzielna psiunia! :loveu: :diabloti:) - ja do baby, że czego mi tu na psa wywija tą lachą? chyba ją dawno co nie ugryzło... a ona dalej z mordą... że tam taki dół wyrąbany!! se myślę.. o co jej chodzi... :crazyeye: :roll: a ona, że taki dół... że chodzimy tu z psami, że nie mamy gdzie chodzić... na co ja do niej, że ona też chyba nie ma gdzie chodzić :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][I][COLOR=Purple]a dół być może Zuzkowej :eviltong: ona lubi koło kościoła kopać, ale przy siatce, a nie przy chodniku... a przy ogrodzeniu nikt nie chodzi - oprócz Zuzki, rzecz jasna :grins: ale co tam kurde... demokracja jest podobno, to co będę psu kopać zabraniać :p[/COLOR][/I][B][COLOR=Purple] noo i jak jej powiedziałam, że chyba sama nie ma gdzie łazić... to mi mówi, że ona to do kościoła chodzi! (och... :oops: :cool3:) a my to z psem łazimy!! (skandal, co nie? :cool3: żeby tak z psem spacerować...) no stara głupia dewota! :angryy: jak taka święta, to czemu piesków nie kocha? :cool3: pieska też Pan Bóg stworzył :) [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [B][COLOR=Purple] P.S. szkoda, że ta lacha drewniana nie była! :cool3: hehe... bo Zuzka by ją porwała i by baba miała dylemacik :evil_lol: taka niby schorowana...ale machała tą lachą jak ta lala :cool3::diabloti: COŚ NA ROZLUŹNIENIE:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=7kEWFdwnQZ8[/url] [/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi:[/COLOR][/B] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] a ona dalej z mordą... że tam taki dół wyrąbany!! se myślę.. o co jej chodzi... :crazyeye: :roll: a ona, że taki dół... że chodzimy tu z psami, że nie mamy gdzie chodzić...[/COLOR][/B][B][/B][/quote] [B][COLOR=Olive]mnie kiedyś opierniczono w lesie że mój poprzedni pies szczekał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: eeee....do teraz nie wiem co o tym sądzić, ludzie na prawdę czasami nie mają się do czego przyczepić to chociaż o taką pierdołę :shake:[/COLOR][/B] Quote
groszek83 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :-o:-o Szczekał:-o:-o Niemożliwe:diabloti: Quote
Recommended Posts