jonQuilla Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]super :) :multi::multi: oby obie łapki się zagoiły w równym czasie :) wytarmoś dzielną pannicę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [COLOR=Purple][B]tarmochnięta:evil_lol: i szczęśliwa very much:loveu: [/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Tak sie w roznych galeriach mijamy ze postanowilam zajrzec :D Quote
basia2202 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='deer_1987']Tak sie w roznych galeriach mijamy ze postanowilam zajrzec :D[/quote] [B][COLOR=purple]witaj:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]to skoro tak, to i my zajrzymy do Was;)[/COLOR][/B] Quote
justysiek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [QUOTE][B][COLOR=purple]witaj:smile:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]to skoro tak, to i my zajrzymy do Was;-)[/COLOR][/B][/QUOTE] czesc Basiu, ty bylas u nas, to ja wpadam do was:evil_lol: nie stresuj sie tak, dobrze bedzie:eviltong: Quote
basia2202 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [COLOR=Purple][B]ja już nie wiem, czy ja się stresuję... :roll: czy mam już zwoje na maxa przegrzane :diabloti: w sensie, że w mózgu:evil_lol: miałam dziś kolejną przymiarkę sukni:) wszystko prawie idealnie:multi::loveu: normalnie się sobie podobam:cool3: zostały drobiazgi... tu pętelka, tam marszczenie... w czwartek odbieram :multi: tylko muszę faceta jakiegoś zabrać ze sobą (najlepiej tatę), bo nie mogę sama wynieś sukni z salonu - siakiś przesąd taki:roll: a w ogóle to... 6 dni do TEGO dnia!!! aaaaaa!!:lying:[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:shocked!:[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B]normalnie fiksować zaczynam :cunao::siara: kupiłam jeszcze butki na zmianę, bo w ślubnych raczej nie wytrzymam całą noc :roll: znaczy wygodne są... ale na obcasie... no i musiałam płaskie zakupić... no i w czwartek oddajemy Zuzu do ciotki-treserki:) niech się dziewczyna brata z caniakami i z cotkami :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:to już tylko 6 dzionków .....ale czas zapiernicza ..... no ale będą foteczki i szczęśliwa Basia z Mariuszkiem :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dlatego sie ciesze ze mialam zwykly skromny slub :D kosztowal niewiele i nie bylo nerwow :P Ale Wam zycze udanego slubu i wlasnie takiego wymarzonego!! Quote
basia2202 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [B][COLOR=Purple]no... lecę jeszcze do knajpy załatwić ostatnie sprawy i podać ostateczną najostateczniejszą liczbę gości i wracam do W-wy...[/COLOR][/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:to już tylko 6 dzionków .....ale czas zapiernicza ..... no ale będą foteczki i szczęśliwa Basia z Mariuszkiem :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]oj no foteczki to obowiązkowo, Alicjo mła:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]a szczęśliwi to chyba już jesteśmy;) za to teraz dodatkowo zestresowani:roll: ale kto wie.... może po ślubie poziom szczęścia rośnie :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='e.v.a']czes Zuzole:loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]cześć Ci - evvvko marchevvvvko :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='deer_1987']Dlatego sie ciesze ze mialam zwykly skromny slub :D kosztowal niewiele i nie bylo nerwow :P Ale Wam zycze udanego slubu i wlasnie takiego wymarzonego!![/quote] [B][COLOR=Purple]ooj... deer... ale my nie mamy wcale wielkiego wystawnego ślubu z nie wiadomo jaką fetą ;) po prostu w knajpie robimy... ale... jakiejś tam dekoracji trzeba dopilnować, coś tam dograć, tu jakieś szczegóły tam formalności... po prostu załatwiamy wszystko sami i prawie za wszystko sami płacimy (rodzice trochę pomagają w miarę możliwości - a wcale nie zakładaliśmy, że tak będzie, bo wiemy jaka jest sytuacja...) i tak jest dużo mniej latania i jeżdżenia z W-wy do Łodzi, niż gdybyśmy mieli weselicho z kucharkami itd. u nas właśnie raczej skromnie będzie - planowaliśmy max 50 osób, w sumie wyszło ok. 40 (najbliższa rodzina i przyjaciele) - także wcale nie wystawnie jakoś;) w ogóle mieliśmy robić skrócone przyjęcie... ale stwierdziliśmy, że co... o 1 w nocy zaczną obrusy zwijać... :razz: a samego obiadu nie chcieliśmy... no i wyszło, że wesele będzie jednak do rana, ale tylko z najbliższymi:) ale wiesz... dla mnie cała sytuacja jest stresująca... o tym pamiętać, to i tamto załatwić... Mariusz chyba mniej się denerwuje... no i te przymiarki sukni... goła przecież nie pójdę :evil_lol: choć pewnie wywołałoby to nie małą sensację - a raczej szok :diabloti: :evil_lol: a czas leci jak wariat... niedawno (rok temu) knajpę z salą rezerwowaliśmy.... a to już tuż tuż lada dzień... aaa!!:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]no.. to się wyzewnętrzniłam :eviltong:[/COLOR][/B] Quote
taxelina Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wow to tak wczesnie trzeba rezerwowac? a co jak do slubu nie dojdzie? nie mowie u Was tylko ogolnie :D no i to ze nie mozna wybrac sobie daty tylko trzeba akurat np. pare lat wczesniej wybrana zarezerwowac :P Quote
jonQuilla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]moja siostra rok wcześniej rezerwowała datę ślubu i knajpę w której odbyło się wesele :eviltong: wiadomo że im szybciej tym lepiej....a nie później obudzić się z ręką w nocniku :) po za tym nie wiem jak u Basi ale np. jak moja siostra rezerwowała to też nie od razu wszystko było ustalone itd, zapisali i później im trzeba było potwierdzić więc nawet jeśli młodzi by zrezygnowali to nic by się nie stało bo dopiero dzień przed ślubem opłacili wszystko, wcześniej jedynie zaliczka jakaś tam poszła :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]o raaany.. Agacia... gdzie ja kwitnąco? :diabloti: przesadziłaś trochę :eviltong: kwitnąco to w dzień ślubu będę wyglądać...;)[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple][/COLOR][/B][/quote] No już bez przesady z tą skromnością :eviltong: A w dzień ślubu to oczywiście, że będziesz jeszcze piękniej wyglądać :p Chwilę mnie nie było a wy już zdążyliście Zuzke pociąć :razz: Mam nadzieję, że łapki się ładnie wygoją :) i szyjka też ;) I Zuzka będzie mogła szaleć w hoteliku :p [url]http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SmCWVNRFAwI/AAAAAAAADlg/oYSLVtjBGSU/s720/IMG_0264.JPG[/url] wygląda tu na zamorzoną :evil_lol:[SIZE=1] głownie przez tą perspektywę ;) :lol:[/SIZE] Quote
basia2202 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='deer_1987']Wow to tak wczesnie trzeba rezerwowac? a co jak do slubu nie dojdzie? nie mowie u Was tylko ogolnie :D no i to ze nie mozna wybrac sobie daty tylko trzeba akurat np. pare lat wczesniej wybrana zarezerwowac :P[/quote] [B][COLOR=Purple]dokładnie, jak napisała żonkila;) rezerwuje się... masz czas, żeby się rozmyślić;) potem wpłaca się zaliczkę... a reszta rozliczenia to dopiero krótko przed ślubem (część - ok. połowy), a pozostała część po weselu - przynajmniej u nas tak jest jak my wybieraliśmy salę, to terminów było skolko godno:) mogliśmy wybrać, jaki chcieliśmy... ale... to fakt, są też sale, w których nawet na 3 lata wstecz trzeba rezerwować termin - i to jest dopiero głupota...:roll: toż to się można w tym czasie 8 razy rozstać i zejść z powrotem :diabloti: ten rok wczesniej rezerwacji u nas, to pikuś :evil_lol: jakbyśmy trochę później rezerwowali, to akurat na tej sali też nie byłoby problemu - ale woleliśmy mieć pewność i możliwość swobodnego wyboru terminu ale tak to jest niestety... że jak znana, ładna sala... to terminy rezerwacji są kosmiczne :roll: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]moja siostra rok wcześniej rezerwowała datę ślubu i knajpę w której odbyło się wesele :eviltong: wiadomo że im szybciej tym lepiej....a nie później obudzić się z ręką w nocniku :) po za tym nie wiem jak u Basi ale np. jak moja siostra rezerwowała to też nie od razu wszystko było ustalone itd, zapisali i później im trzeba było potwierdzić więc nawet jeśli młodzi by zrezygnowali to nic by się nie stało bo dopiero dzień przed ślubem opłacili wszystko, wcześniej jedynie zaliczka jakaś tam poszła :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]a Ty już wytrzeźwiałaś kobieto? :razz: :diabloti: to opowiadaj jak było... bo normalnie coraz większego stresa mam :roll: a to już tylko 5 dni pozostało... nie do wiary jak zleciało :icon_roc: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='agaciaaa']No już bez przesady z tą skromnością :eviltong: A w dzień ślubu to oczywiście, że będziesz jeszcze piękniej wyglądać :p Chwilę mnie nie było a wy już zdążyliście Zuzke pociąć :razz: Mam nadzieję, że łapki się ładnie wygoją :) i szyjka też ;) I Zuzka będzie mogła szaleć w hoteliku :p [URL]http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SmCWVNRFAwI/AAAAAAAADlg/oYSLVtjBGSU/s720/IMG_0264.JPG[/URL] wygląda tu na zamorzoną :evil_lol:[SIZE=1] głownie przez tą perspektywę ;) :lol:[/SIZE][/quote] [B][COLOR=Purple]no... w dzień ślubu to nie śmiem się nie zgodzić :evil_lol: ale żeby tak na co dzień... :cool3: no bez przesadyzmu :diabloti: a Zuza już prawie zagojona;) szwy były zdjęte, ale chodzi jeszcze z opatrunkami, jutro zdejmujemy... prawa łapa powinna być ok... a lewa... jak się jeszcze nie dogoi (bo ta lewa gorzej się goiła), no to jeszcze dwa dni pochodzi w opatrunku na tej łapce i powinno być gites malina:) a szyja to już w zasadzie ok:) ale w ogóle to widać, że już jej się chce hulać;) i chyba to ciachnięcie pazurów z jakimś dojrzeniem Zuzki się zsynchronizowało :evil_lol: jakaś taka jest fajniejsza... bardziej się słucha... (obym nie zapeszyła :cool3:) i nawet mniej się jakby boi suszarki do bielizny :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple] a na fotce faktycznie... przez perspektywę wyszła tak, jakbyśmy ją głodzili :cool3: ale generalnie to trochę schudła - przez szkolenie (bo je tylko na dworzu) - już nie ma, że miska w domu będzie pełna, obojętnie, czy Zuzka będzie grzeczna czy nie - także na dworzu na ogół chodzi przyklejona do nogi :evil_lol: i ładnie wraca na zawołanie... bo wtedy są chrupki - w domu to tylka miska z wodą generalnie na dworzu dostaje tyle, co powinna dostawać... ale wiadomo ruch, dłuższe spacery przez to karmienie (bo musi zdążyć się najeść:cool3: więc musi być czas na sikanie, bieganie i szkolenie;) ) - no i jej się schudło - obecna waga 40,10 kg:) wygląda (nie chwaląc) pięknie, zgrabniutko, delikatnie widać żeberka;) i nawet jakimś takim bardziej sprężystym krokiem chodzi na spacerach :loveu: i w zasadzie na szczęsliwszą wygląda:)[/COLOR][/B] Quote
sota36 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A ja slyszalam, z teraz jest takie trendy, kiedy chlopak prosi o reke dziewczyne, jej daje pierscionek a rodzicow rodzicom jej potwierdzenie, ze sale zamowil na wesele, ktore bedzie np za 4 lata. Quote
basia2202 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [COLOR=Purple][B]i żeby nie było, że córka zagłodzona jakaś:eviltong: i żebyście nie zapomnieli jak wygląda:) to kilka fotek "lustrzanych" wstawiam:p Zuza zadumana:) [IMG]http://lh4.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/Smy3J7TQ1JI/AAAAAAAADpw/uEDEN3Xsw6A/s576/IMG_0337.JPG[/IMG] przysypiająca [IMG]http://lh5.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/Smy3QQMv2II/AAAAAAAADp8/9maJxEIpokI/s576/IMG_0334.JPG[/IMG] zgon :diabloti: (słodzinka nasza:loveu:) [IMG]http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/Smy3QSHsVvI/AAAAAAAADqA/Xn6wwfGlHTA/s800/IMG_0328.JPG[/IMG] i na koniec... nasz zakapior [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:diabloti:[/B][/COLOR][B] [/B][COLOR=Purple][B] "podejdź bliżej, to Cię grzmotnę":evil_lol: [IMG]http://lh4.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/Smy3M61wpjI/AAAAAAAADp0/ci7SyW0CqlE/s576/IMG_0332.JPG[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='sota36']A ja slyszalam, z teraz jest takie trendy, kiedy chlopak prosi o reke dziewczyne, jej daje pierscionek a rodzicow rodzicom jej potwierdzenie, ze sale zamowil na wesele, ktore bedzie np za 4 lata.[/quote] [B][COLOR=Purple]no... to powiem Ci Joluś, że nie słyszałam o tych trendach:cool3: pewnie dlatego, że stara jestem i zacofana:diabloti: pokażę Wam jeszcze, co będziemy mieć na torcie weselnym:loveu: prawda, że urocze? :loveu: 2 misie... czyli MY:) [IMG]http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/Smy3N9rayCI/AAAAAAAADp4/2JeEajd9KXs/s800/IMG_0341.JPG[/IMG] [/COLOR][/B] Quote
Selket Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Basia :multi: :multi: :multi: :multi: Śliczna Zuzka, wygłaszcz ją ode mnie i szepnij na uszko miłe słówka :calus: Na pewno wszystko uda się perfekcyjnie na ślubie ;) Ponieważ wyjeżdżam i pewnie już nie zdążę to: Chciałam Wam złożyć życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, spełnienia marzeń, radości, uśmiechu na co dzień, wzajemnego zrozumienia, miłości i cierpliwości do siebie. Wszystkiego naj, naj, naj Basiu, niech Was szczęście i radość nie opuszczają. Bawcie się dobrze :calus: :calus: :calus: [IMG]http://candida.com.pl/wp-content/uploads/2009/01/wiazanka021.jpg[/IMG] [IMG]http://www.roze.pl/gfx/W058.jpg[/IMG] [IMG]http://naszdzien.blox.pl/resource/tort_roze.jpeg[/IMG] Quote
justysiek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [QUOTE][B][COLOR=Purple](najbliższa rodzina i przyjaciele[/COLOR][/B][/QUOTE] u mnie wyszlo cos ok 160 osob:oops: [QUOTE][B][COLOR=Purple] prawda, że urocze? :loveu: 2 misie... czyli MY:smile:[/COLOR][/B][/QUOTE] slodkie:loveu:tez musze ozdobe na tort zakupic, wogole mi tez ten czas tak leci:crazyeye:jeszcze 3 miesiace:roll::cool3: [URL]http://lh4.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/Smy3M61wpjI/AAAAAAAADp0/ci7SyW0CqlE/s576/IMG_0332.JPG[/URL] to jest kapitalne zdjecie:loveu: jak by chciala powiedziec ze "I co sie gapisz?":evil_lol: Basiu nie stresowuj sie:evil_lol: pociesze Cie ze ja tez mam cykora:diabloti: Quote
Kashdog Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witamy sie pierwszy raz :lol: [url]http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/Smy3QSHsVvI/AAAAAAAADqA/Xn6wwfGlHTA/s800/IMG_0328.JPG[/url] Aż mi się spać zachciało :evil_lol: Robisz świetne zdjęcia (jakiego aparatu używasz?):diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ozdoba na tort jest śliczna :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Na tych fotkach to Zuzka zamyslona "Ojej, co to bedzie...:) " Quote
Recommended Posts