pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ale panna szczęśliwa, pokaz mody w nowych rzeczach :loveu: A pontonik świetny, widać, że Zuzie się spodobał - choć chyba strasznie nie mogła się na nim ułożyć... ;) Czyżby kocyk na pontonie nie został zaakceptowany? :razz: http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_332.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia2202 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale panna szczęśliwa, pokaz mody w nowych rzeczach :loveu: A pontonik świetny, widać, że Zuzie się spodobał - choć chyba strasznie nie mogła się na nim ułożyć... ;) Czyżby kocyk na pontonie nie został zaakceptowany? :razz: http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_332.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Eee tam... właśnie mogła się ułożyć;) Ona tylko leży w takich dziwnych pozach nieraz... byś widziała, jak jej wygodnie... jak się skubanica jedna w nocy rozwala jak śpi! hehe (porobię zdjęcia wieczorem, jak Zuzka uśnie... ;) ) najlepiej jej wychodzi leżenie do góry kołami :evil_lol: rozwala się na tym swoim wyrku normalnie we wszystkich kierunkach:cool3: a kocyk... jak najbardziej został zaakceptowany i to już dawno, bo to jej kocyk;) poza tym... ponton trochę szeleści :evil_lol: więc, żeby było ciszej, to kocyk nawet jest wskazany:cool3: ale niestety... kocyka starczyło tylko na pierwszą fotkę - bez Zuzki... bo... jak pisałam wcześniej, Zuzka chyba zapomniała, że chce jej się siku i się zlała na kocyku, który to był na pontonie :mad: nigdy nie lała na swoje posłanie! :-o no i cóż.. kocyk wylądował w pralce :mad: Quote
Gosia>>> Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 haha łobuziara jedna:evil_lol: nie matw się Basiu, Brutus jak był w jej wieku to i moje łózko raczył olać....:angryy: Quote
agaciaaa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Gosia>>>;6469263 napisał(a):haha łobuziara jedna:evil_lol: nie matw się Basiu, Brutus jak był w jej wieku to i moje łózko raczył olać....:angryy: Sarze też sie zdarzyło nalać na moje łóżko :shake: i to 2 razy! ale to było już jakiś czas temu i na szczęście więcej sie nie powtórzyło :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Gosia>>>;6469263 napisał(a):haha łobuziara jedna:evil_lol: nie matw się Basiu, Brutus jak był w jej wieku to i moje łózko raczył olać....:angryy: nieee no.. ja się nie martwię ;) zdarzyło jej się... normalnie tego nie robi :cool3: ona się pewnie po prostu zapomniała... leciało z niej... a ona o tym nie wiedziała, bo myślała o czymś innym :evil_lol: teraz kocyk już wyprany, zdążył wyschnać.. i mała gadzina poszła spać już na pontonie i kocyku:) my też zmykamy... pstrykniemy jeszcze jakieś foty i coś tam wstawimy wkrótce:) dobrej nocki wszystkim!! :loveu: Quote
Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='agaciaaa']Sarze też sie zdarzyło nalać na moje łóżko :shake: i to 2 razy! ale to było już jakiś czas temu i na szczęście więcej sie nie powtórzyło :evil_lol: Vector też się zlał na moje łóżko 2 razy:):P Basiu- nie ma za co dziękować- to było z mojej strony bardzo spotnaniczne:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cześć! :) I jak minęła noc na nowym pontoniku? Czekamy na zdjęcia ;) Quote
basia2202 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 heeeej dziewczyny maliny!! :multi: :loveu: witamy Was serdecznie :multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć! :) I jak minęła noc na nowym pontoniku? Czekamy na zdjęcia ;) noc spoooko, mała się rozwala jak księżniczka jakaś :) zdjęć troszkę jest, ale będą wstawione wieczorem lub jutro... bo teraz mamy mało czasu... właśnie zbieramy się do babci :) Zuzka wyszaleje się w ogródku :evil_lol: [quote name='Werka']Vector też się zlał na moje łóżko 2 razy:):P Basiu- nie ma za co dziękować- to było z mojej strony bardzo spotnaniczne:p Werka... czy ja widzę w avatarku Twojego Vectorka? :cool3::multi: toż to wielki chłopak już jest!! :lol: czekamy na galerię w takim razie ;) POZDRAWIAMY i miłego dzionka Wszystkim :loveu: Quote
Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Basiu, to zdjęcie w avku.... jest.... NIEAKTUALNE:P Vector jest jeszcze większy:) co do galerii to się jeszcze zastanowie.... może zacząć prowadzić dziennik, na razie bez fot? sama nie wiem... :S u nas pogada w kratkę- za słońce przygrzeje, a za monet chrury i wiatr..... denerwujące:P;) Quote
basia2202 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Werka']Basiu, to zdjęcie w avku.... jest.... NIEAKTUALNE:P Vector jest jeszcze większy:) co do galerii to się jeszcze zastanowie.... może zacząć prowadzić dziennik, na razie bez fot? sama nie wiem... :S dziennik dziennikiem... :cool3:- fajny pomysł :multi: ale foty być muszą! :mad::evil_lol: Quote
Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 to będą ale będzie mało.... potem się rozkrecimy;) Quote
Bzikowa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Heej Basiu i Zuzanko :hand: Przyszliśmy się przywitać po długiej, wakacyjnej nieobecności. Wróciłam i już mam nowe powody do zmartwień.. Więcej w Bzikowej galerii... A Wasze fotki jak zwykle cudne, super ma nowe posłanko, ciekawe czy jak będzie już dorosłą psicą to też się będzie mieściła :lol: i Zu z marchewką też wypas :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Czekamy na obiecane wieczorne fotki ;) Quote
BlackSheWolf Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 hejka :D :D dzieki, ze zajrzałyście do Kleksia galerii :D a u was gdzie fotki na nowym posłanku ?? :) pozdrawiam Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 WITAMY WSZYSTKICH SŁONECZNIE!! :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry :buzi: dzień dobry również Gosiu:) [quote name='Werka']to będą ale będzie mało.... potem się rozkrecimy;) nooo.. ja mam nadzieję, że się rozkręcicie;) bośmy strasznie ciekawi młodego przystojniaka:) a szczególnie Zuzka;) [quote name='an_bzik']Heej Basiu i Zuzanko :hand: Przyszliśmy się przywitać po długiej, wakacyjnej nieobecności. Wróciłam i już mam nowe powody do zmartwień.. Więcej w Bzikowej galerii... A Wasze fotki jak zwykle cudne, super ma nowe posłanko, ciekawe czy jak będzie już dorosłą psicą to też się będzie mieściła :lol: i Zu z marchewką też wypas :) witaaaj Aniuuuuu!! witaj Terierku!!:multi: :multi: noo.. wreszcie wróciliście do nas:) jak wakacje? wypoczęta?;) a o problemach zaraz u Was poczytam... a nasze fotaski - miłooo nam, że się podobują :oops: :p posłanko jest kupione przyszłościowe;) większych nie mieli... podobno dog wielki taki się na tym mieści :evil_lol: (przynajmniej tak było na obrazku pokazane;) ) więc mam nadzieję, że Zuzkowa też zmieści swoje brzuszysko i długie kuśpety :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Werka']witanko! zapraszamy do galerii! wooow!! :loveu: suuperzaaaścieee!! :cool2::multi: :klacz: już do Was z Zuzanką pędzimy:loveu: galopem:evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czekamy na obiecane wieczorne fotki ;) och... przepraszamy...:oops: wczoraj wróciliśmy tak padnięci.. i dość późno... że padliśmy wszyscy na ryjki :p Zuzka pierwsza... nic ją nie interesowało... nawet uchylone drzwi do kuchni :evil_lol: (a w kuchni jest ciekawie, bo tam jest stołówka w postaci kosza, do której to Zuzka niestety ma zwyczaj zaglądać czasem:mad: ) wywaliła się do góry kopytami i nie miała siły ruszyć żadnym odnóżem:cool3: miała wczoraj tyle emocji... byliśmy u babci... (czyli... u Zuzki "prababci") ;) wyszlała się w ogródku, stratowała babci jakiegoś kwiatka... trochę seler podkopała - gadzina :evil_lol: wyszalała się, powyciągała jakieś gałęzie zeschnięte przeznaczone chyba do spalenia... a w domu... to szalała jak torpeda... tylko była taka trasa: pokój, taras, ogródek i z powrotem... na schodkach od tarasu mało kulosków nie pogubiła :cool3: nażarła się gruszek w ogródku :roll: noo.. i dzisiaj od rana było widać już sensacje żołądkowe:roll: ech.. emocji tyle miała, że nie ma się co dziwić, że padła na pysk jak wróciliśmy:) fotecki są i to fajniutkie:) - wstawimy coś wieczorkiem... Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='BlackSheWolf']hejka :D :D dzieki, ze zajrzałyście do Kleksia galerii :D a u was gdzie fotki na nowym posłanku ?? :) pozdrawiam hej hej:) oooj... Kleksiki... :cool3: coś nie jesteście na bieżąco ;) foteczki z nowym posłankiem były już...yy... w sobotę zdaje się:) a dzisiaj to będą kolejne:) pozdrawiamy również:) Werka... nie mogę się dostać do galerii Vectorka:( banerek nie działa:(:( Quote
Akadna Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 dziala, tylko ma zly odnośnik;) teraz juz pownno byc ok;) jakby co to adres galerii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76606 pzdr:kiss_2: Edit: juz jest dobrze;) klikajcie- zapraszamy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Widzę, że wczorajszy dzień niezwykle udany? ;) A co 'prababcia' na szaleństwa Zuzki? :razz: Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Widzę, że wczorajszy dzień niezwykle udany? ;) A co 'prababcia' na szaleństwa Zuzki? :razz: Oooj.. udany :lol: A "prababcia" no cóż... ze zniszczonym amarylisem jakoś się pogodziła:loveu: dzielnie to zniosła :p choć odratować raczej się go nie da:cool3: seler dało się uratować:) aa... zapomniałam dodać, że w pokoju Zuzka upodobała sobie jednego kwiatka i wyjadała mu ziemię z doniczki :cool3: :evil_lol: noo... + jeszcze te zeżarte gruszki... to ja się nie dziwię, że takie sensacje dziś rano były :roll: mam tylko nadzieję, że nie zastanę po powrocie jakiejś paskudnej śmierdzącej bomby w domu :mad: :evil_lol: a Zuzanka taaak pięknie proooosi:) w weekend, poza tym, że raz zapomniała, że chce siusiu;) to caaaalusieeeńki weeekend nic w domku nie zrobiła! :multi: :multi: :multi: sukces, dziewczyny... sukces:p Quote
agaciaaa Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 to ja czekam niecierpliwie na te fotki z szaleństwa u babci!! :) Quote
Korenia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Zuzka piękna :loveu: - wskocz sobie do galerii Gustawa Agnieszki(Visenny) - jest identyczny - tylko zamiast rudego ma czarne, ale budowa itd. Jak rodzeństwo :) Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 WITAMY PO PRZERWIE TECHNICZNEJ :multi: No niestety.... nie udało się wstawić wczoraj zdjęcioszków z szaleństwa u "prababci" Zuzanki, bo kurcze Dogo nie działało.... pewnie u wszystkich :niewiem: Zdjęcioszki będą dzisiaj... I hope so...;) [quote name='Korenia']Zuzka piękna :loveu: - wskocz sobie do galerii Gustawa Agnieszki(Visenny) - jest identyczny - tylko zamiast rudego ma czarne, ale budowa itd. Jak rodzeństwo :) Witaaaamy nową ciocię:) i zapraszamy częściej :p No peeewnie, że zajrzymy do galerii Gustawa, skoro to jakiś przybrany braciszek;) Baa... :cool3: Do Waszej też zajrzymy! :p A Zuzanka miała wczoraj ciężki dzień:( Taka biedna była.... z chorym brzuszkiem:( Bidula nasza kochana.... Rano te sensacje żołądkowe... miałam nadzieję, że jej przejdzie, ale gdzieee tam... te gruszki niedojrzałe ze skórą tak jej podrażniły żołądek, że jak wróciłam do domu, to zastałam 3 cuchnące bomby! :placz: aż mi się gorzej zrobiło... :mdleje: aaaale... to nie wszystko... małej się wczoraj ewidentnie nudzić musiało... nieważne, że brzuszek bolał... i tak znalazła sobie zajęcie.. 2 tygodnie była aniołkiem, no to czas było przejść na ciemną stronę mocy :mad: Zuzka otworzyła sobie drzwi od łazienki (z drzwi do pokojów klamkę wyjmuję, ale... przy łazience to trochę większa filozofia była, więc sobie darowałam - moja głupota :roll: ) nooo iii.... rozwaliła pół linoleum w łazience, podarła na strzępy.... poodrywała.... :mad: ech.... nie szkoda mi tego linoleum, bo stare i brzydkie było... nie byłam też na nią zła, że te koopala paskudne mi zostawiła... no bo brzuszek bolał... więc nawet nic nie powiedziałam... ręce mi tylko opadły jak zobaczyłam ogółem całe pobojowisko :placz: trochę jej pogadałam, że co ona tu znowu narobiła... aaale... co ona tam wiedziała po fakcie, o co mi chodziło :niewiem: godzinę sprzątałam całe to pobojowisko :placz: taka byłam wczoraj padnięta.. niewyspana... myślałam, że po popołudniowym spacerze obie walniemy się spaćku... no ale... ona się położyła, a ja za sprzątanie... od razu mi się spać odechciało :roll: kupiłam jej w aptece Laremid, bo rozwolnienie nie ustawało :-( pani aptekarka nam poleciła, że to dobre jest... tak jak Zuzka zawsze chce zjeść wszystko co się da, tak teraz nic... nie miała ochoty na tabletkę... no więc... poszłam na sposób i w domu włożyłam jej tabletkę w dziurkę Frolica:p no i chapnęła, że hej:multi: sprytna ze mnie pańcia :evilbat: Quote
Recommended Posts