Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_718.jpg[/URL]

wowowowow.ale pieknieeeeeeee;-)
oooo maluszki ........mam nadzieje ze znajda dobre domki .......my nie mozemy przygarnac bo oczekujemy na nową kudlatą domowniczke ;-) ale popytac moge ;-)
witamy sie i pozdrawiamy.......

Posted

[B][COLOR=Olive]Cześć Basiu :multi::multi:

Zuzka jak zwykle śliczna :loveu::loveu::loveu:

No i daj fotki szczeniaczków :) jak będziesz miała możliwość :loveu:
a historia faktycznie "fajna" :roll:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Aha, a ja już myślałam, że może z moim wzrokiem coś nie tak :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe.. nie nie... ze wzrokiem chyba u Ciebie normalnie ;)[/COLOR][/B]

[quote name='Imbir1']Helloł:multi: przyszliśmy się przywitać z samego rana:multi:
kurcze 8 szczeniaczków:cool3: no łatwo nie będzie:roll: moi znajomi wszyscy zapsieni i zakoceni:cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej Bimberki:)
u mnie też ciężko będzie znaleźć chętnego na psiaka...:roll:
dlatego chcemy przez ogłoszenia:) o co i Was wszystkich będziemy prosić :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand:
melduję się z raneczka ....
Jadę na kawusię do Madzialeny Klocusiowej ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]hej heeej Alusiu:p
pozdrów Madzialenę;) niech trochę tej kawy i dla nas zostawi :cool3: :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek, meldujemy się z rana :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]witajcie Gerusie, Gamusie.. czyli Wyjątkowi:)

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basiu, wpadłam życzyć miłego dnia ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]a miłego Wam również:)
[/COLOR][/B]
[quote name='groszek83']Witam sie również:cool1:
Poczytałam troche i chciałam napisać że na dogo jest sporo rozmów na temat halti i kolczatek poczytaj może coś Ci sie rozjaśni;) ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]oo... widzisz groszku...:) bardzo Ci dziękuję:) poczytamy sobie:)
będzie to konieczne... bo Zuzka jest straszną ciągutką!! :roll: czasem mnie już łapki bolą od jej ciągnięcia na smyczy:roll:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='an_bzik']Hej, hej!
O kurczę.. Aż 8 szczeniorków? :-( Koniecznie porób zdjęcia i dawaj wątek na pwp! I najlepiej by bylo gdybyś miała też fotki rodziców...
Mam nadzieję, że znajdą się dobre domy dla maluchów! Ja niestety na drugiego psa nie mam co liczyć nawet... Powodzenia maluchy!![/quote]
[B][COLOR=Purple]no.. w weekend chyba będę mogła porobić fotki
z fotkami rodziców będzie gorzej - fotki mamy będą, jak najbardziej:) ale ojciec... nieznany :roll:

[/COLOR][/B][quote name='drzalka']My tez zyczymy milego dnia, wpadnij do nas jescze raz i wybierz zdiecie :p[/quote]
[B][COLOR=Purple]miłego i Wam:) wpadłyśmy i wybrałyśmy:) ale dwa.. bo na jedno ciężko się było zdecydować;)
za fajne te foty porobiłaś :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='teqquila']Witaneczko :)
bedziemy szukac maluchom domkow !!1[/quote]
[B][COLOR=Purple]faajnie Tyśkowa:) dzięki:loveu:

[/COLOR][/B][quote name='zuzolandia'][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_718.jpg[/URL]
wowowowow.ale pieknieeeeeeee;-)
oooo maluszki ........mam nadzieje ze znajda dobre domki .......my nie mozemy przygarnac bo oczekujemy na nową kudlatą domowniczke ;-) ale popytac moge ;-)
witamy sie i pozdrawiamy.......[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej hej Zuzole:)
też mam nadzieję, że znajdą domki;)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Cześć Basiu :multi::multi:

Zuzka jak zwykle śliczna :loveu::loveu::loveu:

No i daj fotki szczeniaczków :) jak będziesz miała możliwość :loveu:
a historia faktycznie "fajna" :roll:
[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]witajcie Salsiczki:)
jak tylko będą fotki, to zaraz do Was z nimi przybiegnę :loveu:[/COLOR][/B]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']I ja również przyszłam się przywitać i przekazać cmoki prosto w Wasze zmęczone pychole :*
Co tam słychać? :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]witanko:)
woooooow!! dzięęęki za cmooki :loveu:dla Was też buziole Gizmusie:)
u nas w miarę spoko... Zuzka w miarę grzeczna... wiórów z drewna mało, jak wracam, może trochę podjada... wczoraj podgryzła nową listwę z boazerii... a dzisiaj zaczęła takie listewki na drzwiach do pokoju :roll: gadzinka!:mad:no ale ogólnie to w miarę grzeczna jest:)
jutro kupię ten Citrosept... taką małą buteleczkę... (bo duża to droga) - mam nadzieję, że wystarczy na trochę

[/COLOR][/B][quote name='AgusiaTerierka']Zdjęcia piekne, trzymamy kciuki za domki maluszków.[/quote]
[B][COLOR=Purple]noo... my też trzymamy:)
ech... ciekawe, jak one wyglądają :loveu:
ciekawe, co Zuzka na takie srujdeczki... pewnie będzie się chciała bawić, no ale z takimi kruszynkami to nie da rady... będę ją musiała trzymać mocno na smyczy, żeby im przez przypadek krzywdy nie zrobiła, jak z nią przyjedziemy:roll:
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]

właśnie odwiedził nas tato:)
Zuzka się posikała z radości - głupia nooo :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe.. nie nie... ze wzrokiem chyba u Ciebie normalnie [/COLOR][/B][B][/B][/quote]

oprócz krótkowzroczności :cool3: :evil_lol:

Witajcie :) fajnie, że Zuzka już znormalniała i nie pożera mieszkania ;) Basiu czytałaś o halti? Naprawde polecam, zastanów się zanim kupisz kolczatke :)

Buziaki dla Zuzki i pozdrowienia dla was :loveu:

Posted

[B][COLOR=Olive]Witam Zuzole :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witajcie Salsiczki:)
jak tylko będą fotki, to zaraz do Was z nimi przybiegnę :loveu:[/COLOR][/B]

[/quote]

[B][COLOR=Olive]:multi::multi: to świetnie że z nimi przybiegniesz :) ale biegnąc zwalniaj na zakrętach ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']Helloł:multi::multi::multi::multi::multi:
oj Basia chyba jesteś nieźle zarobiona bo coś Cię jest mało na dogo:cool3::evil_lol:[/quote]

[B][COLOR=Purple]dejta spokój... :mdleje:mam już doość... :placz: masakra normalnie :grab: :huh:
zasuwam jak mały parowozik:-?

[/COLOR][SIZE=3][COLOR=Purple]ZAJRZAŁAM POWIEDZIEĆ BRY DZIEŃ :hand:
I SPADOWUJĘ DALEJ ZASUWAĆ... :splat:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]:razz:...Basiu ...nie zasuwaj jak mały parowozik , bo to niezdrowo :razz:
zaglądnij czasami ;)
doberek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Ojjj jakiś zastój tutaj powstał widzę... Jak tam Zuzankowa? Mam nadzieję, że jest wyrozumiała dla pracującej pańci :evil_lol:

I napisz jak tam szczeniorki się mają ;) Nie mogę się doczekać fotencji!

Posted

[B][COLOR=Purple]witajcie wieczornie:loveu:

szczeniorki nie wiem, jak się mają... chyba pojedziemy w sobotę zobaczyć maluchy... no i foty pstryknąć...;) :p

Klokłorko, nie bój żaby... ;) ja tyż nie nadrabiam, bo mi zasu brak... nawet u siebie mało zaglądam i piszę, co widać na pierwszy rzut oka :evil_lol:

Alusiu... zasuwać muszę... bo raz, że pracy mnóstwo i trzeba się wyrobić... dwa - wydatków też sporo... i jeszcze paszczulca wyżywić trzeba :evil_lol: :diabloti:

za to w piątek, jak się zresetuję...:cool3: tym.. i tamtym... :diabloti: może piffkiem czy czymś tam...:diabloti: to nooo... walnę sie do góry brzuchem i nie poruszę żadnym odnóżem normalnie aż do samego rana albo i dłużej :evil_lol: więc nie mogę się teraz opierniczać, żebym potem mogła się byczyć:)

a jeszcze Wam coś opowiem...
poszłyśmy z Zuzolem na spacerro... na łąki chodzimy i koło kościoła trzeba przejść... idziemy i mija nas starsza pani... i zatrzymuje się... i macha mi tu lachą czy tam kulą jaką na psa :crazyeye: :mad: i z tekstem, że tam taki dół wyrąbany!! :crazyeye:
Zuzka się zjeżyła i zaczęła warczeć (dzielna psiunia! :loveu: :diabloti:) - ja do baby, że czego mi tu na psa wywija tą lachą? chyba ją dawno co nie ugryzło...
a ona dalej z mordą... że tam taki dół wyrąbany!! se myślę.. o co jej chodzi... :crazyeye: :roll: a ona, że taki dół... że chodzimy tu z psami, że nie mamy gdzie chodzić...
na co ja do niej, że ona też chyba nie ma gdzie chodzić :cool3: :evil_lol:
[/COLOR][/B][I][COLOR=Purple]a dół być może Zuzkowej :eviltong: ona lubi koło kościoła kopać, ale przy siatce, a nie przy chodniku... a przy ogrodzeniu nikt nie chodzi - oprócz Zuzki, rzecz jasna :grins:
ale co tam kurde... demokracja jest podobno, to co będę psu kopać zabraniać :p[/COLOR][/I][B][COLOR=Purple]
noo i jak jej powiedziałam, że chyba sama nie ma gdzie łazić... to mi mówi, że ona to do kościoła chodzi! (och... :oops: :cool3:) a my to z psem łazimy!! (skandal, co nie? :cool3: żeby tak z psem spacerować...)
no stara głupia dewota! :angryy: jak taka święta, to czemu piesków nie kocha? :cool3: pieska też Pan Bóg stworzył :)

[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=Purple] P.S. szkoda, że ta lacha drewniana nie była! :cool3: hehe... bo Zuzka by ją porwała i by baba miała dylemacik :evil_lol: taka niby schorowana...ale machała tą lachą jak ta lala :cool3::diabloti:

COŚ NA ROZLUŹNIENIE:)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7kEWFdwnQZ8[/url]
[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi:[/COLOR][/B]

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]

a ona dalej z mordą... że tam taki dół wyrąbany!! se myślę.. o co jej chodzi... :crazyeye: :roll: a ona, że taki dół... że chodzimy tu z psami, że nie mamy gdzie chodzić...[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

[B][COLOR=Olive]mnie kiedyś opierniczono w lesie że mój poprzedni pies szczekał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: eeee....do teraz nie wiem co o tym sądzić, ludzie na prawdę czasami nie mają się do czego przyczepić to chociaż o taką pierdołę :shake:[/COLOR][/B]