Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witam ...ja też już przy kawusi :grins: .....kawa z rana jak śmietana ....:hmmmm: to chyba nie o kawie powinno być ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]jeśli takie zawody są to spotkamy się na nich :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe.. a coo? Salcia też jest koparką? :cool3: czy tam inną nornicą jakąś? :evil_lol:
a spotkać się możeeeemy, spooooko:)
szkoda, że nie wiedziałam, że w z Trójmiasta, bo przecie w Gdyni byliśmy, a to bliziutko:) by się dziołchy poznały ;)
hehe... 2 koparki to by dopiero był dżeeez... :diabloti: :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']jak się nie dzielę? właśnie się podzieliłam:cool3:

narazie mam luzy ale już zaczynają wystawać nademną więc spadam troszku popracować:cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple]cofam, com rzekła :p podzieliłaś, było pycha :p
aa.. luzyyy... no to luuuz:)
a tak konkretnie, czym się zajmujesz?:) jakoś.. podobno.. tym, co i ja? :hmmmm::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Purple]zapomniało mi się

[/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witam ...ja też już przy kawusi :grins: .....kawa z rana jak śmietana ....:hmmmm: to chyba nie o kawie powinno być ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[COLOR=Purple][B]witanko Ozuulkowa:)
bo to o herbaaacieee ;) :evil_lol: czy jakoś tak... [/B][/COLOR][B][COLOR=Purple]:hmmmm: :evil_lol:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam nocne gaduły :loveu:
I przesyłam przytulaśnie pozdrowienia :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]nocnee?? :crazyeye:no przecie to już dzionek!! poranek pięęękny :p
coś CI się Gizmusiowa pomylało ;) :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Cześć Zuzanki!! :multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple] cześć Wyjątki :evil_lol:
jak Twój netoperek? ;)[/COLOR][/B]

Posted

hej ho :)

i my się medujemy po naszej dluzszej nieobecnosci .....uch :/ i obiecujemy poprawe....

obejrzelismy bacznie relacje z wakacji :) no jesteśmy zachwyceni :) Brutowski to znalazł sobie kolejna wirtualna miłośc :eviltong: ...a wszystko przez te morskie foty oooo :eviltong:moje Dziewczynki sa zazdrosne znow :eviltong: hihihihihi

Przegladajac zdjecia , byłysmy zachwycone :loveu:widze ze jazda pociagiem była przednia :) szyby takie słodkie...... hihihi a z jaka zaduma Zuzka kontemplowała zzaszybowo- pociagowe zmieniajace sie krajobrazy :) . Sieroce miny Bestyji tez nas urzekły ...... usmialiśmy się z nich tak że ho ho :) .
Kopiąca Zuzanna napewno bardzo dobrze by sie dogadala z Bejbem :eviltong: ...oj napewno .....Bejbi ostatnimi czasami rozpoczeła misje przekopywania parkowych drzew :eviltong:.....nie wspominam juz o tym, ze Patuszyca zaczeła jej dzielnie wtórowac w tym dziele :eviltong: ..Bejbik to tez taka mała lobuziara, dlatego .... gdy dotarliśmy do demolkowych zdjec Zuzy ... musialam je szybko przewinąć .. bo ten błysk w oczach mojego najmłodszego Dziecka mnie przerazil wręcz :eviltong:wogole tak widze ze Bejbi ma wiele wspolnego z Zuza :) nawet to, ze ciagle nosza jakies skarby w pyszczurkach :) Bejb nawet w momencie zobywania gorskich szczytów dziarsko maszerowala to z patykiem , to z kamyczkiem to liściem :eviltong: a ta na marginesie to ten "patyczek " co Zuza az z łodzi targala... to mówie , ze to jej magiczny amulet :eviltong:
Zuza na rozewskiej plaży wygladala olsniewajaco i te widoczki ... no pyszota :)Morze i plaza cudnie wkomponowały się w Twoją Bestyje :) Wąwóz w Jastrzebiej - bajka :siara: Zuzka z pełna gracją przekopywała palże :eviltong: ... nikt na pewno lepiej by tego nie porobil oooo :)

tylko tak mi sie cos wydaje ,że ta smyczke to do kata rzeba poslac ...skora Zuza tak namietnie "do pionu ' ja ustawia :eviltong:

wyjazd bardzo nam sie podobal :) i strasznie fajnie sie zdjęcia ogladalo :)

my pozdrawiamy baaardzo gorąco i obiecujemy ze czesciej bedziemy gościli na dogo :)

wymiziiaj Basiu Bestyje i ucałuj w pychola :)

ciao :buzi:

:bluepaw:

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=Purple]cofam, com rzekła :p podzieliłaś, było pycha :p
aa.. luzyyy... no to luuuz:)
a tak konkretnie, czym się zajmujesz?:) jakoś.. podobno.. tym, co i ja? :hmmmm::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Purple]zapomniało mi się [/COLOR][/B][B][/B][/quote]
księgowa jestem :roll:

Posted

[quote name='matinestka']hej ho :)

i my się medujemy po naszej dluzszej nieobecnosci .....uch :/ i obiecujemy poprawe....

Brutowski to znalazł sobie kolejna wirtualna miłośc :eviltong: ...a wszystko przez te morskie foty oooo :eviltong:

Kopiąca Zuzanna napewno bardzo dobrze by sie dogadala z Bejbem :eviltong: ...oj napewno .....Bejbi ostatnimi czasami rozpoczeła misje przekopywania parkowych drzew :eviltong: Bejbik to tez taka mała lobuziara
wogole tak widze ze Bejbi ma wiele wspolnego z Zuza :) nawet to, ze ciagle nosza jakies skarby w pyszczurkach :) Bejb nawet w momencie zobywania gorskich szczytów dziarsko maszerowala to z patykiem , to z kamyczkiem to liściem :eviltong: a ta na marginesie to ten "patyczek " co Zuza az z łodzi targala... to mówie , ze to jej magiczny amulet :eviltong:

my pozdrawiamy baaardzo gorąco i obiecujemy ze czesciej bedziemy gościli na dogo :)

wymiziiaj Basiu Bestyje i ucałuj w pychola :)

ciao :buzi:

:bluepaw:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hejkaaa!! ooj no.. my u Was też wieki nie byliśmy:oops: wstyd aż! :oops: też się musimy poprawić...
czyżby Brutowski poczuł miętę do Zuzanki? :cool3: :evil_lol:
a wakacyjnych fotek to jeszcze nie koniec;) jeszcze mamy tego duuuużoooo :p wstawiamy tak po trochu:)

no proszę... to Bejbi też jest koparką :evil_lol:
a Zuzka - fakt - do ryjka ciągle coś łapie... a to patyka... a to świństw jakichś szuka... a na liście to się wręcz rzucaaa!! a jeszcze jak wiatr powieje i taki listek poleci.. no to jak głupia tak mnie ciągnie na smyczy - ona w ogóle... wszystko, co się rusza, to jej się podoba :p
na wakacjach znalazła taki konar drzewa, gdzie jeszcze peeełno liści było.. jak się na to rzuciłaaa!! normalnie ze złością taką... wszystkie liście poobrywała!! :evil_lol: panna demolka... :cool3:

ucałowanie przekazane:) całuski i dla Was :p
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć Basiu i Zuzanko :loveu: no ciekawa jestem bardzo czy dzisiaj Zuzka będzie grzeczna :cool3: trzymam kciuki ;) pozdrowienia![/quote]
[B][COLOR=Purple]ciiii..... :ices_bla:tylko nie zapeszajcie... :eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]buziaki i dla Was, kochane:)

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']księgowa jestem :roll:[/quote]
[B][COLOR=Purple] aaa.. no to tak mi się cosik wydawało właśnie :lol:
ja tyż... księgowa + kadry i płace:cool1:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=Purple] aaa.. no to tak mi się cosik wydawało właśnie :lol:
ja tyż... księgowa + kadry i płace:cool1:
[/COLOR][/B][/quote]
dokładnie to samo mam:p

Posted

[quote name='Kitka20']Witam Zuzankę i jej Pańcie my tu pierwszy ale nie ostatni raz zapraszam do nas[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj Kitko i Kitkowy piesiu :p
zawitamy do Was niebawem i zapraszamy do nas częściej :cool1:[/COLOR][/B]

[quote name='Imbir1']dokładnie to samo mam:p[/quote]
[B][COLOR=Purple] a ileż to już lat się tak męczysz z papiórami? :cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=Purple] a ileż to już lat się tak męczysz z papiórami? :cool3:[/COLOR][/B][/quote]
jeśli chodzi o księgowe papiery, to w lutym będzie 10 lat:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']jeśli chodzi o księgowe papiery, to w lutym będzie 10 lat:cool3:[/quote]
:crazyeye: [B][COLOR=Purple]a to ileż Ty masz lat Bimbrowaa?:cool3: bo mnie z papiórami już minęło 9 lat i ciut...:roll: :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']:crazyeye: [B][COLOR=Purple]a to ileż Ty masz lat Bimbrowaa?:cool3: bo mnie z papiórami już minęło 9 lat i ciut...:roll: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
a co? nie wyglądam na tyle lat pracy?:evil_lol: ja na studiach pracowałam:cool3:

[COLOR=White]33[/COLOR] :cool1:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]witaaankooo witaaaaankooo:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]nowa ciociu - tyż Zuzkowa :loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]h h .. LADY de MOLKA :evil_lol: doobre... a Twoja Zuza taka nie była?:cool3: jak nie, to miałaś szczęście :cool3:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]przebrnęłaś od początku do końca przez naszego bloga? :crazyeye:wooooow....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]pozdrowionka:) mizianko dla Twojej kudłatej :evil_lol:[/COLOR][/B]
[/quote]

witanko witanko :loveu:
ano przelazlam przez calego blogaska heehee nie spie po nocach to se wedruje po dogo :evil_lol::evil_lol:
no widzisz moja Zuzolka to byl ANIOŁ ! NIE ZROBILA KOMPLETNIE NIC !
juz pierwszego dnia po przybyciu do naszego domku nauczyla sie ze siusiamy na podworku :crazyeye: w ciagu calej swojej szczeniecej kadencji jedyny wybryk to nasiusianie do legowiska ale w sumie z naszej winy bo za dlugo ją przytrzymalismy bez wyjscia .....BYLAM W SZOKU z ktorego wychodze do dzisiaj , bylam przygotowana na niezly sajgon tym bardziej ze moja bokserka doslownie zdemolowala mi mieszkanie jako szczeniak a tu NIC :crazyeye:
...zeby chociaz jakies gazety potargała ,kapcie pogryzla,kwiatki lobżarla ....a tu NIC Z TEGO :crazyeye: JESTEM GRZECZNA I BASTA :crazyeye:
Sama takze zostawala bez problemu ..wzielam sobie 3 dni wolnego zeby z nia posiedziec i przyzwyczaic do nieobecnosci ....spoko ....na 4 dzien byla sama 6 godzin...i NIC ....potem 8 i tez NIC ...
Ale zeby nie bylo ze to taki IDEAŁ :evil_lol:...MA WADY ..eheheheheh

Posted

[quote name='Imbir1']a co? nie wyglądam na tyle lat pracy?:evil_lol: ja na studiach pracowałam:cool3: [/quote]
[B][COLOR=Purple]nie wyglądasz, bo CIę... nie widziałam...? :cool3: :evil_lol:
noo... ja też pracowałam na studiach:)
myślałam, żeś Ty w wieku Tyśkowej :diabloti:
noo... to ja mam tak ze 3 mniej od Ciebie :cool3: :evil_lol:
P.S. musimy kiedy wyciągnąć Tyśkową i na jakiego spacera się umówić wspólnie :p Effka tyż z Łodzi zdaje się :)
[/COLOR][/B]

Posted

Ło matko, tu też jakieś istne szaleństwo, w ciągu dnia 5 stron topicu, a ja to mam czytać :cool3: Ogarnąć się, ludzie :eviltong:
Czekamy na dzisiejsze doniesienia z Zuzolandii (jakieś nowe zniszczenia...? :diabloti: Oby nie! :lol:)

Posted

[B][COLOR=Purple]WITANKO POPOŁUDNIOWO-WIECZORNE :p

Uwagaaaa... newsy bedą!! :multi: :loveu:

Zuzankowa nie nabroiła dziś znowuuu :multi: :laugh2_2::Cool!: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:sweetCyb:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]było siku - standard... niestety była i koopa :roll: (to jej się już nie zdarzało! :roll:), no ale.. była taka.. drewniana - rzekłbym.... bo się pieńka najadła chyba (może ją ruszyło...) - więc wybaczam - lepsze to, niż totalna demolka
było trochę wiórów z pieńka do pozmiatania... ale poza tym - gites malina!! :kciuki::cool2:
nic mi nie ubyło w przedpokoju!! juhuuuuu :multi:

Wasze kciuki pomagają!! trzymajcie dalej!! bo to magiczne kciuki :loveu:

[U][COLOR=DarkOrchid]Bimbrowa...[/COLOR][/U] tak sobie właśnie policzyłam... że mnie minie 10 lat z papierzyskami w sierpniu:) Tobie w lutym... to karierę księgową mamy podobną :p :evil_lol:
[/COLOR][/B]