BeaC Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 cze Baś Baś wszystkiego spóźnionego ale za to najlepszego!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 BASIENKO!!! WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSZE!!!! BUZIACZKI URODZINKOWE SPOZNIONE NIECOO ALE NAJSŁODSZE !!!! Quote
Aga K Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witamy sie ;) Basiu ty to chyba mialas IMIENINKI ;) Quote
basia2202 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 dziękuję ponownie za życzonka, Kochani :loveu: Aga K - taak.. imieninki miałam.... ale w grudniu :evil_lol: teraz miałam urodzinki;) Quote
aneczka23 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dużo zdrowia ! I all the best z okazji urodzin :razz:. Zapracowana i zabiegana, skądś to kojarzę:roll: buziaki :iloveyou: Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Najlepszego spóźnione, a w ogóle to witam sobotnio ;) Quote
agaciaaa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Basieńko kochana, spóźnione, ale szczere- wszystkiego naaaaaaaaj :multi: :loveu: grzecznej Zuzki, udanego ślubu, wesela itp., zdrówka, własnego M i czego tam jeszcze sobie zażyczysz ;) :Rose: Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Barbaro!!! Ze tak zapytam niegrzecznie: gdzieś polazła Gadzino:mad: Quote
sota36 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Z okazji Twojego Swieta, Zuziu, wszystkiego najlepsiejszego! Dzis DZIEN KOBIET , wiec szczekam do Cie z zyczeniami! Gucio. Quote
basia2202 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Cześć Kochani!! dziękujemy pięknie za życzonka - moje urodzinowe i na dzień kobiet:) i prosimy o kolejne, boooo... :cool3: Zuzanka skończyła dzisiaj 2 latka!! :multi: :loveu: i z tej okazji bawmy się :BIG: pijmy :drink1: i tańcujmy :cunao::evil_lol: Zuzanka częstuje dogo-ciotki pysznym ciachem :) a wszystkie piechy częstujemy specjalnym torcikiem :) Zuzanka dostała na urodzinki latającego rekina pluszaka:) i fresbee... i różne pyszne cuchnące smaczki :evil_lol: fresbee zostało wypróbowane już wczoraj w lesie:cool3: Zuzka tak pohulała, że chyba miała zakwasy, bo wczoraj był z niej total zgon, a dzisiaj nie miała siły się podnieść rano :evil_lol: Quote
basia2202 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='apple']Barbaro!!! Ze tak zapytam niegrzecznie: gdzieś polazła Gadzino:mad: odpowiem Ci Kochana... gadzino ma:) i wszystkim innym ciotkom... ;) ano... nie polazłam nigdzie... tylko zatyrana byłam okrutnie... w nowej pracy wdrażamy nowy projekt, przejmowałam po kimś dokumenty, dane płacowe... a wiadomo jak to jest po kimś... sajgon! musiało wszystko sprawnie zafunkcjonować... bywało, że wychodziłam z pracy po północy :| czasu na spanie było mało... więc czułam się jak zombie i zapewne tak też wyglądałam... do tego wszystkiego nauki przedmałż. szukamy też własnego lokum i dopadł nas taki mały (jeszcze mały :cool3:) hopelek... na urządzanie własnego M... robimy rozeznanie cenowe... rozglądamy się, co byśmy chcieli... tylko na razie tego lokum jeszcze brak :evil_lol: ale... dowiadywaliśmy się już w kwestii kredytu.. pewnie będziemy go spłacać do końca świata i o jeden dzień dłużej, no ale cóż...:) z moim zdrowiem tak różnie... robiłam badania krwi... w zasadzie dobre, ale muszę jeszcze powtórzyć na wszelki wypadek, bo robiłam po chorobie... z kolankami tylko niefajnie :roll: mam jakiś zespół bocznego przepięcia rzepek... że one nie schodzą się prawidłowo i to powoduje zapalenie stawów kolanowych i dlatego tak boli i kłuje jak cholera... na razie może nie będzie artroskopii... mam skierowanie na rehabilitację... jakieś lasery, pole magnetyczne... zobaczymy... no i do tego wszystkiego sprawy ślubne... oglądaliśmy już obrączki... na koniec marca ma wyjść nowa kolekcja, więc jeszcze nie kupiliśmy - zobaczymy, czy coś ładniejszego się pojawi:) no i chyba powinnam już jakąś kieckę przymierzać :roll: :cool3: także niestety... ale na dogo nie było już czasu... :shake: po pracy miałam przesyt komputera... w domu nawet go nie włączałam... no i to tyle w sumie dzięki, że zaglądacie:) Quote
basia2202 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 a teraz fotki:) trochę zaległe... ale przynajmniej będę teraz miała co wstawiać :evil_lol: bo troszkę się uzbierało :cool3: Quote
basia2202 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 i jeszcze parę fotek konsumpcyjnych :) Quote
jonQuilla Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 witam :multi::multi::loveu: oszczędzaj się kobito zabiegana :) rozumiem że jak już dokonacie wyboru obrączek to nam je tutaj zaprezentujesz co? :cool3: wycmoktaj Zuzula który zagryza małpiszony :loveu::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cześć zalatana Basiu :multi: usiądź na chwilkę i odpocznij kobieto :lol: ;) http://images38.fotosik.pl/81/de0e8aaf26f3e301med.jpg ale gnacik :D Quote
basia2202 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 hmm... no ja nie wiem... nikto nie zauważył, że tu się torcikiem częstowało? :roll: to chyba sami zjemy... :diabloti: powtórzę po raz wtóry! :cool3: :diabloti: ZUZANKA MIAŁA WCZORAJ URODZINYYYYY!! :multi: :evil_lol: 2 wiosenki już jej minęły :p Quote
agaciaaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jesoo, czytałam i zapomniałam napisać :oops::oops: WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAJ Zuzanko :multi: :loveu: zeby pancia była grzeczna :lol: i żebyś nam długo i zdrowo żyła :loveu: A torcikiem sie poczęstuje bardzo chętnie :lol: Quote
sota36 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 O kule bele i Ciocia Jola zapomniala...:oops::oops::oops::oops::oops: Zuzinku - sto tysiecy psich latek w zdrowku, bo szczescie to Ty masz!!!!!! Quote
Bzikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Sto lat Zuz :loveu::loveu::loveu: :new-bday::BIG::tort: Bzuń tydzień temu miał urodziny ale skończył lat 5 :evil_lol: Quote
emdziolek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :BIG: 100 lat Zuzanko:BIG: cześć mój miszczuniu:loveu: Co nowego?Jak twoje zdrówko? Jak TZ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts