Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BeaC napisał(a):
hejka
i tutaj te same fotki:eviltong:
tutaj? czyli, że gdzie jeszcze te same? :cool3: :eviltong:
wydawa Ci się na pewno :diabloti:

fajnie mieliście pomimo niepogody

moja lea nie lubi żadnych suk......:cool1:

a Zuzce tam wszystko jedno, byle uciekało, dało się powalić na ziemię i lubiło zapasy :evil_lol:

Posted

hej ho :multi:

Zuzolka dziś wymiotowała... wczoraj było to samo... znowu się patyków nażarła... a potem takie efekty... ech... a już tak się staramy pilnować, a ona zawsze zeżre jakiegoś kijka po kryjomu...:roll:
dobrze, że poza tym nic jej nie jest, co ma oddać, to oddaje...

Wyjątek napisał(a):
Wchodze tu i jakieś dejavu czy co?? :eviltong: u Żonkilki to samo:roll::evil_lol:

deja vu? :cool3: eee... nieee...:eviltong:
po prostu popiłaś i widzisz podwójnie :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Fotki :multi: ale sobie sucze poszalały :loveu:
nooo:) poszalałyby pewnie bardziej, gdyby Salsucha nie bała się większych psów;) Salsa się bała, to szczekała, a Zuzka nie pozostawała dłużna... w efekcie pewnie Salsa bała się bardziej i bardziej szczekała :roll: no i trochę w sumie bawiły się osobno... ale i tak było miło :) trochę się poganiały... i była zabawa "kto szybszy do patyka" :cool3: kto sprytniejszy i kto pierwszy go porwie :)

http://img227.imageshack.us/img227/9183/dsc00299uz5.jpg jaka długa linka :crazyeye: ile to metrów? :razz:
20 metrów :siara::diabloti: co będziemy dziecku żałować... ;)
kupiliśmy w W-wie, bo zapomnieliśmy zabrać któregoś razu z Łodzi :roll:
w Łodzi została czerwona 10-metrowa :evil_lol:

http://img89.imageshack.us/img89/4180/dsc00295lj1.jpg a to co za akrobacje? :evil_lol: "ej laska, zobacz co tu mam" :diabloti: :evil_lol:

Zuzkę chyba mokry piach uwierał :roll: gryzła się trochę...

Posted

zuzolandia napisał(a):
http://www.pyo.3d.pl/zuza/ZUZA_2008_09_JG/ZUZA_2008.09_075.jpg
no taaaaaaaaa totalne pijanstwo ....hiihihih
niee tam... jakie pijaństwo.. no co Ty kochana :cool3:
na miłości ich przyłapałam! :crazyeye:

widzialam wakacyjne fotyyyy......i poczytałam o niedobrej zuzoli ...to pewnie przez pogode...zimnooo jak diabli...wczoraj w nocy niemal plułam lodem a moje futra!!! spały pod kołdrą ...jak WY tam wytrzymujecie nad tym chlodnym morzem?
no w domku jest okeeej:) mamy w razie czego ciepłe koce:) jest chłodnawo tak na wieczór, ale nie jakoś zimno bardzo:)
a nad morzem, jak pizga, to oprócz swetrów/bluz i polarów mamy jeszcze sztormiaki z kapturem:)
a w ogóle to tu praktycznie nie pada... dobrze, że słonka jest sporo:)

buziowankoo kochanaaa!!!!!!

buziowanko buziowanko :loveu:

madziorna napisał(a):
Widziałam foteczki :loveu: A co do zachowania Zuzki... to może czas zadzwonić do "pani psorki"? :razz:

noo.. będę musiała... tak po poradę... :roll:
a jak przyjedziemy następnym razem, to może nam się uda jakieś szkolenie chociaż jedno...
teraz z kasą będzie jeszcze kiepściej, bo trza odkładać na pewną okoliczność ;)
buziaczki kaniaczki :loveu:

Posted

Buziole poranne :) Pooglądałam Zuzkę sobie, piękna piękna :)) Cały czas się tylko zastanawiam nad taką długą linką, że też nie jesteście wszyscy powiązani jak balerony ;)

Posted

jbk napisał(a):
Buziole poranne :) Pooglądałam Zuzkę sobie, piękna piękna :)) Cały czas się tylko zastanawiam nad taką długą linką, że też nie jesteście wszyscy powiązani jak balerony ;)

heej:)
hi hi;) z linką się nauczyliśmy... żeby przez nią skakać, jak Zuzka biega :evil_lol: a na ogół to jest puszczana luzem na tej linie, w razie czego przydeptujemy - linę, nie psa :diabloti:

apple napisał(a):
W obiektyw się trza patrzyć a nie pod nogi:diabloti:
http://img144.imageshack.us/img144/5631/dsc00387kr5.jpg
no toś się wymądrzyła... phi.... :obrazic::eviltong:
Gadzinko:loveu:

ryjku mój ty wredny :diabloti:

jbk napisał(a):
To nie było pod nogi, tylko na drugi aparat ;) Bo psy trza brać w dwa ognie aparatami ;)

oo.. właśniee... mądrze gadasz:p

teqquila napisał(a):
Siemanko :) ale Zuzol duzy jest juz :diabloti: . Chcialabym mieszkac nad morzem :diabloti:

heloooł Tysiaaakiii:multi:
noo... Zuzol jest strasznym cielakiem :cool3: ważyliśmy ją przed wyjazdem... było 44,3 kg - ostatnio tak w tych granicach utrzymuje jej się waga :siara:
no to się przeprowadź:eviltong: będziemy mieli do kogo przyjeżdżać:diabloti:

Posted

basia2202 napisał(a):
heej:)
hi hi;) z linką się nauczyliśmy... żeby przez nią skakać, jak Zuzka biega :evil_lol: a na ogół to jest puszczana luzem na tej linie, w razie czego przydeptujemy - linę, nie psa :diabloti:

noo... Zuzol jest strasznym cielakiem :cool3: ważyliśmy ją przed wyjazdem... było 44,3 kg - ostatnio tak w tych granicach utrzymuje jej się waga :siara:

Ciężko by było taką wielką Zuzię przydepnąć ;))