justysiek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Czesc Zuzanki:loveu: ja tez jestem na chwilke i uciekam:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeszcze jeden iii jeeeeszcze razzzzzzzzzzzzzz:drink1: Quote
Selket Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [SIZE=5][COLOR=lime][B]Zuzia!!! STO LAT, STO LAT!!!!!!!!!!!!! I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][COLOR=#00ff00]:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
aneczka23 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przyjmujemy wyczerpujące wyjaśnienia braku obecności - rozstałaś oficjalnie rozgrzeszona :diabloti: Tyle informacji naraz, nei wiem na co najpierw odpisywać, które zdjęcie pierwsze zachwalać. Po prostu cieszę się, że wpadłaś do nas z Zuzakiem na chwilkę :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Hej baby :loveu: Znowu Was nie ma tak dlugo :razz: Buziaki :) Quote
aneczka23 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Sprawdzamy co u Was... jestem tu częściej niż Wy :eviltong: Quote
emdziolek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Oj biedna zalatana Basia. Niech ci zrobią fotke na pierwszej przymiarce i nam się pokażesz:loveu: Buziole:loveu:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [COLOR=Purple][B]Kochani... musicie wybaczyć... ale ja naprawdę nie mam czasu ostatnio na dogo :shake: mam tyle zdjęć do wstawienia, a nie mam kiedy ich nawet umieścić :roll: załatwiamy sprawy ślubne, teraz już tak z kopyta ruszyliśmy... w piątek byłam wybierać suknię :multi::loveu: i już maaam!! :multi: piękną taką :p w kolorze: takie delikatne cappucino:) satyna z koronką z delikatnym wzorem zamówiona... teraz będę czekać niecierpliwie na pierwszą przymiarkę:) :loveu: kamerzystę też załatwiliśmy i z DJem obgadany wstępnie przebieg wesela... ale jak pomyślę, ile jeszcze tego wszystkiego, to aż mnie głowa boli Mariusz teraz choruje... mam nadzieję, że mu szybko przejdzie, bo nie ma czasu na chorowanie :cool3: a Zuzol szczęśliwy, bo pogoda piękna, więc spacery są fajniejsze:) kondycha po zimie jej spadła, to teraz z każdego spaceru, jak pohula, to wraca z jęzorem do pasa :evil_lol: poza tym wszystko ok jak się bardziej ogarnę przynajmniej w pracy (czyli tak gdzieś pewnie po 15stym), to wrócę do Was z fotkami Zuzkowymi:) na razie naprawdę nie mam kiedy... wolne piątkowe odrobić trzeba było w weekend... niestety terminy gonią... a na święta nic nie przygotowane w ogóle... znowu będę sprzątać na ostatnią chwilę.. :roll: buziaki dla Wszystkich! :) zwłaszcza od Zuzola :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Oj biedna zalatana Basia. Niech ci zrobią fotke na pierwszej przymiarce i nam się pokażesz:loveu: Buziole:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Purple][B]absolutnie nic z tego!:diabloti: Mariusz zajrzy tu i zobaczy... pokażę się po ślubie:) [/B][/COLOR] Quote
justysiek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Czesc Basienko:loveu: widze ze przygotowania ryszyly, a ja to ogladalam suknie w katalogach dopiero jeszcze nie przymierzalam:eviltong: ja tez czasu wcale nie mam, na dogo jestem tak chwile i nie mam czasu wszystkiego ogarnac. Mialam male zamieszanie ale to pisalam u mnie, jak zanajdziesz czas wpadnij, bo nie bede tu zasmiecala:evil_lol: sukienka musisz sie koniecznie pochwalic:p pecha przynosi tylko podobno jak pan mlody widzi przed slubem, a reszta moze:eviltong::eviltong::eviltong: jak bym juz tu nie wpadla to WESOLYCH SWIAT, DUZO ZDROWKA DLA CIEBIE, PRZYSZLEGO MEZA I ZUZANKI:p, ZEBY WAM SIE UDAL SLUB O JAKIM MARZYCIE I SPELNIENIA MARZEN NAWET TYCH NAJSKRYTSZYCH ODEMNIE MOJEGO TZ-a I FUKSA:loveu::loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=wielkanocneciacho240669.jpg%5D%5BIMG%5Dhttp://img207.imageshack.us/img207/2904/wielkanocneciacho240669.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=wielkanocneciacho240669.jpg][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/2904/wielkanocneciacho240669.jpg[/IMG][/URL][/URL] Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. [IMG]http://images46.fotosik.pl/101/a530ec5b0c92eb1bmed.jpg[/IMG] Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
Izabela124. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witaj BAsiu Ucałuj Zuzę ode mnie :loveu: Quote
teqquila Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [B]o Basiu no no slubik sie szykuje :) rozumiem ze w Łodzi :diabloti: pozdrownienia dla Was[/B] Quote
BeaC Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [COLOR=DarkRed][B]uffffffffffffffff a juz myślałam że przegapiłam :diabloti::diabloti::diabloti: żadko bywam bo se jeszcze dwa projekty unijne na łeb wzilam w pracy i teraz już wogle nie mam na nic czasu buziaki:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dla Zuzanki: [url=http://oblejmnie.pl/k,R3V0ZWsgUHJ6eXN0b2puaWFjaGEgfDI=]Oblejmnie.pl - wirtualny Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Basia nam fote na maila wyśle ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cześć Basiu :multi: szkoda, żeś taka zalatana bo bym sobie chętnie Zuzkowy pychol pooglądała :loveu: ;) a suknie musisz pokazać koniecznie :p Quote
Selket Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Basia :loveu: :loveu: :loveu: Wracaj do nas szybciutko ;) Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj w klubie... ja też nie mam czasu na dogo, więc mną sie nie przejmuj ;) tak ino wpadłam po drodze dziś na momencik :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [B][COLOR=Purple]słońca Wy moje!:loveu::loveu::loveu: ciągle o nas pamiętacie :loveu::loveu::loveu: no nie mam czasu na dogo kompletnie... a mam w cholere Zuzki fot, tylko nie ma kiedy wstawić:shake: musicie wybaczyć;) chorowało mi się - jakieś zapalenie oskrzeli czy cuś, ale nie dali pochorować spokojnie... pracowałam w łóżku z laptokiem... do dupy taka choroba...:roll: nawet sobie nie wypoczęłam... a teraz po chorobie taki *******nik w robocie, że nie wyrabiam:roll: do tego załatwianie spraw do ślubu.... na które też brak mi czasu, jak siedzę do późna w robocie i jeszcze laptoka do domu biorę... ostatnio śpię z laptokiem zamiast z Mariuszem:roll: to nienormalne! no.. suknia jest wybrana, ale nie powinnam pokazywać:eviltong: co tam jeszcze... załatwiliśmy sobie podróż poślubną:p cieszę się ogromnie:) pierwszy raz normalny wypoczynek... tylko my, słońce, plaża i drinki z palemką :evil_lol: jeszcze za obrączkami trzeba się rozejrzeć.... jeszcze trochę załatwiania zostało... aa... i Zuzka ma "hotelik" zaklepany na naszą nieobecność ślubną i poślubną... w majowy weekend jedziemy w końcu zapoznać się ze zwierzyńcem w hoteliku, bo jakoś nie było kiedy... a tam kotecki są również :cool3: będzie dym:cool3: no... i to chyba tyle w skrócie... jak się ogarnę jakoś, to zajrzę na dłużej i Was poodwiedzam, bo już nie pamiętam kiedy widziałam te wszystkie cudne psie mordy:loveu: buziole ciotki![/COLOR][/B] Quote
Bzikowa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 W takim razie życzę żeby się Wam wsio udało :loveu: poka fotkę w sukni, poka! :evil_lol: No i czekamy na Zuzolowe fotki oczywista :cool3: Quote
madziorna Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]w majowy weekend jedziemy w końcu zapoznać się ze zwierzyńcem w hoteliku, bo jakoś nie było kiedy... a tam kotecki są również :cool3: będzie dym:cool3:[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Mam rozumieć, że na wystawę w niedzielę na "START" przyjdziecie :mad: Fieścinkę zobaczyć, rzecz jasna :cool3:[/COLOR][/I][/B] Quote
jonQuilla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Wam kochani :multi::multi::loveu: przybiegłam się przywitać i lece dalej nadrabiać :) ściskania dla panny wielkiej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Puk! Puk! To my - Gutki!!!tez chore - zapalenie krtani i calkowita utrata glosu, ale powoli do przodu idzie - TZ sie ciesz, bo sa "ciche dni":) Quote
Recommended Posts