Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']:kciuki:

A mój kurier jest bardzo fajny:grins: Tylko za pierwszym razem przez domofon mówił,żeby ktoś zszedł po karmę:angryy::angryy:
No to mu powiedziałam, że ja raczej nie dam rady sama wnieść 15kg na drugie piętro:loveu:I teraz cały czas wnosi z uśmiechem na mordzie:lol!::loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]nooo... jak Ci proponował, co byś se sama wniosła 15 kilo, to nie jest fajny :cool3::diabloti: jego szczęście, że się zrehabilitował :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']warto ja nagradzac przychodzac do domu jak bedzie czysto :cool3: a jesli bedze demolka to olewac ja:p moze zrozumie:cool3:

a ja wogole nie mam kuriera :P[/quote]
[B][COLOR=Purple]wymiziałam ją dzisiaj, wyprzytulałam, wycalowałam i w ogóle mówiłam same miłe rzeczy :cool3: cieszyła się, to chyba jej się podobało ;) przysmaka akurat nie miałam pod ręką
noo.. a jak była niedobra... to miała karę... wyganiałam ją na miejsce i w ogóle udawałam, że jej nie ma :diabloti: no długo tak nie wytrzymała :evil_lol:

a Ty kuriera nie masz, bo Ty ino na ratowników polujesz :eviltong: :cool3:

[/COLOR][/B][quote name='teqquila']Witaneczko :) zdjecioszki obejrzalam :) i zaleglosci nadrabiam :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]heeej Tyśkowa!! :multi: no wreeeszcie się pojawiłaś:)
buzi Tyśkowi przekaż, bo też za nim tęsknimy :cool3:
spacer jaki? jakby ładnie w weekend było... ;)[/COLOR][/B]

Posted

Do mnie zawsze ci kurierzy dzwonią o 7 rano i pytają na jaki adres ma być ta przesyłka :-o No do cholery mają napisane na pacze :mad: i mówią , że będą powiedzmy ok.12 , czy będzie komu odebrać paczkę (taaak, tylko po co dzwonić o 7 do niewinnego człowieka w wakacje i budzić :angryy:)

Posted

Fajne fotki :loveu:

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_608.jpg[/url] jaki pan zadowolony z buziaczków :evil_lol:

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_613.jpg[/url] tu zuzka ma świetną minke :loveu:

Trzymam kciuki mooocno, żeby jutro było przynajmniej tak dobrze jak dzisiaj!!!!! :)

Posted

[quote name='an_bzik']Do mnie zawsze ci kurierzy dzwonią o 7 rano i pytają na jaki adres ma być ta przesyłka :-o No do cholery mają napisane na pacze :mad: i mówią , że będą powiedzmy ok.12 , czy będzie komu odebrać paczkę (taaak, tylko po co dzwonić o 7 do niewinnego człowieka w wakacje i budzić :angryy:)[/quote]
[B][COLOR=Purple]no też mówię, że debile w tych firmach pracują... upośledzeni jacyś... prostej informacji na zamówieniu nie potrafią przeczytać:wallbash:

hehe.. a dzisiaj jak kurier do mnie dzwonił... to mówię, że jak już nie ma wyjścia, to niech przywiezie mi to do pracy, chociaż nie wiem, jak to pretransporuję...
a on na to, że przecież niedużo tego jest!! :crazyeye: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:wallbash:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple](noo... tylko 30 kilo! to faktycznie...)
na co ja mu, że jak on sobie jeździ, to może dla niego niedużo... ja się przemieszczam tramwajami i na plecach taszczyć nie będę...
na co on takie dziwne "achaaaaa" z siebie wydał... jakby zdziwiony był, że ludzie tramwajami jeżdżą czy coś... :roll:

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_608.jpg[/URL] jaki pan zadowolony z buziaczków :evil_lol:

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_613.jpg[/URL] tu zuzka ma świetną minke :loveu:
[/quote]
[B][COLOR=Purple]średnio chyba zadowolony :evil_lol:

a tu to wygląda, jakby sobie coś popiła :cool3: może pili z panem razem to piffko i się nie przyznają :diabloti:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]a tu to wygląda, jakby sobie coś popiła :cool3: może pili z panem razem to piffko i się nie przyznają :diabloti:
[/COLOR][/B][/quote]

Na pewno :razz: Basiu, jak Ty ich pilnujesz :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]NOOOO WIĘĘĘĘĘC.....:cool3: ZUZKA PRZESZŁA DZIŚ JAKIEŚ NAWRÓCENIEEE!! :multi: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:cunao:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] CZY CUŚ TAKIEGO... :p
Normalnie weszłam do domu... a tam nie było pogromu :crazyeye: żaden tajfun przez przedpokój nie przeszedł :cool3: :cunao:
ja nie wiem, co to się dziś stało... :cool3: :p
ale trzymajcie kciuki, co by trwało to dalej :evil_lol:

przyszłam... a tam tylko siknięcie na podłodze (aale.. może to była rozlana woda...) bo siknięcie było tez na szmacie... szmata zduźdana.. z kocykiem trochę :cool3: ale już tam...
pozmiatałam tylko poodgryzane wiórki z plażowego pieńka :) tak taaak... mała się dziś pieńkiem bawiłaaa!! :multi:
odrobinkę tylko nadgryzła inną listwę, którą też kiedyś napoczęła, ale dała jej spokój :cool3: no i... tak sobie kilka wiórków takich maleńkich odskubała... no więc udałam, że nie widzę :cool3: pochwaliłam Zuzkę nawet, że dziś taka grzeczna była :p
teraz leży sobie koło mnie jak żabulec... z wyciągniętymi platfusami :evil_lol: i dziamie sobie swojego gumiaka...[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

Ale jestem z niej dumna! Zuzi! Oby tak dalej :)

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_610.jpg[/URL]

Jeśli całus i popiskiwania nie pomogły, to ten cios wymierzony łapą uzbrojoną w pazury, prosto w twarz pana musiał obudzić :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Na pewno :razz: Basiu, jak Ty ich pilnujesz :eviltong: :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]a no widzisz... nie upilnuje się...:niewiem:
oni się nawet całowali po kryjomu!! :cool3: :evil_lol: dopiero na fotkach zobaczyłam, co to się działo :diabloti: ale... te fotki dopiero nastąpią;)[/COLOR]
[/B]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale jestem z niej dumna! Zuzi! Oby tak dalej :)

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_610.jpg[/URL]

Jeśli całus i popiskiwania nie pomogły, to ten cios wymierzony łapą uzbrojoną w pazury, prosto w twarz pana musiał obudzić :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ja dziś też jestem dumna :p ciekawe, czy jutro to samo powiem :roll:
ona budziła już wskakując obiema łapami pańciowi na klatę :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]a no widzisz... nie upilnuje się...:niewiem:
oni się nawet całowali po kryjomu!! :cool3: :evil_lol: dopiero na fotkach zobaczyłam, co to się działo :diabloti: ale... te fotki dopiero nastąpią;)[/COLOR][/B][/quote]

Całowali??? :evil_lol: ja chce to zobaczyć :diabloti:
Czy to znaczy że Mariusz Cie zdradza? :roflt:

Posted

[quote name='agaciaaa']Całowali??? :evil_lol: ja chce to zobaczyć :diabloti:
Czy to znaczy że Mariusz Cie zdradza? :roflt:[/quote]
[B][COLOR=Purple]noo.. zdradzał... z "córcią" :roll: w Gdyni...
powinnam być chyba... zazdrosna...? :hmmmm:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]noo.. zdradzał... z "córcią" :roll: w Gdyni...
powinnam być chyba... zazdrosna...? :hmmmm:[/COLOR][/B][/quote]

O raaaany.. patologiczna rodzina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiście, że powinnaś być zazdrosna! Ja to bym rozważała zrobienie awantury :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']O raaaany.. patologiczna rodzina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiście, że powinnaś być zazdrosna! Ja to bym rozważała zrobienie awantury :evil_lol: :diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]noo.. bo myśmy tacy skrzywieni :diabloti: :evilbat:

aaa tam.. awantura.. "rozwiedziemy się" od razu i tyle :cool3: :diabloti: :evil_lol:

dobranoc wszystkim!! my już stąd spadujemy :hand:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]noo.. bo myśmy tacy skrzywieni :diabloti: :evilbat:

aaa tam.. awantura.. "rozwiedziemy się" od razu i tyle :cool3: :diabloti: :evil_lol:

dobranoc wszystkim!! my już stąd spadujemy :hand:
[/COLOR][/B][/quote]

Dobranoc 'skrzywieni' :evil_lol: :bye:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]
[U] SISTERKI DWIE - ALUSIU I KLOKŁORKOWA [/U]:cool3:
sprawdzałam w aptece... Citrosept kosztuje jakieś 19 zł z groszami (10 ml)... potem byłam jeszcze w innej aptece i tam mieli też opakowanie 150 ml i kosztowało 86 zł z kawałkiem
no to już sporo... takie 10 ml to pewnie nie opłaca się kupować, co nie? rozeznacie się, ile by to wyszło, jakby z Czech przywieźć + koszty przesyłki? czy się będzie opłacać? no bo jak wyjdzie jakaś różnica parę zł, to nie ma sensu Wam głowy zawracać ;)
[/COLOR][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Basieńko ...sprawdzimy w najbliższym czasie cenę ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Witaj kochaniutka;-) przyszlim odwiedzic immienniczke naszej ZUZOLKI ;-) choc po tym co obejrzalam to jak najbardziej pasuje do niej LADY de MOLKA ;-)
Ale urosla....z pierwszych zdjec spoglada dzieciuch o szelmowskim spojrzeniu a teraz to mamy mlodą damę o kokieteryjnym spojrzeniu eheheheheh
sliczna!!!! pozdrawiamy !!!

Posted

[B][COLOR=Olive]Witam :) :multi:

ale się uśmiałam...wygodna z niej pannica :evil_lol::evil_lol:

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_532.jpg[/url] rzeczywiście ładnie się ustawia :) :loveu::loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia']Witaj kochaniutka;-) przyszlim odwiedzic immienniczke naszej ZUZOLKI ;-) choc po tym co obejrzalam to jak najbardziej pasuje do niej LADY de MOLKA ;-)
Ale urosla....z pierwszych zdjec spoglada dzieciuch o szelmowskim spojrzeniu a teraz to mamy mlodą damę o kokieteryjnym spojrzeniu eheheheheh
sliczna!!!! pozdrawiamy !!![/quote]
[B][COLOR=Purple]witaaankooo witaaaaankooo:)
nowa ciociu - tyż Zuzkowa :loveu:
h h .. LADY de MOLKA :evil_lol: doobre... a Twoja Zuza taka nie była?:cool3: jak nie, to miałaś szczęście :cool3:
przebrnęłaś od początku do końca przez naszego bloga? :crazyeye:wooooow....
pozdrowionka:) mizianko dla Twojej kudłatej :evil_lol:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Zdjęcia super! Zuza się nieźle uwala na pańciu :-) :evil_lol:
Gratulacje z powodu grzeczności małej demolition-dog! Oby tak dalej! :multi:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]nie dziękujemy, bo jeszcze się pogorszy :cool3:
nooo... wygodnica z niej i cwaniuraaa!!
a jaka jest sprytna... jak ja wstanę z łóżka... i widzi, że chwilę nie patrzę (myśli też, że nie słyszę :cool3: ale jeszcze aż tak stara nie jestem, co bym była głucha :cool3:) to już się próbuje władować do Mariusza:diabloti:
na moje miejsce!! :mad::evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam :) :multi:

ale się uśmiałam...wygodna z niej pannica :evil_lol::evil_lol:

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_532.jpg[/URL] rzeczywiście ładnie się ustawia :) :loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]witankooo:)

hehe... ta postawa to pewnie przypadeczek ;)
chociaż....:loveu:

a czy są jakieś zawody dla psów niuchających? :cool3: może my będziemy jeździć na takie z Zuzolką:evil_lol: bo przecież ona jest jak celniczka :cool3:

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']witajcie Zuzanki z samego rana:multi::multi::multi:
ja już w pracy z kawką przeglądam dogo:oops:[/quote]
[B][COLOR=Purple] witaaanko Bimberki!! :multi:
noo... ja właśnie do Cię przyszłam na tę kawkę, a Ty co? :cool3: się nie dzielisz? :cool3: :evil_lol:
P.S. a co Ty tam w tej pracy robisz, że masz dziś takie luzy? :p
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]

a czy są jakieś zawody dla psów niuchających? :cool3: może my będziemy jeździć na takie z Zuzolką:evil_lol: bo przecież ona jest jak celniczka :cool3:

[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

[COLOR=Olive][B]jeśli takie zawody są to spotkamy się na nich :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=Purple] witaaanko Bimberki!! :multi:
noo... ja właśnie do Cię przyszłam na tę kawkę, a Ty co? :cool3: się nie dzielisz? :cool3: :evil_lol:
P.S. a co Ty tam w tej pracy robisz, że masz dziś takie luzy? :p
[/COLOR][/B][/quote]
jak się nie dzielę? właśnie się podzieliłam:cool3:

narazie mam luzy ale już zaczynają wystawać nademną więc spadam troszku popracować:cool3: